|  | 
| 
 Sprężyna tylnego zawieszenia CRF 1100 Czy ktos wymienial sprezyne z tylu pod siebie?  Tak sobie mysle o wymianie bo zeszlym roku z kuferkami to skonczylo mi sie napiecie wstepne...... Moto CRF1100 ATAS | 
| 
 Wymieniłem na wzmocnione Hyperpro. Jest lepiej z pasażerem i dużo lepiej się jeździ samemu (po asfaltach i szutrze) | 
| 
 Mam takie same odczucia w VFR1200X, progresywna Hyperpro | 
| 
 Komar a wymieniłeś na tą "zwykłą" czy MAX LOAD? | 
| 
 Zmieniłem na Max Load.  Motocykl jest sztywniejszy, twardszy i generalnie lepiej się prowadzi po czarnym i lekkich szutrach w szczególności z pasażerem i kuframi. Trzeba tylny amortyzator maksymalnie "zmiękczyć" i wtedy dobrze się jedzie. Zaznaczam, że nie jestem jakimś specjalistą oraz znawcą zawieszeń i ustawiania "dobić, odbić i innych trudnych pojęć" Po prostu jadę tam gdzie mam jechać nie mnożę trudności. | 
| 
 Ja zamówiłem i czekam na tą zwykłą, ale generalnie jeżdżę sam więc powinno być dobrze :) | 
| 
 Pamiętaj, że warto wymienić cały komplet tj. przód/ tył. | 
| 
 Na ta chwile zamowilem zwykla sprezyne , ale mocniejsza. Zobacze co I jak. | 
| 
 1 Załącznik(ów) Lepiej jest jeździć na sprężynie niż na amorze. Świeżo jestem po wymianie tyłu w T7WR na hyperpro i naprawdę niebo a ziemia. Na zdjęciu różnica w grubości drutu plus Progress. Oryginał to jakiś żart. Z czasem pomyślę nad przodem. | 
| 
 No właśnie ja też zamówiłem tylko tył, na razie, niestety termin dostawy dopiero za miesiąc. Zakładam że powinna być ogromna różnica w stosunku do oryginału, a jak Bozia da, to na wiosnę przód do roboty. | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |