![]() |
Podziękowań tyle, że nic więcej nie wymyślę, a i wymyślać nie trza, bo wszystko prawda jest co napisano.Pozdrawawiam wszystkich i każdego z osobna, kogo poznałem.
Ps. Pozazdrościć tylko tym co suchym laczkiem dojechali, ja traskę Grodziec-Uć caluchną w deszczu na śliskich mitaskach z otwartą szybką co parowała.... |
1 Załącznik(ów)
Z trasy ;)
|
Dzięki wszystkim :Thumbs_Up:
:) |
powroty są do dupy - szczególnie ostatnie 250km w deszczu:(, ale impreza super!- no i cel szczytny:)- podobało się:)- dzięki wszystkim, pozdrawiam:)
|
Dzięki za imprezę, piękna miejscówka, klimat wypas :) no i ten szczytny cel :)
Wróciliśmy na sucho :) |
Dzięki wszystkim za obecność - byliście super, kasztelan pieje z zachwytu nad poziomem uczestników (zero zniszczeń, wandalizmu i dziadostwa), mamy zielone światło na organizację kolejnych imprez na zamku.
Sorry za wszelkie niedociągnięcia z naszej strony - wyciągniemy wnioski i zrobimy wszystko, żeby było lepiej w przyszłości. Mam tylko nadzieję, że wszyscy wróciliście do domów cało i bez żadnych problemów i że szybko się odnajdziecie w szarej rzeczywistości dnia powszedniego (mnie łatwo nie jest, oj nie jest...). |
1 Załącznik(ów)
I ja dziękuję w imieniu Anji i swoim za wybór miejsca, za spotkania, rozmowy. :bow:
Wróciliśmy wczoraj całą trasę w deszczu z wiatrem :D. Warto było zmoknąć w obie strony. :Thumbs_Up::Thumbs_Up::Thumbs_Up: Załączam jedno zdjęcie, jako komentarz na szybko. Inne po przygotowaniu w galeryjce wkrótce. |
1 Załącznik(ów)
Dziękuję wszystkim uczestnikom trasy krajobrazowej. :bow: A w szczególności Kubie i Rychowi72 za pomoc.
I dziękuję za podziękowania ;) Domyślam się, że nie było łatwo słuchać się baby na bi-em-dablju :D ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło. A dzięki pomyłce i wlocie do Jeleniej Góry mogliśmy zobaczyć śnieg na Śnieżnych Kotłach (przynajmniej niektórzy). Do zobaczenia za rok! |
Cytat:
|
ech... startuję dzisiaj od samego rana i wciąż nie mogę się 'wkręcić' - powrót z takiej imprezy to zaiste ciężka sprawa.
dziękuję wszystkim, z którymi spędziłem tam czas. będę do tego często wracał we wspomnieniach. matjas |
Dzięki wszystkim za wwwyypaśną imprezkę.
No pełny resecik. Pełen szacunek dla organizatorów. :bow::bow::bow::bow: A i podziękowania dla „RUDEJ” która wielu do obnażenia klaty sprowokowała. PS. Jagna nie zapomnij o rejestracji nowego wątku na forum, może będziesz pamiętać o czym rozmawialiśmy przy objedzie (wymiana przepisów i doświadczeń) |
The Hungarian team is very grateful for the invitation!
Very fun! Next year, surely more people go! :-) |
Dzięki za wszystko :) impreza rewelacja , organizacja na 1001% , powrót w deszczu ostatnich 200km , szkoda że dopiero w sobotę mogłem dojechać, jak się uda to zamieszczę filmik z RUDĄ w roli głównej na scenie :)
|
Też już w domu. Dziękuję pięknie za udaną imprezę.
