![]() |
Mi przednia zębatka wytrzymała 14.000km, łańcuch oem 20.000km
|
Cytat:
Z jakiej firmy brałeś zębatki i łańcuch - może u siebie też bym zmienił. |
Cytat:
|
Cytat:
Te 108Z na nowym łańcuchu jest ok - widzę że jest dostępny z taką ilością wg. Numeru ktory podałeś.. |
Cytat:
|
Kochani, czy te nowości, poprawki w nowym crf300rally są warte dopłaty w stosunku do crf z 2024r, czy to tylko kosmetyka. Głównie chodzi o zawieszenie. Czy lepiej dopłacić i kupić już poprawione, czy kupić starszego, może nawet lekko użytego i poprawić sobie to zawieszenie we własnym zakresie.
|
1 Załącznik(ów)
Skąd myśl, że cokolwiek poprawili ?
Według moich informacji na temat różnic CRF 300L 2024-2025 pochodzących od pracownika Hondy, który na codzień jeździ 300L Zmiany w stosunku do rocznika 2024 to: Lampa przednia led (tylna wciąż halogen) Kierunkowskazy led Nowe naklejki Koniec zmian :D I teraz niespodzianka w roczniku 2025 Honda wprowadziła drugą sondę lambda za katalizatorem, ekologia znów psuje całą zabawę. Chciałem kupić 2025 i odpuściłem |
Szok, nie skończę się zaskakiwać z dokładania kolejnych rzeczy do moto z kategorii eco. Do producenta nic nie mam, ale mam nadzieję że przy obecnych zmianach na świecie wprowadzanie kolejnych euroXX skończy się na dłuższy czas.
|
Cytat:
ale ma wrażenie ze chyba nie chwiałeś kupić kup sobie w takim razie z 24 roku i juz. |
Z tego co ja wiem, to wszystkie moto euro5+ dostały drugą sondę lambda za katem.
Ma to na celu kontrolę stanu katalizatora. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:35. |