![]() |
akademia enduro
Touratech we współpracy z BMW Polska organizuje cyklicznie akademie enduro. Czy ktoś uczestniczył w tym szkoleniu? Cena niemała bo 1 tysia za dwa dni. Informacje zaczerpnąłem ze strony TouratechPolska.
|
jeden tysionC ? OMfuckingGOD...
niee no żarty.... |
To nie lepiej do Spirowskiego? Też dwa dni (właściwie 3, z teorią), wydatek dużo mniejszy, a przećwiczysz masę elementów.
|
poprosic kolege ktory smiga dobrze na moto, nalac mu paliwa i polatac za nim kilka weekendów :)
|
Są szkoły które biorą mniej, przez 2 dni i tak wiele Cię nie nauczą , mogą jedynie pokazać Teorję.
Poszukaj kolegi który ma pojęcie a kasę wydajcie na paliwo i browar ;) |
Cytat:
Królowej nie widziałem. Pewnie jakby zadzwonić i zapytać to coś zorganizują. Jeździłeś z nimi? |
Pils,za 1000 dukatów to Cię Rumpel z Macherem powożą po hałdach przez 10 weekendów :D:at::beer2:
|
:):):):):)
|
Cytat:
Tak, uczestniczyłem w ten weekend, zresztą nie byłem jedynym z forum. Elementy, jakie są tam do wykonania, wykluczają uczestnictwo taki motocykli, jak Afra, Trampek, Terenia itp. W przypadku chęci nauki offowania na tak ciężkim sprzęcie chyba rzeczywiście nie ma sensu płacić za szkołę, a jak koledzy wspomnieli, zgadać się z jakimiś lepszymi. Pozdrawiam, Wolo |
Raviking ;) coby być konkurencyjnym, cena bedzie nizsza
dopiero co zerknąłem, że kolega z D.G. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:19. |