![]()  | 

Jeśli to nawiązanie do korzeni, proszę o wybaczenie- ignorant ze mnie, w takim razie projekt w pytkę :D 
	 | 

fajne 
	 | 

Nie no koszulka daje radę. Jest naprawdę niezła. Kask bym też zmienił na jakiś fajny enduro :) 
	 | 

a cena takiej koszulki spytam nieśmiało :) to ile :) 
	dla osoby XXL solidnych rozmiarów :))  | 

To dopiero projekt wstępny niestety - na razie tylko bawimy się teoretycznie :D 
	 | 

Przyznaje ze jestem pod wrażeniem pomysłu kolegi dajcie znać jak będziecie zamawiać to wezme jedną dla siebie 
	 | 

super fajna podoba mi się..)))))))) jak cena będzie dostępna mojej kieszeni to biorę 2szt....)))))))) fajne kolorki ale kask też bym zmienił......)))))))))) 
	 | 

Na początku wydawało mi się zbyt dużą kakofonię, ale teraz zaczyna mi się podobać. ;) Całkiem ciekawie się zapowiada! Czekam na ciąg dalszy. 
	Widziałbym tam jakiś kask endurowaty i może nie wszystko naraz, tylko np. logo forumowe na plecach. Tak żeby przód i tył się czymś różniły. :)  | 

Podbijam temat, może ktoś coś wie. 
	 | 

Owszem, pracuje nad tym od poczatku grudnia. Projekt ostateczny jest na ukonczeniu. W tym miesiacu beda informacje. A bluza na pewno w marcu. 
	Bluza bedzie personalizowana. Kto bedzie chcial za drobna oplata bedzie mial nicka na plecach. Produkcja krajowa. Tylko błagam nie róbcie mi tu zapisów. Jeszcze się z kalendarzami nie wywinąłem.  | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:14. |