![]() |
W moich planach na przyszły rok jest również Rumunia.
Jakby co dajcie znać, też się piszę na taki wyjazd. Pozdrawiam PiotrAs |
Piter, nikt Ci nie da znać bo jeszcze kawał czasu do przyszłego roku. Poza tym malo informacji o Tobie na forum.
Proponuję Ci abyś założył wątek 'Rumunia z Piterem' gdzie będziesz zachwalał siebie i wyjazd, a na pewno ktoś się dołączy. |
doklejam się do tematu, bo nie ma sensu zakładać pińcetnego o Rumunii 2009 :p
nasze wrześniowe trenowanie i chlanie z dumą prezent-uję: http://www.pro-motor.pl/index.php/v/...909/?q=gallery :D |
... cztytam, czytam i nagle poczułem się jak te plemniki nie w tej dziurze ... miały być jakieś foty wybrane z tysiąca, dramatyczno-prześmiewczy opis przygód, wątek o spalonych słońcem piersiach 18 letniej rumunki z twardymi sutkami na storc, mgliste wizje po lokalnym alkoholu, test mitasów w starciu z podjazdem pod kątem 40 stopni na wierchuszki i co ?? Pełne rozczarowanie !!
Zmarnowałem wzrok na czytanie gry wstępnej ... już miałem poczuć ciepłą lepkość i zgrabne nogi opasające moje biodra, zanurzyć się w burzy złotych włosów co jak łany przeniczne, świeżop i te sprawy ... a tu cisza :D :D :D Daj ten opis w listopadowy wieczór :D :D :D |
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
No co ?! :D Chyba znajdą się jacyś odważni kawalerowie by opisać mroczną stronę wyjazdów ... xxxxxxxx AUTOCENZURA ... :D
A tu macie fotografię rumuńskiej dziewczyny ... to dla tych którzy automatycznie czytając wcześniejszy post skrótem myślowym zrobią wizualizację szczerbatej, niemytej z krogulczymi pazurami i ubranej w szare szmaty panienki z dwójką dzieci na ręku pod lokalnym kościołem :D |
Nooo niezła ta rumunka :)......to kiedy ten wyjazd?
|
Endriu a napisz coś więeeeeecej o tej ru... rruuu,,, rruummmunnce
|
Cytat:
|
Pewnie poznał ją na myjni w Bukareszcie :D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 18:56. |