Poniżej kilka zdjęć z mojej GoPro. klik w Picassę Mam jeszcze nakręconą część przejazdu grupy krajobrazowej, ale jestem małobiegły w obróbce filmów i nie bardzo mam pomysł co z tym fantem zrobić:dizzy::D. Pzdr Michał |
wrzuć na youtube lub inny free serwer
|
Cytat:
Pzdr Michał |
Pogadaj z Puszkiem, on temat filmów całkiem fajnie rozkminił :Thumbs_Up:
|
|
No i zapomniałem dodać. Droga powrotna 330 km w słońcu i z wiatrem :D poważnie!
|
Cytat:
A wydawało mi się, że prowadziłam grupę na trzeźwo... |
Cytat:
ale, robi różnicę ... :D i już wiadomo co było powodem skrótu :haha2::haha2::haha2: |
Dla tych, co nie zdążyli nabyć zlotowej koszulki:
http://africatwin.com.pl/showthread....578#post177578 |
|
To i ja się przyłączę do podziękowań dla organizatorów:bow: cały zlot był po prostu :Thumbs_Up:! wielkie dzięki za organizację i szczytny cel!
Uczestniczyłem pierwszy raz w tak dużym zlocie i jestem pod wielkim wrażeniem całości organizacji i super towarzystwa:) Poznałem dużo wspaniałych i wartościowych ludzi którym również dziękuję za życzliwość,obecność i uśmiech:D Dzięki za umożliwienie mi uczestnictwa w tej imprezie i jak będzie okazja i zielone światło od "czarnych" braci to na następnej będę na 100%. Dotarłem do domu cały i zdrowy, tylko ostatnie 100km z 315km drogi powrotnej :at: w deszczu ale cały heppy i z komarami w zębach:D Jeszcze raz dzięki i do zobaczenia. |
Dzięki za super imprezę
:bow:
Zlot super, same plusy: ++++++++++++++++++++++++++++++ (+) Dawno się tak nie bawiłem :D Dzięki dla Jochena za motywację i wypasione łóżko, Bagginsa za inspiracje, Kajmana za opowieści dziwnej treści, wszystkim organizatorom za całokształt, no i uczestnikom za świetną zabawę. W drodze powrotnej mokro było, ale dla takiego zlotu warto zmoknąć Żal jedynie patrona imprezy...brak słów |
:Thumbs_Up: Many thanks to the organization of the beautiful meeting, can only speak for myself but the other members from FAT Austria were also enthusiastic.
Captain |
Tak jak zaśpiewał Tom " TO BYŁ CHŁOP".
Było SUPER. |
Rewelacja słowem jednym! :D
Jestem okrutnie zadowolony, grupa offowa czesała, Matjas i Rafał zrobili genialną traskę i kto nie pojechał niech żałuje! ;] Btw kto ma filmik z offa od tego niemca, bo wiem, że ktoś ma?? |
Cytat:
A ode mnie jeszcze reszta fot z offu i trochę z zamku: http://www.travelmoto.pl/informacje-...category_id=43 |
Cytat:
:hello: |
Cytat:
|
|
Dziękujemy szalonemu, niezawodnemu Olkowi Leydo za zaproszenie, organizatorom za dopięcie wszystkiego na ostatni guzik i inicjatywę, zespołom za dobre brzeminie, i ludziom za tak życzliwe i serdeczne przyjecie 3 dziewczyn bez motocykli, kasków, odpowiednich strojów, no jak urwanych z choinki... :).. ale od czegoś trzeba zacząć . Byliście wszyscy fantastyczni! :*
|
Proszę w moim imieniu przeprosić pana z Niemiec, że prawie wpadł na drzewo z powodu mojego "sentinela spod lewego kciuka". Było to jedynie informacyjne, bez zamierzeń ataku na powyższą osobę. W mojej obronie dopowiem, że miałem wtedy na ryju uśmiech a w głowie radość z ujrzenia afryczek cudzoziemskich.
