Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   Tyrawa solna - after party ;) (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=6811)

Lepi 19.06.2010 19:15

Tyrawa solna - after party ;)

Witajcie,
wielu z wybierających się na imprezę w Tyrawie, ma do przejechania szmat drogi.
Zazwyczaj przyjeżdża się późno w piątek a wyjazd w niedzielę. Na pojeżdżenie zostaje jeden dzień (jak kac pozwoli ;) )
Tak mi się w głowie kołace, żeby zostać dłużej. Spokojnie pojeździć w sobotę i niedzielę wszak tereny bajeczne. Następnie w poniedziałek udać się przez Ukrainę do Rumunii. Polecieć ile się da offem w kierunku Bułgarii. Powrót zależnie od czasu ale raczej asfaltem. Tak po prostu, bez kufrów i ścisłego planu. Jest tam sporo fajnych terenów do polatania.
Ja mógłbym poświęcić na to tydzień lub nawet dwa.
Są może jacyś chętni na taki wypad?

wieczny 19.06.2010 22:00

A gdyby tak tygodniowy wypad zakończyć zlotem w Tyrawie?

Piszę pierwszy, cholera wie jak będzie, ale można pomęczyć żelazo przez zlotem i w Tyrawie dojechać łysiejącą kostkę.
;)
Rumunia to już prawie Resita, a 100km za nią Tarcu :).

zbyszek_africa 19.06.2010 22:53

To pierdolone Tarcu dalej mi chodzi po głowie, tam wieżdżają jakimś samochodem meteorolodzy z Cuntu, bo tam spią w schronisku.
Termin nijak mi nie pasi, bo Mrągowo cantry sni sie mojej babie po nocach, jak nie pojade to w poniedziałek po weekendzie idzie jak w dym do adwokata wiadomo po co, za rozwód tez będę musiał zapłacic.
Może jak prawi ten od dyslokacji:D tydzień wcześniej, a z Tyrawy wymknę się po angielsku:)
pozdr.

wieczny 20.06.2010 00:04

No mówię, to jest jakaś opcja :). Wezmę sprzęgło na zapas i dzida.

Mazda no problem :hehehe:

Lepi 20.06.2010 07:48

Chłopaki, wiecie przecież, że nie jestem z tych co by się przepychali o tydzień w tą czy w tamtą :)
Zresztą jedno nie wyklucza drugiego :D

majki 20.06.2010 10:50

Wieczny, Ty wiesz co.:at: :Thumbs_Up:

7Greg 20.06.2010 13:11

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 120348)
To pierdolone Tarcu dalej mi chodzi po głowie,

Zbyniu plan jest już doprecyzowany.
Dopisałem Cię tam gdzie się dowiesz więcej :)

Lepi 20.06.2010 16:29

Zbyszku a nie przestawił Ci się datownik?
Piknik country jest 23-25 lipca a Tyrawa tydzień później.

zbyszek_africa 20.06.2010 20:14

@Greg dzięki za info i dopisanie:)
@Lepi popierdoliło mi się trochę, sprawdziłem wszystko się zgadza to są dwa różne weekendy.:mur:
Piszę się na Tyrawę:D
7Greg knuje swój plan Tarcu:) napisz do niego o info, może skoordynujemy terminy, a i Karpaty Wschodnie też za jednym zamachem.
pozdr.

wolly 21.06.2010 07:11

Zbychu - po co ci to Tarcu , jeżeli bardzo nalegasz to znajdziemy dla Ciebie zamiennik w okolicy no może niższy i bez tych kamieni , ale za to glina bardzo podobna (jak popada);)

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:04.