![]() |
No z tym nic nie popsuliśmy to niestety się musze lekko bić w pierść. Ale się przyznałem!!
|
A rozważaliście aby zamiast Twierdzy Kłodzkiej zrobić Twierdzę Srebrnogórską?
http://www.forty.pl/ To niedaleko od Kłodzka, a i lokalne władze życzliwsze dla inicjatyw wszelakich... |
Chemik ze dwie strony wcześniej o tym było.
|
Cytat:
wytapatalkowano |
W Srebrnej spotkaliśmy się kilka razy we wrześniu. W mniejszym forcie - harcerskim.
Ostatnio ratowaliśmy opiekuna, bo pijąc odpłynął na siedząco. Dopiero rano po kilku godzinach komuś przyszło do głowy, że coś jest nie taki :D |
Cytat:
|
działać działać działać !!!!!!!!!! jeszcze kilka dni i wysyłam wszystko
http://www.petycjeonline.com/forum_a...kiej_2304#form |
Podpisane i potwierdzone :)
|
podpisane i potwierdzone oczywiście
|
Jakieś wieści z pola walki ?
Mam nadzieję iż władczy beton skruszeje , bo inaczej kamień na kamieniu w kotlinie się nie ostanie:haha2:. Można by dla przykładu spalić ze dwie wioski i dokonać grabieży . |
Ja piszę się na gwałty ;)
|
Cytat:
|
Wprowadzimy system zmianowy ;)
|
Wynik gwałtów minimum bliźniaki co by się załapały na 500+:haha2:
|
Już działam bo terminy gonią ;) ewentualnie mam inna lokalizacje ale jeszcze do końca nie jest ugadane bo na razie czekamy na reakcje Burmistrza ;););)
Chciałem wam wszystkim podziękować za ogromna reakcje z waszej stronę jestem pod wrażeniem, SZACUN dla każdego z was :bow::bow::bow: ostatnio nie bardzo mi się układa w życiu bo straciłem prace po 13 lata, tu kłopoty z zlotem na dodatek ostatnią sobotę miałem straż pożarna w domu :mur::mur::mur: więc wasze zachowanie jest to dla mnie mega zastrzyk pozytywniej energii bardzo dziękuje za to wszystko :):):):):) |
Fabrizio!! prawdopodobnie masz język włoski opanowany dosyć dobrze więc robotę znajdziesz!! :)
dawaj jak nie twierdza to kamieniołom albo braszowice :) byle nie jakieś ośrodki wczasowe :) |
Przyjacielu, jak się pierdoli to zazwyczaj w pakiecie.
Głowa do góry i do przodu. Po burzy, zawsze robi się ładna pogoda. Wcześniej lub później, ale zawsze. :lc8: |
Święte słowa..po burzy zawsze wychodzi słońce. Kiedyś będziesz się śmiał z tego wszystkiego..! ;)
Oczywiście petycja podpisana! :Thumbs_Up: |
Cześć FAbrizio < alias Figetto ;-) >
piszę sie na Twoją imprezkę, odzezwę się na priv, podpowiesz co przygotować, i kiedy i jak lecisz na Nysę , może jakoś sie zgadamy razem pojechać pozdrawiam Kapa Luk |
Wolsztyniak- preferujesz asfalt,czy gnój pod kołami?
|
Siema Kosmal,
im dalej od asfaltu tym lepiej... |
Cytat:
im dalej od asfaltu tym lepiej.. |
kapa33 :Thumbs_Up:
Piątek mam wolny i będę się starał wyjechać do południa. Jak Ci pasuje to możemy lecieć razem. |
Cytat:
wytapatalkowano |
Można i tak
Piątek pracujesz, czy wolne? |
Cytat:
wytapatalkowano |
Kurde, tak se myślę, że strasznie daleko z tej Piłki mam...
Wolsztyn jedziesz w piątek? Ktoś po drodze? |
Jakiś kierownik albo kierowniczka z Dalekiej Północy może?
|
Eee tam, masz tyle km co wielu innych, 400km to sama przyjemność śmignąć :)
|
Cytat:
wytapatalkowano |
Pincet na pewno startuje z Szczecina można się z nim zgrać ;) Rumcajs masz tylko 349 km :Sarcastic: ja 327 km a Pincet 440 km :D:D:D a znam wariata co był na zakończeniu sezonu z Marbellą walił 500 km by dojechać w lubuskim :D:D:D więc nie marudź i odpalaj maszynę :haha2::haha2::haha2: i zabieraj zonę :umowa::D:D:D
|
Cytat:
|
Cytat:
siema, w piątek ale raczej poznym popołudniem.....raczej nie uda mi się szybciej wyrwac z pracy, mozmy się spotkać po drodze... |
Cytat:
siema, w piątek ale raczej poznym popołudniem.....raczej nie uda mi się szybciej wyrwac z pracy, mozmy się spotkać po drodze... |
Cytat:
wytapatalkowano |
Taa, jadę
Mam nadzieję, że będą lepsi kierownicy niż ten mały krzykliwy Makaroniarz (któremu trzeba pomagać podnosić maszynę :P) |
i tak cię właśnie lubie jak chcesz możecie do mnie wpaść w czwartek wieczorem i startujemy razem w piątek z Gorzowa
|
HHHHHMMMMM dlaczego zaczyniamy znowu pisać na ten watek z 2015 :lol8::lol8::lol8:????
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:33. |