![]() |
Zlot Jesienny im. Orzepa ? - propozycja
To trudne dla nas wszystkich chwile, kiedy odchodzą tacy ludzie jak Daniel, Orzep. Człowiek, który łączył światy, tak boleśnie podzielone. Człowiek, dla którego ważniejsze niż jak, czym, było z kimâ.
Dlatego mam propozycję - zróbmy jesienią, w jego imieniu, jeden wspólny Zlot Podróżników na Dwóch Kółkach pod Wezwaniem Orzepa. Zaprośmy wszystkich z forum FAT, advrider, orangepower etc Spotkajmy się, wspominajmy Daniela, wypijmy razem piwo za niego gdziekolwiek jest. Mogłoby to być jesienią, termin do ustalenia... Co Wy na tą propozycję ? Kieruję szczególnie to zapytanie do tych co łączą nasze światy - światy pomarańczy, Czarnej Królowej czy błękitnego śmigła, są aktywni we wszystkich tych miejscach. Z którymi Orzep tak długo âustalał ulubiony motocykl. Chcielibyście tak uczcić jego imię ? |
Chyba źle wybrałem miejsce - można prosić o przeniesienie do działu 'Zloty' ? Dzięki...
|
Bardzo dobry pomysł :Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Jak najbardziej . Miło wspominam zlot który organizowałeś z śp. Wiesiem na Roztoczu . Jeśli podejmiesz się organizacji i potrzebował byś pomocy w ogarnięciu czegoś daj znak .
|
:Thumbs_Up:
Jeśli będziesz chciał się tym zająć, to i ja chętnie w takim przedsięwzięciu pomogę. Daj znak jakby co .. |
Tak ...
|
Zacny pomysł. Tym bardziej jeśli będzie zlokalizowany gdziś w centrum Polski:Thumbs_Up:
|
Cytat:
Orzep i Hajka 2007. https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...78222748_n.jpg |
Propozycja jest taka: jesienny zlot zróbmy w miejscu i czasie bardziej związanym z Danielem, czyli na Dolnym Ślasku. Wstępne rozmowy z rodzimym dla Daniela TeamLeszcze już zacząłem co do ich współudziału.
To byłby spory zlot jak mniemam. Zespół organizacyjny będzie potrzebny spory - minimum 6-8 osób: - koordynator na FAT; - koordynator na advrider; - miejscowi do pomocy (2-3 osoby) - grafik do gadżetów plus ktoś z dostępem do druku w sensownej cenie. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:19. |