![]() |
Cytat:
A jak już będzie nagranie to kopii mogę machnąć nieco więcej. Za dużego problemu nie widzę. |
Mam nadzieję, że nasze przebranie z Elutką było na tyle skuteczne, że pozostanę incognito i tajność mojego udziału zostanie zachowana ;)
|
Kiub za chwilę będziesz w TVP2, w Ekspresie reporterów będzie materiał o Was.
|
Chyba udało mi się nagrać - jutro postaram się wrzucić na youtube'a
|
Coś czułem, że się załapiemy, ale tylko produkcja dymu przy wyjeździe z kempingu bułgarskiego :D
Był nawet akcent forumowy w postaci drugoplanowej roli Lewara i jego AT. Szkoda że nie pokazali programu przyrodniczego w telewizorze na dachu kanta ;) |
Ja też nagrałem. Fassi, płyta czeka, Felkowiemu mogę przekazać jak będzie u mnie majek. Skopiować na płytę mogę, przekonwertowywać na mniejszą rozdzielczość do youtube mi się nie chce. Zresztą skoro yonec to zrobi wiec....
|
Cytat:
|
Ciocia Ela macha z Trabanta! :haha2:
|
A tutaj Felek testuje w Turcji miejscowy sprzęt. Stwierdził, ze Etezeta jednak idzie lepiej i pomimo młodszego rocznika oferowanego sprzętu, nie zdecydował się na zamianę.
http://www.smog.pl/wideo/39469/najba...ego_widziales/ P.S. Proszę zwrócić uwagę, jak Felek wychudł w drodze to Turcji. To tylko potwierdza, jak wyczerpujący był to rajd, Dakar się chowa. Ale za to jak ładnie się opalił :D |
Hmmmm....chyba nie uda mi się przerobić tego pliku ts na coś normalnego i wrzucić na youtube. Cały czas mi jakiś błąd wyskakuje choć na dekoderze mogę odtworzyć :/
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:02. |