![]()  | 

Czy ktos gdzies jedzie w teren 7-8-9 październik? 

Chetnie sie dolacze, najchetnie podkarpacie lub okolice, moze byc: ukraina. 
	Jakby co dysponuje nawigacja, mozemy jechac np. sladem ostatniego szuter party, mam tracka :D Z chetnych jestem narazie tylko ja dlatego szukam kogos :-)  | 

7-8-9 na poligonie drawskim jest MT rally, i tam właśnie śmigamy  większą bandą, wpadnij  będzie ciekawie.. :D 
	 | 

MT Series - wpisowe 700-1100 zł za motocykl  :dizzy: 
	 | 

A gdzie dokladnie znajduje sie ten poligon? I czy rzeczywiscie wpisowe kosztuje az tyle? 
	 | 

Hmm nad morze raczej nie bede jechal na krotki weekend bo musialbym sie juz pomalu zbierac ;-) Szukam bardziej na miejscu podkarpacie i okolice.  
	Moze jednak ktos chetny na powtorzenie szuter party? :-) Moj brat tam byl jakies dwa tygodnie temu i mowil ze sucho wiec bedzie lzej niz ostatnio ;P  | 

W sumie na Ukrainę mam blisko :) ale w piątek w robocie do 18.00 siedzieć muszę!... może następnym razem :) 
	 | 

Mozemy wyjechac w sobote rano. Nawet mi na reke bo tez mam duzo pracy. Jakby co to dzwon to sie zgadamy: 783 788 158 
	 | 

Cytat: 

Rajd sobie a my sobie... przyjmujemy bez wpisowego... :D  | 

Cytat: 

Dam znać! A Ty się zastanów czy małodoświadczony ale abitny, uparty i wtrzymały ogon chcesz brać :-)  | 

W takim razie to co najwazniejsze masz :-) Ja tez nie jestem jakims wymiataczem, jednak pierwsze lekcje pokory przeszedlem :D Przemysl sprawe dobrej nocy. Ja jeszcze szukam na innym forum moze sie ktos odezwie i bedzie nas wiecej. 
	 | 

Cytat: 

| 

Wlasnie do mnie dotarlo wiec pisze dla scislosci. Na ukrainie nie pojedziemy bo chcialem jechac TTRa a dopiero jest zarejestrowana od tygodnia a na miekkim dowodzie nie przekrocze granicy. Wiec pozostaja wiec pewnie tylko Polskie Bieszczady lub okolice :-) 
	 | 

Cytat: 

Czyli dobrze znane mi tereny. W Bieszczady miałam jechac zanim o tej Ukrainie pomyślałam. Może z Bieszczad na Słowację przez Roztoki Górne? Ja tak czy siak pewnie w tej sytuacji w Bieszczady jadę a siły zawsze połączyc można :)  | 

Ruda ale jedziesz asfatlotowo czy szuter i bloto? Ja dzis wieczorem postaram sie od Bloba wyciagnac jakies fajne bieszczadzkie trasy o ile tak sie da bez nawigacji :-) 
	 | 

Cytat: 

W jakieś totalne błota się narazie nie pchałam :-)  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |