![]() |
I od razu jakoś raźniej :)
|
Hej, hej, witamy :-)
|
Witamy, witamy :)
|
Witam Wszystkich
|
Kłaniam się i witam.
|
Witam was wszystkich:)
|
Witamy :)
|
to i ja się przywitam grzecznie...
|
Heja Motylowa!
Wyklikano z Tapatalk |
Cytat:
|
Witaj, witaj :)
|
A nieprawda :)
Miło Cię tu widzieć, a jeszcze milej będzie Cię zobaczyć na zlocie. Może jakiś slalom hmm? Wyklikano z Tapatalk |
Cytat:
|
I ja cieplutko witam z mroźnego Podlasia ;)!!!
|
Cześć Anka!
|
Z Wrocławia wita się początkujący plecaczek :)
|
A! witamy!
Trzymaj się! I za bardzo nie koleboc :D |
Trzymaj się, taa... Ja wcześniej trochę konno jeździłam i jak ostatnio na pierwszą motocyklową przejażdżkę z mężem wsiadłam, to po przejechaniu małego kawałka zatrzymał się, obrócił i krzyknął, że on nie koń i nie muszę go tak mocno nogami ściskać :)
|
1 Załącznik(ów)
hej, Dzidowniczki Tszodowniczki szos i bezdroży :)
jakos nie bylo mi tu nigdy po drodze, ale melduje sie. jestem i witam i przepraszam ze dopiero teraz dostałam kiedyś pw "jezu, ja cały czas myślałem ze demolka to facet!!!!!" chyba wypada to zdementowac ;) (tak wyglądam :hehehe: ) |
Heja. Spoko, zaczekaj to też czasem facet... :D
|
Cześć Demol ;)
|
Witaj, witaj :)
|
Witaj. :D I od razu zapraszam tu http://africatwin.com.pl/showthread....929#post423929
|
Czesc :) Fajnie ze jest osobny dzial dla babeczek ;)
|
A no jest :) Witamy, witamy!!
|
No dobra, na głównej przywitana, to teraz czas przywitać sie tutaj;).
Część jestem Kasia;). Jeszcze na niczym nie śmigam, jak na razie zbieram kasę. Od czasu do czasu jakiś XT660 wpadnie w łapki, a tak to jako zbędny balast (plecak:P). |
Cześć Staszek.
Koniecznie zbieraj dudki co byś Łysemu motóra nie kradła. Pozdrów go :-) wytapatalkowano |
Panie, witają Panie,wiec i ja się kłaniam..
Podlasie Białystok/Karakule - pozdrawia..:D Izeczka |
No w końcu nasza Podlsianka zalogowała się!!!! Witamy witamy ! Baw się u nas dobrzr :Dy
|
Heja Iza!
|
A no dzień dobry! :)
|
cześć Dziewczyny :)
dołączam oczywiście do grupy :) jestem z Trójmiasta I śmigam trampkiem 650 pozdrawiam, |
Witam wszystkie Panie na Afrykańskim Forum ;) Jestem rocznym plecaczkiem szwedzkiego, ale mam zamiar zająć miejsce z przodu:at: Choć mój pierwszy raz zakończył się pod końskim wozem:dizzy: to i tak motorek w planach mam. Hej! :lc8:
|
Heja!
Fajnie, że nas przybywa :-) wytapatalkowano |
Serdecznie witam i pozdrawiam z Warmii :)
Hej :) Witam Was wszystkich, szczególnie dziewczyny ;) Jeżdżę od jakichś 6 lat, a od niedawna realizuję się w swojej pasji i pracuję dla motovoyager.net Mam nadzieję poznać Was lepiej :)
|
Cytat:
No chyba za trzeba wpaść na zlot lejdiskowy o ile nie ma zakazu wjazdu :) |
Cytat:
|
A to tak można przyjechać? :D :D :at:
|
Witam wszystkie nowe motórzystki!!! Fajnie, ze rośniem w siłę ;)!!!
|
witam :) od niedawna posiadam Dominatora :) i koncze wlasnie prawko :) i oby jak najszybciej juz nim śmigać ;) pozdrowionka :)
|
Witaj, cieszę się, że wpadniesz na Babski Zlot :-)
wytapatalkowano |
Cześć Lejdis :at:
Pozdrawiam Marta |
Witamy!
wytapatalkowano |
O osobny pokoik Lejdisowy :) więc witam gorąco wszystkie zmotóryzowane kobiety i do zobaczenia na trasie/zlocie :)
|
Witamy i zapraszamy w lipcu na Babski Zlot koło Tarnowa :-)
wytapatalkowano |
...się tu jeszcze raz przywitam z Wami Babami :)
fejsa nie posiadam więc tak jakby mnie nie było ale postaram się być forumowo Pozdro all Lejdis!!! :) |
Witamy! Jakbyś jednak fb założyła to zapraszamy do babskiej grupy :-)
|
Jesteś z powiatu lublinieckiego? Często tam bywam. Pozdro :)
|
Cytat:
zapraszam jakby co :) |
halko lejdis :) witam i ja w takim razie
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:47. |