![]()  | 

Gmole  Hepco & Becker 

Mam pytanie czy gmole  Hepco & Becker, pasują również do RD07. Chodzi o model z siatką w górnej części gmola. 
	 | 

miałem zamontowane w RD07a i mam takowe na sprzedaż. 
	 | 

Ale chyba różnicy nie ma co? 
	 | 

Pasują, mam takie w RD07 '93. 
	 | 

Cytat: 

| 

RD07 i RD07A poza paroma detalami sie niczym nie różnią jeśli chodzi o ramę - także gmole muszą pasować 
	 | 

Dzięki wielkie za odpowiedzi 
	 | 

Jeszcze powiedzcie mi czy macie te gmole u siebie też tak napięte ( tak ciężko je było skręcić i naciągnąć aby pasowały?) 
	 | 

jak ponaciągasz to potem popękają. Przesuwaj otwory, grzej palnkiem, tnij lub spawaj musi pasować. 
	 | 

Żeby złożyć przednie mocowanie trzeba trochę "pokombinować", ale tragedii nie ma ,te gmole to masz nowe ,czy jakieś po przejściach...? 
	 | 

Zeby dopełnić obrazu: NIGDY nie kupiłbym tych gmoli drugi raz. Wiadomo jak kupileś z motocyklem to trudno - są lepsze niż żadne ale to i tak nieporozumienie. 
	 | 

Właśnie nie są nowe, używki. Właśnie zauważyłem podos, że masz je przerobione i opuszczone niżej. Właśnie przednie mocowanie (chodzi tu o te 2 śruby przykręcane do silnika schodzą mi w prawą stronę. 
	 | 

Moje przerobione tez są do doopy. A jak baza jest do doopy, to przerobki też musza być. 
	 | 

Ogólnie to nie mogę ich dopasować, żeby był równy odstęp po obu stronach między owiewką a gmolem. 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:02. |