Emek, połowa Twojego ostatniego postu to pierdo...nie., ale druga połowa to konkretne pytanie. Powiem, że nawet bardzo konkretne. Ja na razie nakulałem pierwszy tysiak i jeszcze nie odważyłem się potestować Afry w offie na podjazdach i zjazdach. Jest tam u nas taki śmiszny guziczek opisany "G" . Owy punkt G ma własnie pomagać w takich sytuacjach. Nie sądzę ,żeby spece od hłondy zrobili samorozpędzający się pocisk , bez możliwości spowolnienia. Chętnie odpowiem po testach na Twoje pytanie ,chyba ,że ktoś zrobi to przede mną.
Odpowiadając tylko w sprawie Twojego pojeżdżenia innymi automatami , bardziej zaawansowanymi , to powiem tylko ,że DCT jest właśnie dość specyficzną skrzynią, więc nie jestem przekonany , czy Twoje dotychczasowe doświadczenia wystarczą by odnieść się do owego DCT. Pisząc ,że dopóki nie jeździłeś motocyklem z DCT, nie powinieneś do końca jej krytykować, bo trudno jest ją porównać z czymś innym. Zapewniam ,że miałem mnóstwo aut z automatami i jeździłem nimi w terenie , także wokół Twojego komina i powiem ,że ma się to nijak do skrzynki DCT w motocyklu.
I ostatnia sprawa, ja nie wychwalam tej konfiguracji, tylko zachęcam do jej spróbowania. Na razie ze wszystkich moich znajomych , którzy spróbowali jazdy tym "dziwolągiem" większość była albo mile zaskoczona, albo wręcz zdecydowała się na jej zakup. Rozumiem, że Ci wszyscy na razie sa niedojrzali, albo przejrzali , bo często ich wiek jest powyżej 4 dyszek, ale może to właśnie jest target w konkretnym kierunku.
Musisz troszkę wyluzować, bo kiedyś jakaś żyłka pęknie i nawet DCT nie pomoże
P.S.
DCT gasnące na filmiku, myśle,że jest to efekt jakiejś awarii. W przypadku sprawnego motocykla nie jest taka akcja możliwa.