Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Trochę dalej (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=76)
-   -   Jedno oko na Maroko..Czyli kochane piachy, tajin i żołądkowa gorzka [Luty 2011] (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=8971)

zbyszek_africa 25.04.2011 22:08

Myka znam i wiem co on "gada":)
Trzeba było śledzić na bieżąco temat i odpowiednio szybko reagować, jak się daje stwiedzenie które może być różnie rozumiane.
Powinieneś wiedzieć o tym, będąc "gościnnie" w temacie "Maroko" Puszka i nie wywoływać zbędnej paplaniny.
Pozdr.

sambor1965 28.04.2011 17:49

1 Załącznik(ów)
Cytat:

Napisał PARYS (Post 173716)
A to może podziel się informacjami bo my tu dalej nie wiemy :D

W sumie nic zaskakującego sie nie stało. W Maladze troche sie dziwilem, ze chlopaki mieli ze soba line. Podobno od przyszlego roku ma byc na wyposazeniu standardowym :)

A tak serio 2 duze KTM o przebiegu 15 tysiecy km klekly. Raz jechaly, raz nie jechaly. To nie byl problem z filtrem powietrza. Raczej pompy paliwowe (dwie na raz?), albo cus z komputerem. Szkoda mi bylo chlopakow, bo nie po to sie wydaje kupe forsy by sie narazac na docinki wrednych kolegow. No poużywaliśmy sobie...

myku 28.04.2011 18:11

Bardzo dobrze,nalezy sie tym kateemiarzom.Niech nie mysla,ze nalewanie z Gejesow ujdzie im na sucho :lol8:

sambor1965 28.04.2011 18:29

Cytat:

Napisał myku (Post 174488)
Bardzo dobrze,nalezy sie tym kateemiarzom.Niech nie mysla,ze nalewanie z Gejesow ujdzie im na sucho :lol8:

No chyba uszło właśnie na sucho. Dosłownie.

zbyszek_africa 29.04.2011 08:50

Klękły, klękły, zaraz klękły:Sarcastic:
O filtrach paliwa nie bedę sto razy pisał, o zamiennikach tychże też nie( tu powinien być gest Kozakiewicza) oryginał kosztuje coś k.400zł:mad::Thumbs_Down:
Kierownik wybierający sie w tereny gdzie nie podjedzie za chwile asistance, które zawiezie jego moto do fabrycznego serwisu:o powinien umieć wykonywać proste naprawy przy motocyklu i mieć ze sobą podstawowy zapas części { filtry paliwa, dętki, klocki, łożyska, na dłuższe wyjazdy + inne)
Następnym razem jak będziesz miał więcej dużych Ktm-ów, daj info, mogę robić za serwisanta, kasa za wyjazd zwróci się z nawiązką:)
pozdr.

7Greg 29.04.2011 08:53

Zbyniu, co Ty ostatnio taki nabzdyczony? :)
Świat chcesz zmieniać?

zbyszek_africa 29.04.2011 08:56

Nie:)
Nie wiem, ja tak piszę, że to tak wygląda??:):):)
pozdr.

Franz 29.04.2011 09:00

Cytat:

Napisał zbyszek_africa (Post 174595)
Następnym razem jak będziesz miał więcej dużych Ktm-ów, daj info, mogę robić za serwisanta, kasa za wyjazd zwróci się z nawiązką:)
pozdr.

a ja sobię myślę że użytkownik KTma kupuje i użytkuje sobie taki sprzęt
na swoje własne ryzyko.
Mnie jak wał na pustkowiu w gsie pierdyknął , to szybciutko go sprzedałem by nie psuć sobie i kolegom humoru na następnym wyjeździe.
Zmieniłem i model i markę ( na słuszną :D)

Lepi 29.04.2011 09:01

Zbyszek dawno nie po... pojeździł :)
Zbyszek spójrz na to tak, po co zabierać pierdylion filtrów i innych części jak wszystko to załatwia jedna lina :)

Ja już przestałem bronić opinii katów. Nic mi to nie daje. Jak ktoś pyta to uczciwie odpowiadam, że ja z żadnym problemów nie miałem.
Do zobaczyska za tydzień.

P.S. Chłopaki mimo prośby nie dali jeszcze znać co było przyczyną problemów.

rumpel 29.04.2011 09:41

pewnie szybko-złączka na przewodzie paliwowym

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07.