![]()  | 

TET Słovenia i Bośnia&Hercegowina 

Wiem, że późno. 
	21 września prosto z pracy ruszam asfaltem do Słowenii. Tam wjeżdżam na TET i robię słoweński odcinek (2-3 dni). Potem szybki przeskok przez Chorwację, ile się da off'em, do Bośni&Hercegowiny. Tu ponownie wjeżdżam na TET. Jak starczy czasu to pokręcę się w okolicy. Powrót do kraju rozłożony na 2 dni: 29 i 30 września. Start i powrót: Wrocław. Szukam kompana/ów. Uprzedzam - jestem zgredem, jadę od świtu do zmroku, dupę mam twardą, sikam i jem w trakcie jazdy, piwa nie piję, za dziewczynami się nie uganiam, w razie awarii rozkładam ręce i płaczę. Jeśli to co powyżej Ci odpowiada, a do tego jesteś samodzielny i chcesz jechać to zapraszam do kontaktu.  | 

Jak to piwa nie pijesz?! 
	Oj kolega prosi się o BANA jak nic... Sprawdzałem pogodę w Słowenii szczególnie w górach, powiem tak ciepło się ubierz:) Ale pomysł zajebisty:Thumbs_Up:  | 

Cytat: 

Cytat: 

| 

Do momentu PIWA NIE PIJE bylem zainteresowany :lol8: 
	 | 

Pewnie mocniejsze trunki są w użyciu. 
	 | 

Chemik to przecież, nic poza własna produkcją nie spożywa, 
	"Lucy in the sky with diamonds Lucy in the sky with diamonds Lucy in the sky with diamonds" pewnie cały czas w kasku leci  | 

Panowie, czuje się urażony i wykluczony ze społeczności tylko dlatego, że mam odmienne nawyki żywieniowe jeśli chodzi o napoje. Jak ktoś piwa nie pije to nie może motocyklem po tecie i świecie jeździć? 
	Cóż, pojadę zatem sam. I znów na forum będzie jakaś mało ciekawa relacja z niewielką ilością zdjęć, bo kto mi je będzie robił?  | 

Kijek do selfie pożyczyć? :D 
	 | 

Emku, mam swój. I mimi-stojaczek też mam. ;) 
	 | 

Jakbym wiedział wcześniej to byłoby dwóch chemików... A tak sesja poprawkowa 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:43. |