![]()  | 

Ok. Zrobione 
	@Lis masz na priv więcej informacji.  | 

Proszę o dodanie do listy. 
	Kanapa do BMW F650 Dakar  | 

Zet, z pewną nieśmiałością zapytam czy coś drgnęło w temacie jednoosobowej kanapy do Afry z bagażnikiem na wzór tej od Touratecha...? 
	 | 

Oooo też mialem pytać 
	 | 

Cześć. 
	Jak finansowo wygląda kanapa na twoim stelażu w wersji turystycznej do AT 1000 19'?  | 

4 Załącznik(ów) 

Hej! 
	Dzisiaj przyszła kanapa od Zeta. Uwaga, chwalę się: Załącznik 101405 Załącznik 101406 Załącznik 101407 Załącznik 101408  | 

Zet zrobiłbyś mi poszycie kanapy wraz z lekkim podniesieniem do lc4 640 enduro? Jaki koszt w przybliżeniu? 
	 | 

@Jochen i Zibiano. 
	Śpieszę z wyjaśnieniami. Siedzenie pojedyncze składa się z trzech głównych części: Stelaż metalowy, stelaż z tzw. żywicy epoksydowej i stelaż tzw. "bagażniczek" z alu. Zamówiłem stelaże metalowe do tego siedzenia pojedynczego które na razie będzie pasować do RD07a. Kolega mój za rzeką to robi tak że będę go cisnął. Stelaże z żywicy mam w ilości na razie 5 szt. Bagażniki jak na razie w ilości 2 szt ale domówienie to jest kwestia kilku dni. Jest też w przygotowaniu stelaż kanapy akcesoryjnej dwuosobowej do modeli RD07 i RD07a. Jak dostanę info jak długo potrwa produkcja to dam znać.  | 

Super, dzięki Zet! To spokojnie czekam na rozwój wydarzeń, najważniejsze że już się coś konkretnego dzieje w temacie:) 
	 | 

dokladnie, dziekuje za wiesci !   bede sie dowiadywal co jakis czas, jestem chetny na taki produkt 
	 | 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:07. |