![]()  | 

Transfogaraszan oraz Transalpina i multi cujka ewrydeja [Maj 2012] 

1 Załącznik(ów) 

Ponieważ na każdym zebraniu jest taka sytuacja ,że ktoś musi zacząć, 
	główny Basior czyli ja zaplanował wyjazd na południe! Padło hasło Rumunia. Cele standardowe, ale w doborowym towarzystwie! Skład wyklarował się sam! Od Lewej Mariusz Maniek I ,który na chrzciny dostał motorynkę. Sławek, którego nie trzeba przedstawiać czyli dzik dolnośląski. Calgon, którego Rumuni traktowali jak swojego Mariusz Maniek II-Giejesiarz przerobiony na Afrykanera w 100% w dodatku mechanik z którym nie bałbym się popsuć promu kosmicznego. Wojtek który mówi dużo mniej ode mnie, ale za to działa i zawsze jest przygotowany do każdej sytuacji.(no prawie każdej, ale o tym później)  | 

no dawaj dalej, boś się za bardzo nie rozpisał ;) 
	 | 

Sławek podobno masz mine jak surokatka muszę sprawdzić szto eta. 
	Czosnek jak możesz wrzuć watek do "trochę dalej" bo po Tokaju już jestem:-)  | 

I co? Tyle? Koniec? 
	 | 

Cytat: 

Pojechali, spali na dywanie, jedli cebulę i pomidory. Calgon jest głównym basiorem co znaczy, że zorganizowali konkurs na największy brzuch i Calgon wygrał;) Takie żarty:) Pisz Calgonie Pisz!  | 

:lukacz: 
	 | 

pewnie była jakaś mapa...potem kolejna butelka i się chłopaki rozmarzyli ...;-) 
	rano nastał dzień...ból głowy...a za oknem znajomy widok :dizzy: "Był sobie król i królowa....to juz jest bajki połowa. Potem przyjechał goniec ..i na tym bajki KONIEC"  | 

.... zrobiłeś tylko jedną fotkę !  
	Trza Calgona pochwalić za organizację i rolę Basiora . Rumuński perfect :Thumbs_Up:  | 

Cała wyprawa napisana prawie jednym zdaniem. Brawo Calgon:D 
	 | 

Bujac sie dopiero zdjecia otrzymałem! zaczynam od jutra;-) 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |