![]()  | 

Która mapa papierowa na Maroko? 

Jest ich sporo, macie jakieś doświadczenia? Która byłaby dokładniejsza, rzetelniejsza, bardziej użyteczna - wyjazd nastawiony raczej na off... 
	>>> MAPY  | 

Michelin 741. Żadna inna. 
	 | 

Moja ma oznaczenie 742..pewnie to samo.  
	U Ramba sobie załatw mape Maroka na navi.  | 

Puszek ma rację. To 742 
	 | 

tylko Michelin 
	 | 

Hmmm... w Maroku miałem taką z kiosku ruchu, laminowaną z zaznaczonymi najważniejszymi drogami i lokacjami. Dała radę :) 
	 | 

Dziękuję - dostawca już namierzony, choć nie było łatwo...  
	Zależy mi bardziej na papierowej - lubię jej szelest tuż przed zaśnięciem i niepewnością dnia następnego, lubię gryzmoły na marginesie i tłuste plamy po konserwie... :Thumbs_Up:  | 

Mam cztery różne mapy Maroko. Michelin 742 najlepszy, rzeczywiście. 
	 | 

Najlepiej to miec 2 rozne rodzaje. Czasami rozne sa oznaczenia kategorii dróg. Czasami na GPS wydawalo sie, ze droga jest super a pozniej trzeba jechac na kreche. 
	 | 

To podziel się linkiem do tego dostawcy :) 
	 | 

A co bym się nie miał podzielić... Proszszsz... 
	Kupiłem ostatnie 2 sztuki w Wawie - została 1 szt. w Krk na Jagiellońskiej i 1 szt. w Poznaniu  | 

Mas ktos moze dobre mapy Maroka na Garmina 60? 
	 | 

wpisz w wyszukiwarkę Olaf Maroko GPS 
	 | 

Cytat: 

| 

A jakie przewodniki na Maroko polecacie. Podobno ten jest godny polecania : http://www.empik.com/maroko-przewodn...1958,ksiazka-p 
	 | 

odbiegając od tematu, polecacie maroko z michelinem, czy te wydawnictwo ma wszystkie mapy dobre? 
	Potrzebuję Tunezję, Sycylię, Włochy i tak się zastanawiam z jakiego wydawnictwa skorzystać, mam na myśli zarówno mapy jak i przewodniki. Co polecacie. Marco Polo, Pascal, Bezdroża?  | 

Ma ktos moze zgrana mape z http://www.island-olaf.de/travel/marokko/gps.html bo cos strona nie dziala. 
	 | 

Daruj sobie tą mapę. 
	Tą topo Garmina mapę na Maroko również. reszta na priv  | 

Ja używałem mapy topo do Garmina w Marko. Uważam że jest w zupełności wystarczająca. Wszystkie nawet najmniejsze szutrowe drogi na niej są nawet w górach. 
	 | 

topo od garmina jest spoko, ale automapa i tak to przykrywa 
	 | 

:D :Thumbs_Up: :D 
	 | 

Wie ktoś gdzie można kupić tą mapę Michelin 742? 
	 | 

W ArtTravel w Krakowie jest. 
	 | 

Cytat: 

| 

Dzięki, kupione w ArtTravel. 
	 | 

| 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |