![]()  | 

ładowarka akku by Lidl 

dziś w lidlu ładowarka z niskim ładowaniem dobra dla akku motocyklowego i zimowego podtrzymania 
	cena 69 zł  | 

Wyglada niezle. Uzywal ktos? Moze jakies opinie? 
	Kasa niewielka ale jak ma sie kupic kolejny gruz co bedzie przeszkadzal w garazu to lepiej kupic browarka  | 

Mam identyczną od roku, też kupiona w Lidlu, działa, ładuje więc ok. 
	 | 

Używam i jestem zadowolony. 
	Trzeba tylko pamiętać, że nie naładujesz wydojonego aku do zera, trzeba go lekko wzbudzić z innego źródła i później już idzie.  | 

to chyba się przejadę bo mam niedaleko:) 
	 | 

kupiłem trzy dla kolegów... wszyscy zadowoleni 
	 | 

również polecam, 
	używam podobnej od ok. 3 lat do motóra i auta, świetnie daje radę  | 

Było na forum - jest OK. 
	 | 

Również polecam po rocznych testach.  Całą zimę dbała o ładowanie 5 akumulatorów i sprawdza się super. 
	 | 

Ja mam dwie w tym jedną z Lidl'a i również jestem zadowowolony.Ale wydaje mi się żę w pierwszej partii kosztowały po 50zł;) 
	 | 

Uzywam ja i brat, od kilku lat. Są ok. 
	Jeśli aku ma poniżej 6v to nie ruszy, trzeba czymś wzbudzić aku.  | 

| 

| 

Ja mam tego Cetek-a  
	http://www.sklep4x4.pl/sklep/produkt/21/4477.html kiedyś wygrałem na zawodach 4x4 ale uważam że ten z lidla pomimo że wiele tańszy to niczemu mu nie ustępuje, kupowałem kilku kolegom tego lidlowego i są zadowoleni.  | 

wczoraj kupiłem w lidlu i wydaje się całkiem ok, dzięki za podpowiedź. Na razie ładuję aku w samochodziku wnuka. 
	 | 

Byłem dzisiaj i już żadnej sztuki nie ma. W gazetce jest info, że od poniedziałku znów mają być. 
	 | 

Jakby ktoś chciał więcej szczegółów to: 
	http://www.sailforum.pl/viewtopic.ph...=asc&start=150  | 

Naładowanie mocno rozladowanego aku może zająć ładowarce dwie,trzy doby. Chybe, że wzbudzimy go tak jak pisal Michal. Mam ją od kilku lat jestem zadowolony i również polecam. 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |