![]() |
A tak gwoli spokojności,Pany w czym,znaczy gdzie kupić ubezpieczenie na wzór niemieckiego ADAC plus ubezpieczenie na zdrowie plus jakieś tam koszty leczenia.
Tyle postów poszło że ten czy tamten qrwami rzuca na forum ale może (sory Evil) wykorzystajmy to i poradzmy sobie jak i gdzie się ubezpieczyć za normalną kaskę . Za dwa tygodnie też jadę na romanie i zesrał bym się jak by mi też tam zajebali motura |
Cytat:
Najbrzydszy na forum ;) A tak poważnie myślę, że jeszcze wiele kurew i chujów poleci w tym wątku i kilka moich niewiele tu zmieni. Chyba, że to jest miara współczucia i solidarności. Za dużo tego słyszę w około i tak jakoś unikam... Ale będę się musiał bardziej przygotować do wpisów forumowych ;) |
Za kazdym razem wchodzac tutaj mam nadzieje ze Evil napisze- Afryka odnalazla sie ...
|
Cytat:
|
sama sie nie znajdzie... może by tak jakąś ekspedycje poszukiwawczą?? chętnie pomogę, nawet mam człowieka w wawie co się takimi tematami zajmuje... Evil, jak chcesz to mogę Was skontaktować...
|
Cytat:
|
Będę w tamtych rejonach za około 2 tyg. Oczy szeroko otwarte za sprzętem. Mam nadzieję że do tego czasu się znajdzie.
|
też będę za 2 tygodnie....będę patrzył
|
jakbyście chłopaki go znaleźli to... wiecie co robić;)
|
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 11:26. |