|
1 Załącznik(ów)
takie ktoś mi podesłał
|
Emocje opadły, a wrażenia po zlocie cały czas bardzo pozytywne :)
wielkie dzięki dla Pomarańczowych za Waszą pracę, :bow::bow::bow::bow: było naprawdę świetnie, mnóstwo pozytywnej energii, superowy off, i mozliwość poznania wielu z Was w realu .... ehh:Thumbs_Up: jestem przekonana, że Izi mimo, iż jest w "dalekiej podróży" był tam z nami i może dzięki Niemu, choć czasem będziemy pamiętać, jak kruche i ulotne jest życie, jak ważni są bliscy nam ludzie, przyjaźnie i bycie "ponadto" ...ponad różnice, drobiazgi i inne przyziemne pierdoły.... ...i tak trochę personalnie:) Jochen przemiło było Cię ścigać :lol8: , mam nadzieję, że Cię nie przestraszyłyśmy, hahaha Matjas i ekipa "leśnych drwali" ;) dzięki za superowego offa, nastepnym razem bez piły mechanicznej się nie ruszam (rozumiem, że siekiery są passe:haha2:) Pastor,dzięki za płyn do mumufikacji, od razu mi zmarszczki wyprostował:lol8: Kowal dzięki;) za super montaż filmiku z offu, który teraz to już musisz zrobić:haha2: Olek, wariacie dbaj o zofię bo niedługo to będzie wyglądała jak jeżozwierz:dizzy: ......tutaj kilka kolejnych osób.... no i na koniec: Franc, ale mnie rozczarowałeś, wcale nie jesteś francowaty:hehehe: |
co to za gazeta ??
|
Dzida na offroadzie na IZI Meeting 2011
|
hehehehehe ;) pierwsze trzy minuty offu i już się zgubiliśmy ;) później było już ciężko się zgubić :)
dzięki Fassi za przekazanie filmu. pozdrowienia dla Stormiego!! matjas p.s. tak wogle to napisałem w imieniu naszego forum podziękowania do nadleśnictw ZŁotoryja i Jawor, po których terenie przebiegała trasa, za wyrażenie zgody na przejazd. na początku łatwo nie było i koniec końców okazała się to najtrudniejsza część przedsięwzięcia. niemniej zostałem przyjęty tam w czwartek przed zlotem - było bardzo sympatycznie i dostałem wszystkie potrzebne dokumenty ;) za rok będzie łatwiej!! |
jakby ktoś nie wiedział to w 25-tej sekundzie z prawej strony pojawia sie ruina niemieckiej stacji radiowej "Rudiger" w Stanisławowie. Słuzyła do łączności z U-bootami na przykład :)
Więcej tutaj: http://fortyfikacje.legnica.pl/stacja-radiowa.php Zdrowia :hello: |
Nie wiem co to za gazeta, chyba Wroclawska. My nikogo na impreze z dziennikarzy nie zapraszalismy. A na rynku podeszlo kilku i cos tam pytali. Jak to dziennikarze nie wszyscy zrozumieli co im sie mowilo. Stad informacja, ze Izi byl w Himalajach, ja przy jego smierci, jakies brednie o szklanej owiewce etc. No i o tym ze zgromadzilismy na zlocie 50 tys. zl (taki byl budzet calej imprezy).
Impreza jednak byla udana, dziekuje za udzial. Jej rozliczenie uczestnicy dostana na maila. |
Do mnie zadzwonili koledzy ze zlotoryjskiej policji. Powiedzieli, ze bylo jedno zgloszenie dot. motocykli, ale okazalo sie ze ktos trzodowal po krzakach i nie byl z naszej ekipy. Lokales. Mamy zielone swiatło na przyszły rok.
|
Dzięki za zaproszenie na fantastyczną imprezę
pozdrawiam w imieniu Przystanka Mrówkowiec |
Nooo Mrówkowiec.... Jesteście mrrrr i Ruda tez...Dawno już nie chciało mi się kicać w deszczu .. Brawo i Dziekuję:Thumbs_Up::Thumbs_Up:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mnie wyruchaj... :-)))
|
Ktoś z naszych Bratanków takie coś zmontował
w okolicach 2-3 minuty jest przegląd całej grupy krajobrazowej, a później to już Madziarzy sami sobie jeżdżą |
Cytat:
Póóóóóóóószek :) zmiażdzyłeś mnie :haha2: rewelacja..... matjas |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:51. |