![]()  | 

Kamizelka 12 V za 25zł 

W związku z tym, że postanowiłem zostać słoniem :D i miałem wolną chwilę (dokładnie 3 godziny) wykleiłem kamizelkę ogrzewaną prundem 12V całość kosztowała 25 zł: 
	http://picasaweb.google.com/transalp...07892494806242 Jak wrócę z elefanta zdam relację jak się spisała. P.S. Wiadomość dla ekipy z podlasia: Filcy grzane w terminie późniejszym:D  | 

Dobre :) 
	 | 

kiedyś była parodia ,,Wrona pod napięciem~ teraz jest simi;),pomysł fajny. 
	 | 

No wydumka pierwej sort, co się dzieje gdy ustawisz na maxa? 
	 | 

Ekstra. Gratuluję pomysłu :D Będzie ciepło jak w pierzynach..... Weź spory przedłużacz to i w namiocie się przyda.... Choć nie.... do namiotu to pół litra trza będzie ;) 
	 | 

Wypas! Koncepcja i wykonanie fulprofeska! 
	Zimą najbardziej marzną stopy i palce u rąk, jak wymyslisz podobny patent na łapy i nogi to zbieraj kase na pid, bo sie od zamówień nie ogarniesz :)  | 

dokleił bym żółwia i komplet gotowy 
	 | 

gdzie kupiłeś grzany pokrowiec samochodowy?? 
	 | 

Cytat: 

A kamizelka po prostu kozacka :Thumbs_Up:.  | 

BRAWO!!! BRAWO!!! 
	daj znać jak działało. gratuluję pomysłu! matjas  | 

Omatko :D. Poezja gibkości ludzkiego umysły. Chylę czoła :). I zaczynam się rozglądać po zagraconym pokoju, może znajdę coś, co się nada na dodatkowy bak, albo chociaż gmole ;). 
	 | 

Rozważ sobie,  
	Kamizelka jaką przedstawiłeś, wydaje się byś sztywna i dużą (niewygodna pod kurtką). Jak byś tak sam system grzewczy wszył w kamizelkę z cieńszego materiału, to spokojnie wsadzisz pod kurtkę. A dlaczego lepiej mieć grzanie bliżej ciała.... . Jako zewnętrzna warstwa szybko będzie się wychładzać podczas jazdy. PS. W takim przypadku pamiętaj o warstwie izolacyjnej - ba jak zmokniesz to cię może - aku rozładować ;)  | 

Pomysł bardzo fajny. Zapewne chodziło by tanim kosztem i szybko wykonać coś co ma prawo działać. I to się udało super! Pewnie, że można kombinować z wkładaniem grzałek np. w podpinkę kurtki. Można też kupić gotową kamizelkę. Ale raczej nie o to chodziło autorowi. 
	 | 

jesteś wielki ;))))))))))))))) 
	 | 

Dzięki, moja próżność została połechtana:D 
	Fakt, że można kupić gotową, można też na wyjazd jechać patrolem, ale tak jest większa frajda. -Pokrowiec kupiłem na allegro. -Na łapy mam grzane manetki, na stopy dobre buty i skarpety, a poza tym to się robocop zrobi. -Kamizelka nie jest sztywna, tylko tak wygląda-to gąbka -W każdej chwili można wypruć wkład i założyć pod coś innego -Gdy zostawię napięcie na długo, przewody nagrzeją się do +70'C i termostat rozłączy napięcie.  | 

Jeśli można "podgrzać" stopy to np. w ten sposób -http://www.advrider.com/forums/showt...=543690&page=3 
	 | 

Cytat: 

A sam wynalazek bardzo ciekawy i wart podpatrzenia :)  | 

Pomysl rewelacja! Teraz tylko trzeba sie zastanowic czy logo klubowe na plecach ma byc duze czy mniejsze ;) 
	Szacunek :bow: :Thumbs_Up:  | 

Polak potrafi!!! zobaczysz jak niemcy pootwierają gęby ze zdziwienia jak to zobaczą.gratulacje 
	 | 

Co będzie następne 
	????????????  | 

jak dla mnie pomysł rewelacja. I chociaż pewnie mi takie cudo niepotrzebne, pojawia się chęć wykonania :) 
	 | 

Simi. Jesteś wielki. 
	 | 

Rozumiem ze post w tym temacie to lista zamawiających... 
	... maniak 1 szt  | 

5 Załącznik(ów) 

A do kompletu grzane manetki :) 
	Załącznik 18287 Załącznik 18288 Załącznik 18289 Załącznik 18290 Załącznik 18291 Pomysł z forum advrider.com  | 

dla mnie bomba 
	 | 

Fajne , ale to już było w SAHARZE tyle tylko ze ogrzewały spaliny-( macki  moto-wermahtu) 
	 | 

Nie ma to jak trytki. Kocham to. 
	 | 

o żesz, prawie z dywanu spadłem.:dizzy: 
	Tylko uszczelnić pokrowiec, uzupełnić wodą i herbata w trakcie podróży gotowa :-p  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 06:09. |