Aryki nie mam, relacji nie pisze ,zdjec nie wklejam i za duzo nie opowiadam ale czytam ooo.... tak czytalem i czytam to forum czesto i nawet z checia .Skladke zaplacilem choc tego nie widac ale nie przyszlo by mi do glowy pisac ,mowic "place wiec wymagam" . Prosba do "wymagajacych" nie placcie i nie wymagajcie bo... 90 % z Was, Nas przewala wielokrotnosc rocznaj skladki AT w jeden np.sobotni wieczor , czasem zdarza Wam sie wesprzec kogos potrzebujacego ot tak bez zadnych oczekiwan (akcje forumowe bardzo pozytywne) itd,itp. Ja jako osoba ,czytacz nie znajaca nikogo z Was osobiscie dostrzegam jeden duzy problem na tym forum , mianowicie ex-przyjaciol , ex-kolegow (spore grono aktywnych) z jakichs powodow mocno zantagonizowanych co powoduje ze temat np.konkursu wyglada tak jak powyzej. Zabawne ze najwieksze oczekiwania iwymagania maja ci ktorzy w konkursie nie biora udzialu

Niestety tak niestety znam smak pracy " dla dobra ogolu" dlatego szacunek dla tych ktorym sie chce i powodzenia dla konkursowiczow

,szary szarik