![]() |
nie chce palić
Witam,
po tygodniowym postoju Afryczki mam problem z odpaleniem jej. Rozrusznik chodzi, kręci ale nie pali. Nie chcę za długo jej męczyć po chyba nie do końca to zdrowe. Niestey z pychu nie dam rady bo ciężko z gipsem na prawicy o kulach. Podczas jazd przed złamaniem szkity :mur: zauważyłem , że przy redukcji biegów lekko dławiła się. Dla mnie po sezonie, ale chciałem Panią odpalić od czasu do czasu i posłuchać, przygazować, spalin pokirać. Co dolega mojej Pani? |
Ssanie i kręcisz, trzeba trochę pokręcić zanim załapie, potem trzymasz na ssaniu jakiś czas.
Kiedyś się połamał???? |
ona tak ma, jak długo stoi, przerób to sobie. Jest na głównej stronie w dziale przeróbki. Koszt do10zł max, chyba, że masz juz to zrobione, wiec trza bedzie gazniory wyczyscic i poregulować
|
Rzeczywiście, popiłowałem na ssaniu i odpaliła.
Na temat przeróbki poczytam bo nie jestem w temacie. Kość pękła i kostka się skręciła w zeszły piątek :chleje:.Głupia sprawa i jeszcze 5 tyg w gipsie. Dobrze, że chociaż odpala :). |
no jak masz ponizej 1997r motocykl to nie masz tej przerobki. Życze powrotu do zdrowia!
Sam tez sie kuruje po ostatniej trzodzie:) |
Cytat:
|
Mecia ma racje:D Moja racja jest bardziej mojsza niż Twojsza ;) poprawcie mnie jak coś :/
Daj linka do Afripedii bo nie moge tego tam znalesc. |
Nie pisz tylko,że rozwaliłeś się na czarnuli.
|
Cytat:
Pani cała i zdrowa stoi w garażu. |
Cytat:
http://faq.africatwin.com.pl/R%C3%B3...mi_RD7_i_RD07A |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 19:10. |