![]() |
Cytat:
Mój serdeczny kolega Piotrek Strzeżysz przejechał zim± rowerkiem przez Himalaje do Tybetu. -30 mrozu to było tak na luzie. Człowiek po prostu nie wiedział że to niemożliwe i przejechał. Hmmm... może Islandia zim± rowerem? Jeszcze jakby Myku dał się wyciagnac to bysmy się przewi±zali łancuchem i dwóch tłu¶cioszków północny wiatr nie porwie. Pamiru zim± nie planuje atakowac... na razie, no chyba że El-kolega wymysli co¶ ekstra, ogólnie jestem strasznie otwarty na jego patenty... |
Pawel,ja nie dla kaprysu bylem w zeszlym roku w zimie na Islandii.Chcialem wybadac teren :D.Zrobienie Islandii w zime to nic wielkiego dopuki ma sie szczescie do pogody.Wiatr jaki jest sie wie.Temperatury wbrew pozorom nie takie niskie.Najwyzej bedzie sie rower pchac.Problem to Sztormy sniezne,ktore najprawdopodobniej cie zalatwia na amen.Wtedy jest tez bardzo zimno.No i duzo trzeba by jechac po ciemku.Widno robi sie kolo 11 a ciemno kolo 16.Mysle,ze pomysl jest do zrealizowania.A wypowiedz farbowanego Tatara,udam,ze nie przeczytalem i zignoruje :smoking:
|
...
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 21:15. |