Cytat:
Napisał szparag
I do tego zmierzam, taki wyścig zbrojeń jaki podjołeś gubi takie imprezy, gdyby był regulamin to pewnie i sam bym wpadł. Ale nie chce mi się budować potwora by przyjechać na coś co może będzie albo nie będzie. To jest właśnie to co różni nas od Czechów, gdzie sport oldtimerowy jest na naprawdę wysokim poziomie. A ich regulaminy tworzą klasy gdzie można naprawdę po ścigać się za parę złoty.
Pozdrawiam i nie zrażaj się, popieram bardzo mocno to co robisz i przyj, chętnie zobaczę wyniki, drażni mnie tylko ta polska napinka na moce, sroce i gadgety, zamiast rozwijać umiejętności ( nie piję do ciebie, tylko tak ogólnie o całym naszym sporcie ). Znam to z autopsji z kilku dyscyplin motor-sportu które dzięki właśnie temu umarły. Mnie to już na szczęście nie dotyczy 
|
Szparag , na tych zawodach tez jest podział na kategorie itd. zaleznie od pojemnosci roczników itd. Tyle ze narazie nie było jakiegos regulaminu który by okreslał jakies szczegóły zwiazane z tuniongiem silnika itd. Zeby takie imprezy mogły istniec musi byc frekfencja. Ja traktuje to bardziej jako zabawe i promowanie sarej motoryzacji.