Wyświetl Pojedyńczy Post
Stary 28.02.2011, 01:15   #43
ReddyS

ReddyS's Avatar

Miasto: Caliszfornia
Motocykl: nie mam AT jeszcze
ReddyS jest na dystyngowanej drodze
Online: 2 dni 2 godz 53 min 44 s
Domyślnie

Zmartwiłem się, bo na początku października byłem połowić tam rybki. Jak na bramce ktoś był to płaciliśmy, jak nie to jechaliśmy. Czy to oznacza, żę i tak było trzeba zapłacić
Do tego w Molde dostałem mandat za parkowanie. Czyli mam spodziewać się, że coś do mnie przyjdzie Parkowanie, ok, zasłużyłem (10 min, a nie zapłaciłem) ale o bramkach, że jak nikogo niema trza płacić to niestety, znajomy nic nie wspominał.

Co do jazdy 80, to nie było tak źle. Jak wszyscy tak jadą, to nawet źle się nie jedzie, nie ma tej nerwowości i szarpania, a czasem jak jakiś tubylec pomknął szybciej, to też puściłem się za nim.
Co dziwniejsze, jadąc od granicy aż do Molde, i wracając nie widziałem ani jednego radiowozu, dopiero, pod koniec drogi powrotnej trafił się jeden, akurat kogoś kontrolowali.
Baardzo podobało mi się, że zostawiało się łódeczkę razem z silnikiem, i nie trzeba było się martwić!!!!!!! Pełno łódek z silniczkami i nikt nie kradł!!!
Później niestety w radio mówiono, że złapano jakiś Polaków z 10 skradzionymi silnikami

"Never Say Never"
ReddyS jest offline   Odpowiedź z Cytowaniem