![]()  | 

wiza Białoru¶ 2019 

czołem Wyrabiał kto¶ ostatnio wizę turystyczn± na Białoru¶> w sierpniu na kilka dni (4-5) chcemy motorkami tam pojechać. Kwestia czy korzystać z po¶rednictwa wizowego, czy osobi¶cie w konsulacie złożyć dokumenty. Załatwiał kto¶ po¶wiadczenie z hotelu dot. rezerwacji - jest to ponoć obowi±zkowe jeżeli chce się złożyć papiery o wizę (chyba, że ma się wykupion± wycieczkę, ale w naszym przypadku to odpada) Dzięki z góry za dobre rady Acups 609345018 
	 | 

Chyba najtaniej i najszybciej wizy ogarnia biuro "Junior" z Białegostoku. Z tego co się orientuję to nawet inne agencje przez nich załatwiaj±. 2 lata temu przez nich robiłem. 
	 | 

dzięki za info - już do nich uderzam 
	 | 

a czy potrzebne jest na wjazd na Białoru¶ międzynarodowe prawo jazdy, czy na plastiku można wjechać? Tak informacyjnie -koszt wizy z pobytem do 5 dni "w Juniorze" - 320 zl/głowa - zawiera ubezpieczenie, po¶wiadczenie rezerwacji hotelu do 5 dni, i sam±  wizę. Czas wyrobienia 5-8 dni roboczych od dostarczenia dokumentów (nie zawiera ewentualnego kuriera - jeżeli kto¶ osobi¶cie nie dostarcza ich do agencji) 
	 | 

Cytat: 

| 

Nie zapomnij zielonej karty. Jaki¶ spory koszt tej wizy. Opłata w konsulacie 25E ubezpieczenie 20 zł. Z tym potwierdzaniem to nie jestem pewien. Kilka lat temu przy tranzycie 2 dniowym nie było obowi±zku. 
	 | 

I ubezpieczenie na z tego co pamietam 30 000 euro. Ubez medyczne w sensie.  
	Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka  | 

dziękuję za odzew - pozdrawiam Acups 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:20. |