![]() |
Tyrawa solna - after party ;)
Witajcie,
wielu z wybierających się na imprezę w Tyrawie, ma do przejechania szmat drogi. Zazwyczaj przyjeżdża się późno w piątek a wyjazd w niedzielę. Na pojeżdżenie zostaje jeden dzień (jak kac pozwoli ;) ) Tak mi się w głowie kołace, żeby zostać dłużej. Spokojnie pojeździć w sobotę i niedzielę wszak tereny bajeczne. Następnie w poniedziałek udać się przez Ukrainę do Rumunii. Polecieć ile się da offem w kierunku Bułgarii. Powrót zależnie od czasu ale raczej asfaltem. Tak po prostu, bez kufrów i ścisłego planu. Jest tam sporo fajnych terenów do polatania. Ja mógłbym poświęcić na to tydzień lub nawet dwa. Są może jacyś chętni na taki wypad? |
A gdyby tak tygodniowy wypad zakończyć zlotem w Tyrawie?
Piszę pierwszy, cholera wie jak będzie, ale można pomęczyć żelazo przez zlotem i w Tyrawie dojechać łysiejącą kostkę. ;) Rumunia to już prawie Resita, a 100km za nią Tarcu :). |
To pierdolone Tarcu dalej mi chodzi po głowie, tam wieżdżają jakimś samochodem meteorolodzy z Cuntu, bo tam spią w schronisku.
Termin nijak mi nie pasi, bo Mrągowo cantry sni sie mojej babie po nocach, jak nie pojade to w poniedziałek po weekendzie idzie jak w dym do adwokata wiadomo po co, za rozwód tez będę musiał zapłacic. Może jak prawi ten od dyslokacji:D tydzień wcześniej, a z Tyrawy wymknę się po angielsku:) pozdr. |
No mówię, to jest jakaś opcja :). Wezmę sprzęgło na zapas i dzida.
Mazda no problem :hehehe: |
Chłopaki, wiecie przecież, że nie jestem z tych co by się przepychali o tydzień w tą czy w tamtą :)
Zresztą jedno nie wyklucza drugiego :D |
Wieczny, Ty wiesz co.:at: :Thumbs_Up:
|
Cytat:
Dopisałem Cię tam gdzie się dowiesz więcej :) |
Zbyszku a nie przestawił Ci się datownik?
Piknik country jest 23-25 lipca a Tyrawa tydzień później. |
@Greg dzięki za info i dopisanie:)
@Lepi popierdoliło mi się trochę, sprawdziłem wszystko się zgadza to są dwa różne weekendy.:mur: Piszę się na Tyrawę:D 7Greg knuje swój plan Tarcu:) napisz do niego o info, może skoordynujemy terminy, a i Karpaty Wschodnie też za jednym zamachem. pozdr. |
Zbychu - po co ci to Tarcu , jeżeli bardzo nalegasz to znajdziemy dla Ciebie zamiennik w okolicy no może niższy i bez tych kamieni , ale za to glina bardzo podobna (jak popada);)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 13:38. |