![]()  | 

Samotny camping - youtube itp. 

Podaję ciekawy, przyjemny dla oka film, na który wpadłem zupełnie przypadkiem.  
	Na zimowy wieczór albo chill przy kawce w czasie lanczu jak znalazł. Być może znany tutejszej publice. Ja pierwsze widzę. Drew Simms i jego Jeep  | 

W sobotę zrobiłem sobie taki winter camping bieda edition. Sprinter 2x4, chinbasto, książka, dużo śniegu i -15st w nocy.  
	Nie jest to mój ostatni taki winter camping bieda edition nawet w tym roku... Zrobię sobie jeszcze Sylwestra w tym samym miejscu. Ma to swój urok. Wychodzisz przed świtem z furmanki i już jesteś w środku akcji. Wschód słońca w górach, inwersje.  | 

Bez urazy ale to przerost formy(pięknej nie zaprzeczam) nad treścią:-( 
	Dlaczego jeepkowcy są zawsze samotni i smutni?  | 

M_XX... Może dlatego, że nie istnieje jeden typ osobowości i zdarzają się takie osobniki które cenią sobie tak samo wypady towarzyskie jak i samotne? ;) 
	 | 

Pomysł jako taki fajny , każda chwila w tym co lubimy jest tego warta. 
	Ten jego Jeep to taka miniaturka kampera. W sobotą pojechałem na Mazury do swojej łajby , smutno jej tak stać na brzegu pod grubą kołderką śnieżną. Potem odwiedziliśmy z kolegą jego jacht i przenocowaliśmy do niedzieli. Cieplutko, -8 , wiatr od wody dmuchał , odczówalne -12. W styczniu planuję powtórkę. Czas ucieka , nie warto go tracić , no chyba że ktoś woli trzymać pilota od telewizora lub smartfona :)  | 

1 Załącznik(ów) 

Garbaty Jednorożec, chinbasto, grill, drewno na ognisko i żona u boku.  
	http://www.kolejnydzienmija.pl/blog/...podal-krzaczka jakby kto chciał o swojaku poczytać. I takie widoki za oknem.  | 

Czarny ja swojego Tyrana już od roku nie mam na chodzie... Delikatnie wkurzające ;) ale już blisko więc może jeszcze jakieś zimowe wypady nim zdążę uskutecznić :) 
	 | 

To się chyba glamping nazywa.. 
	Ja jestem jednak z innego świata, kompletnie nie moja bajka. Ludzie się naoglądają i potem myślą że to wszystko muszą mieć żeby było im dobrze. System Czarnego mi się podoba..Carpe diem..  | 

To nie jest glamping. Czarny, gdzie to zakole Pilicy? 
	 | 

1 Załącznik(ów) 

No ja potrzebuję znacznie mniej do szczęścia ;) 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:16. |