![]() |
Cytat:
Dla forumowiczów duże rabaty :) Zwłaszcza dla facetów - temat AKT :D Oczywiście w wtedy zapraszam forumowiczki jako moje asystenki :p Miło mi że udało mi się więcej ludzi przyciągnąć do wypowiedzenia się na mój temat " jak to Brunecia daje sobie radę na motorze eLce :) i nie tylko na elce.... " :lol8: Mimo że co niektóre odpowiedzi mijają się z "celem"...:at: Ale mimo wszytsko jest miło i wesoło... A co to będzie jak się kiedyś spotkamy na żywo :) |
Przyjeżdżaj na zlot, "przewaletuję" Cię:D. Może nawet Myku wtedy da radę dojechać :D
|
A co ma byc?Bedzie fajnie!!:D
Na jaki zlot?Dziewczyny cos planujecie? |
Cytat:
|
No wlasnie do jakiego Borku?Nie lapie tego tematu.Moze to przez ten alkohol.Ale na wegierski zlot sie wybieram wiec jesli bedziecie juz po egzaminach i mialy czas to bierzcie mezow i w droge :at:
|
Już jestem "po"(egzaminie naturalnie:o), ale chętnie znów Cię zobaczymy i przenocujemy jak będziesz wracał z Węgier.
|
To lepiej wszystkie lejdiski pojawcie się na przełomie lipca i sierpnia u nas na Przystanku Woodstock. Baśka ma tu studio foto więc każda może się załapać na jakąś sesję zdjęciową. Ja oczywiście będę ustawiać oświetlenie :D:drif:
|
A ja bede stal obok,a noz bedziesz potrzebowal pomocy:D
A na Wegry i spowrotem jade z Germanii... |
Zapomnij kochany! Każda szanująca się kobieta uprawia "partyzantkę wyjazdową" w nieznajomym gronie,żeby sobie opinii nie szargać!:D Nawet blondynki to wiedzą...
|
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:59. |