Wątek: Bi-xenony H4
Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 30.09.2008, 23:56   #3
rambo

rambo's Avatar

Miasto: Wrocław
Motocykl: Nie mam już Afryki
rambo jest na dystyngowanej drodze
Online: 4 miesiące 2 dni 2 godz 39 min 26 s
Domyślnie

ja myśle że nawet 5x GT150 nie da rady dobremu xeno-zeno nowi. ale róbta test i obczajajcie.
takie gt150 też można delikatnie wyżej ustawiac jak zwykłe czy jakieś nie markowe żarówki bo: świecą te 20 metrów dalej(moje odczucie) dwa, że mają ładnie i precyzyjne wyciętą linie światła (sprawdzane i porównywane na przeglądach moich 5 pojazdów z H4) i nikogo nie oślepimy. trochę prób i błędów i bedzie OK. Jak narazie AT na 2X gt150 pomimo że mają +50% a takie extreme power od Filipsa maja 80%, to powert2night (gt150 swiecą jaśniej nie wiem nawet czy nie zajasno, o czym też pisałem) swiecą lepiej choć mają -30% światła do extremów np generalnie AT ma lepsze światła niż Viadradero 04, Galaxy99, Primera94, i Panda07. Wszystko H4

PS: nie do końca to przepisowe bo mam starą siódemke, która jak niektórzy pewnie wiedzą ma jeden reflektor HR a drugi HCR ( nie mylić z HRC w technologi rejli ) co za tym idzie ten 1 wali symetrycznie co u nas zabronione.

PS2 jak żarówkaH4 jest 12V i ma 55/60W to nie może miec emblematu "do not use in europe"
rambo jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem