![]() |
WiR na TET - Bałkany 2026 by Śluza
WiR na TET - Bałkany 2026 by Śluza
Startuję z kolejną epopeją wyjazdową. Tym razem Czarnogóra, Kosowo i Albania. Część 1 - Czarnogóra i trzy pasma Gór Dynarskich. Po asfaltach Durmitoru, wjedziemy w kamienne i śnieżne drogi Sinajajeviny, aby ostatecznie polec w parku Biogradska Gora w paśmie Bjelasica. Film drogi z elementami przygody. Narrator ciepłym głosem opowie co widać na ekranie, rzuci garścią ciekawostek geograficznych, trochę pokomentuje, trochę pofilozofuje. Całość okraszona piękną muzyką, która mam nadzieję, powstrzyma od przewijania. Mam nadzieję, że się spodoba. Obiecuję, że każdy kolejny będzie lepszy o poprzedniego. Przynajmniej będę się starał. |
Film petarda, jak zawsze :Thumbs_Up:
|
Śluza, masz w ryj
a powodów jest wiele: - miałem robić porządki a przykleiłem się do monitora w garażu i oglądałem - rozbudowałeś mi plan na MNE w miejsca, gdzie jeszcze nie byłem - zajebisty film jak zawsze :haha2: |
O rok mnie wyprzedzacie (poza Bułgarią). Pięknie qrwa, pięknie.
|
Cytat:
Poczekaj, w czwartym odcinku będziemy wracali jeszcze przez Czarnogórę, to coś jeszcze dopiszesz :) |
Cytat:
|
Zajebisty film. Kiedy będzie kontynuacja?
|
Pięknie.
Czekam na kolejny odcinek :lukacz: |
Jak zwykle pełna profeska, ujęcia, tekst, montaż. Śmiało można komercjalizować :Thumbs_Up:
|
Jak zwykle filmik mega :) - dawaj następne odcinki :)
ps No i to brzmi jak plan na przyszły rok :) |
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:06. |