![]() |
Kasa poszła
|
Witam
Chciałbym także "z lekką nieśmiałścią" dopisać sie do listy rezerwowej Granda Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa Dłubacz Czarek40 |
Cytat:
Z powodów rodzinno/osobistych muszę zrezygnować :mad: w udziale w tak zacnej imprezie, tak więc pozycja nr "79. matata" jest do wzięcia. |
Dawno dawno nie byłem w terenie ale trzy dni temu zakupiłem sztukę XTZ i jeśli znalazłoby się miejsce dla takiego świeżaka jak ja to bardzo reflektowałbym.
Dyć dajcie tylko znać czy mamonkę wysyłać bo niewiele czasu zostało. Granda Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa Dłubacz Czarek40 zupka |
Cytat:
jak całkiem całki świerzak w terenie - to się chłopie zastanów :) kasa do wpłacania pierwszy post |
Puntek nie strasz ludzi.Ja tez jestem swiezak i nie pekam :D
|
Ja też się dopisuję do rezerwy , może w tym roku się uda :drif:
Granda Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa Dłubacz Czarek40 zupka BABA |
Kędziorek też świeżak popróbuje jazdy w terenie ,bo szuter party 2 łobalił się kilka razy.
|
Cytat:
|
To jak wszyscy tacy swiezy,to bedzie sie dzialo :lol8::lol8::lol8:
|
Myku, Ty masz tajny niemiecki sprzęt pod dupą więc na pewno nas zadziwisz :)
|
ja tam troche po krzaczkach juz jezdziłem ale pekam i stracha mam a jak jesze popada to tylko modlic sie zostanie nam tylko i czekać na susze
|
Cytat:
I oby to było w przed granica bo jak utkniemy w UA to zrobi się problem :D:haha2: No i myślałem że podlasie straszy terenem do jazdy i dobijaniem w piasku :) a tu proszę jakieś pyrkanie i taki strach. Ale jak by co to ja tez w terenie kiepsko i nie wiem ale może pomożecie??. |
Spoko - wezmę Cie na hol - za szyje :vis:
|
Cytat:
|
Busiarzom i przyczepkowcom mówimy stanowcze NIE:Sarcastic:
Jak w cytacie: skrytożercom parówkowym.... Młody kolektyw obejmie honorowe dyżury:D pozdr. |
Cytat:
Postawimy "ŚLABAN" i TAXY bendziemy pobierać :D |
Cytat:
ps. tak się składa że mój KTM tak jak i moja córeczka i Cytat:
|
Cytat:
|
Granda
Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa Dłubacz Czarek40 zupka BABA Łańcut 1 Łańcut 2 Łańcut 3 Muflon |
Cytat:
Po dłuższym zastanowieniu..............rydzyk fizyk:):D |
Ja jednak muszę odpuścić sobie szutrowanie tym razem. Lista rezerwowa może być uszczuplona o jedna pozycje na moje miejsce. Powodzenia.
|
W takim razie, jako świeży też się dopisuję :D
Granda Roomyanek tom64 Gowacki Słoma Marcin.111 Łysy82 Olek Tomasa Dłubacz Czarek40 zupka BABA Łańcut 1 Łańcut 2 Łańcut 3 Muflon wojtalski |
Drodzy koledzy w związku z tym iż dead line który był ustalony na przedpłaty skończył się w kwietniu a wpłat jest tyle co widać w pierwszym poście. Chcąc przygotować się do imprezy pasuje mi zamknąć listę i działać. Trak przez chłopaków zrobiony i jest jak to określają "GRUBY". Nie chcąc odcinać was od przyjemności jazdy dajmy sobie czas do 09.05.2011 będzie po podlaskim i po łikendach. Czyli czekam na przedpłaty do poniedziałku. Proszę nie odczytywać tego a cha za mało i się rozciąga, nie-powiem tak nawet lepiej będzie rozdzielić 50 jak 100 moto więc to nie to :) Ok bo brnę w ciemny zaułek. Mam już wpłaty od listy rezerwowej odnotowałem je nie obawiajcie się. |
Blob daj znać czy jestem na liście . Wpłata 150 PLN wyszła 18.03.2010 r.
|
Cytat:
Jasne że jest ale jakoś nie mogę Cię zlokalizować na listach na której jesteś pozycji. Szukałem Ciebie w którymś poście bo nie wiedziałem do czego ta wplata. Mam zaksięgowane 150 zeta. Wyjaśnij proszę ? |
Niespodziewanie impreza zaczęła ewaluować:D. Tracki gotowe:at:. Są jak by to powiedzieć piękne, zaskakujące, charakter adenczera ma taki jak wulkan Tarawera. Będą zmiany które dadzą wam poczucie spełnienia szutrowo-ofrołdowego i radości a dupy poodpadają:dizzy:. Poznacie życie na UA :kumbaya:i zapomnicie co robiliście a na drugi dzień poprosicie o siekierę do odcięcia głowy:convulsion:. Wszystko napiszę niebawem i o wszystkim poinformuję. Ja już się cieszę jak dziecko. |
dopra wpłacone 150 zł,
|
Cytat:
|
ja też się dopisuję:)
|
Blob,
Sprawdź proszę wpłaty. Przelew poszedł 26. kwietnia a nie mam jeszcze plusików :confused: ;). |
Blob, chyba się nie wpisałem, sądziłem że wystarczy sama wpłata.
|
Cytat:
Było ale byłeś na rezerwowej, od niedawna wprowadziłem listę rezerwową na pierwszy post. |
Ślub miałem :) i trochę zaspałem, ale już przelane.
|
Można się jeszcze zapisać?
|
Kaska poszla w czwartek.
Mam nadzieje ze do poniedzialku dotrze, wszak daleka droge ma;) |
Tak jak rozmawialiśmy na Podlaskim- nie dam rady przyjechać
Moje miejsce się zwalnia. |
Blob mam pytanie.
Jak jestem na liście rezerwowej to mam wpłacać kase czy czekać na sygnał? |
Ja zwalniam 2 miejsca. Blob, kase posłałem, a plusów jeszcze nie mam (2 osoby). Czekam na instrukcje.
|
Niestety muszę odpuścić sobie wyjazd :mad:. Moje miejsce jest do wzięcia...
|
Ja również muszę zrezygnować z wyjazdu. Proszę o skreślenie z listy.
|
Ja się jeszcze trzymam na liście ale też słabo to widzę... :drif::mad::mur:
(mogę prosić admina o jakiegoś emotikonka z siekierką? :axe:) |
Cytat:
|
No generalnie mnie też można skreślić z listy.
Być będzięmy ale przejazdem, więc nie chcę zajmować niepotrzebnie miejsca |
Pozycja 74 też jest wolna ,niestety nie wyrobię się:mad:
|
Czyli co z rezerwą?
|
Olek nie ma rezerwy teraz jest lista prawdziwych twardzieli jedna jedyna i klarowna.
W ciągu 2 dni opis zmian i dodatków. Zajmę się tematem imprezy za 2-3 dni narazie musiałem wszystko oddelegować na dalszy plan. |
Cytat:
Może nazwę zmienić:haha2: |
Jak chcecie to mieszajcie sobie miejscami bo wiem, że są chętni a widzę też tendencję uciekającą.
|
Im mniej tym lepiej , pojedziemy w czterech i będzie cacy...:lol19::D
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:54. |