![]() |
X Rajd Katyński
w tym roku wybieram się na X Rajd Katyński www.rajdkatynski.net ( zgłoszenie , wnioski wizowe i wpłata już dokonana )
mam wiec pytanie czy może ktoś z szanownego forum się wybiera???? bo można by się zgadać i pewne rzeczy wziąć na spółkę np ( jakieś części, dętki itp itd ) Hejka |
O to to!! :oldman: W ten łikent się dowiem czy jadę. Ale chcę :D
|
to fajnie, byłoby miło lecieć w gronie innego , innych "czarnuchów" więc trzymam za ciebie kciuki.
Hejka |
Ja się wybieram 15.09.2010 do Huty Pieniackiej na Zlot i obchody ale nie wykluczone ze tak ze 2 dni wcześniej dojechać do Kamieńca i Chocimia.
|
No więc kwit poszedł, jeśli mi nic nie odrzucą z ambasad to będzie gicior :at::blues::kumbaya::rules:
|
no to jak dostałeś potwierdzenie ??? że się załapałeś Południowiec bo ja juz dostałem maila z potwierdzeniem.
|
Tak. Dostałem. Ale wizy chyba jeszcze nie załatwione więc to najważniejsze będzie
|
spoko, wizy nie powinno byc problemu o tym dowiemy sie dopiero na miejscu w Wilanowie 27 sierpnia bo wtedy będą rozdawac paszporty tak więc powoli sie pakój. Daj znac czy będziesz jechał przez Częstochowe to się wtedy umowimy , ja wstepnie jestem umówiony z jedną Afryką która leci z Krakowa i potem w piotrkowie z Kolega który leci na "Tigerze"
|
Wszystko wskazuje na to że będę cisnął z Festung Breslau :at:
Więc zachaczę o Częstochowę, tym bardziej że w kupie cieplej. |
pewnie że tak, w grupie zawsze raźniej, więc dawaj znaki jak bedzie bliżej naszego wyjazdu.
Do zobaczyska |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:08. |