![]() |
Hiszpan11 - niestety zmarł
Przeklejam info od Herniego z forum TCP - niestety
Z przykrością informuję, że w dniu 14 października 2020 roku, po długiej walce z chorobą, zmarł użytkownik forum ''Hiszpan11'' - Hiszpan znany był z produkcji genialnych kufrów i innych akcesorii motocyklowych. |
o f... niech ten 2020 się już skończy...
wyrazy współczucia dla najbliższych. człowiek instytucja. dobranoc chłopie... |
Przykre...[']
|
Nie znamy dnia ani godziny (i)
|
:-( miałem okazję poznać osobiście... Rip.
|
Strasznie przykro...wyrazy współczucia dla rodziny i przyjaciół...[*]
http://africatwin.com.pl/member.php?u=1118 |
Nie wierzę ! Kondolencje dla rodziny i przyjaciół . Słów brak , nie wiem co napisać ... dziękuję Tobie kolego za pomoc , a piwko ... przy okazji[*].
|
Niech spoczywa w pokoju. Łącze się w żałobie i smutku z bliskimi[*]
|
Dobry chłop, wielka szkoda[*]
|
Kondolencje.
|
Kurwa nie wierzę...Hiszpan - do zobaczenia!
|
Hiszpan , przecież mieliśmy jeszcze pogadać na tema przeszczepu zawieszenia z XR do trampka....
|
Ten rok jest parszywy :(
Kondolencje dla Rodziny Ech... Wysłane z mojego SM-N975F przy użyciu Tapatalka |
Przykra wiadomość. Miałem przyjemność poznać Hiszpana i spędzić z nim dzień w jego warsztacie w Żyrakowie bodajże. Fajny konkretny chłop. Smutna wiadomość.... wiedziałem, że choruje, że został stomikiem.... ale kurde..... śmierć to jednak ostateczność :( Miłej podróży Hiszpan......
|
Kondolencje
|
Jednego dobrego człowieka mniej, kondolencje...
|
[*]
Wysłane z mojego Hammer_Energy_18x9 przy użyciu Tapatalka |
[*]
kondolencje dla rodziny |
Kondolencje.
|
Kondolencje..
|
[*]
..... |
Chodziliśmy razem do podstawówki... szok![*]
|
Przykro. Kondolencje.
|
w mojej afryce żyje nowym życiem parę części i akcesoriów otrzymanych w potrzebie od różnych forumowych kolegów. To element naszej integracji. Bardziej niż na co dzień doceniany w takich smutnych chwilach.
Kratka na lampie i podwyższenie kierownicy będzie mi o Tobie przypominało. Żyj w pokoju wiecznym Michał! |
Parę rzeczy mam w Afryce od Niego.
Smutno. |
Kondolencje.
|
Miałem okazję poznać Hiszpana, kupowałem od niego RD03. Porządny chłop. Kondolencje dla rodziny i przyjaciół.
|
Zła wiadomosc kurna...
Najszczersze kondolencje :( |
Nie osobiście ale z internetów znam... Sporo lat się przewijała ta ksywa.
Smutna wiadomość. |
Parę miesięcy temu będąc u Tolka dzwoniłem do Hiszpana i rozmawialiśmy o wykonaniu kilku rzeczy do Afryki przez Niego, mówił że musi iść na trochę do szpitala,ale jak tylko wyjdzie to się odezwie.Bardzo smutna wiadomość, kondolencje dla rodziny.
|
szok!!![*]
|
R. I. P.
|
Dawno mnie tu nie było i taka wiadomość...
Spoczywaj w Pokoju Kolego. Kondolencje dla bilskich. [i] |
Brak słów.
KONDOLENCJE DLA RODZINY |
Kondolencje
[*] |
Kolejna tragedia, a już miałem nadzieję, że 2020 jakoś przejdzie bez strat w naszych szeregach... Spoczywaj w pokoju...[*][*][*]
|
Lewa w górę w stronę nieba[*]
|
Spoczywaj w pokoju[*]
|
Spoczywaj w pokoju.
|
Kondolencje[*]
|
Ten rok jest koszmarny - a w tym momencie w naszym kraju służba zdrowia praktycznie nie istnieje... Kondolencje i wyrazy współczucia[*]
|
Kolejny dobry czlowiek. Kondolencje...
|
Dobrej drogi[*]
|
Cytat:
|
Kondolencje[*][*][*].
|
Kondolencje[*]
|
Kondolencje[*]