![]() |
mój Ty zdolny Cycuniu! :)
|
Hosanna, hoooosanna!
:D Brawo! Pani Azju: :lc8: |
Dodam tylko, że w sezonie 2011 Bajrasz siedzi w domu a na wyjazdy umawiamy się z Azją :D
|
Cytat:
To może przy okazji i inne laski też się przyłączą, jeżeli o nich nie zapomnicie :D |
GRATULACJE :Thumbs_Up:
|
Baaardzo wszystkim dziękuję! Się wzruszyłam :o
Ciasto dla wygłodniałego brzucha Diverka będzie przy najbliższej okazji, Brunetko, coś wymyślimy:) Spławiku! Muuuua;) Deptul, a Bajrasz powiedział "pffff"... Maciuś kochany! Elutka mnie ostatnio namawiała na Dominatora, a że Elutka mądrze prawi (muszę go wypróbować), to knuje się plan na najbliższy weekend...ju noł;) Namawiała mnie też na lejdisowy wypad w "krzaczory", więc jeśli mnie Matka Ucek przygarnie pod swoje skrzydła, to ja chętnie. Cel pierwszej wyprawy, autor pomysłu - Misiek ;): http://blackpudding.blog.onet.pl/Lic...,ID236234206,n (polecam przeczytać w całości) No, a teraz przedstawiam wszystkim KaHe! Cytat:
|
wrruuummmm
no GRATULUJE BARDZO ;) |
Cieszę się, jakby to był mój egzamin:Thumbs_Up: - to jakiś lejdisowy szał ! Azja - jesteś wielka, gratulacje!
|
Cytat:
Niunia, no wypróbuj, wypróbuj... wg mnie ten Dominatorek trochę za dużo waży, jak na jazdę w teren ale można nim również pojechac bez obaw po szminkę w miasto... taka Afryka dla Lejdisek he he... dobra, dobra... już się nie mądrzę bo zaraz powiecie żebym głupot nie gadała skoro na tym tyłka nie woziłam i miałybyście słusznośc... przede wszystkim pytanie... do czego ten moto miałby Ci służyc, bo jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego :p wibrator jest od wibrowania a nie zupy mieszania :D jeśli chcesz dzidowac to kup coś lekkiego do dzidowania... ale to moja opinia... A wracając do Elutki to masz rację - Elutka dobrze prawi :bow: W każdym razie przejedź się tym czy owym...A jakbyś miała chęc i była w okolicy to zapraszam na kawę i pączki a i cebulę użyczę do sprawdzenia jej walorów jezdno skrętnych, będzie Pani zadowolona :D mam też jakiegoś pierdzipęda w garażu - też się możesz przejechac :at: Najbliższy łykend aj noł, liczę na pogaduchy do poduchy dziś moje szare komórki przypomniały mi smak gorzkiej żołądkowej mrauuu... Ucus na pewno Cię przygarnie, niech się tylko odezwie bo znów wsiąkła w jakieś pole i orze... oj pewnie orze.... :dizzy: No to żeby Was już nie zanudzac... raz jeszcze gratulację gołębiem pocztowym wysyłam i na spotkanie czekam... PS przypomniał mi się wpis Sega... przestań Waszmośc pierdolic... niektórzy pamiętają o co kaman Maciuś |
Aha... a gdzie moja kulturwa się podziała... biję się w czoło:fool2:
Kaha, witamy we klubie tych co mają nie równo pod klepką :):hehehe: |
Cytat:
|
Dzięki Lena, dzięki majek:)
Decyzja podjęta - będzie Dominator :D |
Brawo!:Thumbs_Up: Tylko duży (650) czy mały(250)?
|
Po reakcji w Borach, podejrzewam, że mały. ;)
|
Grypsem lecisz? Nie wszyscy byli i wiedzą o co chodzi z tą reakcją i dlaczego mały? Azja ma fantastyczne, długie nogi i na dużym "dosięgnie":)
|
Cytat:
A może ona woli dużego tylko u Bajrasza :D a Ty się tak uczepiłaś, dużego i dużego :p Lena??!! Ojjj dziewczyno, od razu widać co tam po głowie Ci chodzi :D |
Cytat:
|
Będzie mały, ale wariat ;)
|
Cytat:
a generalnie, jaki by ON nie był - będzie fun :blues: będzie ZŁOOOOOOO! :at: będzie kolejna dzielna kobitka pomykała na własnym sprzęcie! :devil: Miłego Motorkowego, czekamy na relacje foto i do zobaczenia (mam nadzieję jak najszybciej :))! |
Cytat:
|
Cytat:
"(?wersja damska zboka?) :dizzy: Oj tam, oj tam :D taki fun... :p |
Azja Słońce ja wiedziałam że tak będzie :)
O jego pozytywach to sama się przekonasz, i mam nadzieje że dopiszesz w Garażu Zdominowanych listę zalet tego niepozornego a jakże dzielnego sprzętu. Jestem przeszczęśliwa że udało się namówić Cię na przejażdżkę !:bow: Będziemy z Kiubem śledzić ogłoszenie i jak coś się trafi to damy znać. :lc8: |
Cytat:
|
Cytat:
I nigdy się nie chwaliłam, mogłam się co najwyżej podroczyć, Ty..., Ty.... , już Ty sam wiesz :) |
Azja, widząc jak śmigałaś na Dominku po Borach, wiadomo było, co się Tobie podoba! :at:
No i małe jest piękne :D Powodzenia w poszukiwaniach :Thumbs_Up: |
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=7231
Plakiet sprzedaje małego Dodka... Targuj się Ty, bo Bajraszowi nie opuści... :D Chociaż Bajrasz "wie, że była bo była i nie pytamy go skąd wie, bo wie i już." :Thumbs_Up: |
Ucek, będzie Dominator, lejdisowe czarownice rzuciły na mnie urok:dizzy:
Dzisiaj się widziałam z Roomyankiem i jesteśmy wstępnie umówione na latanie po polach, w niedalekiej przyszłości, mam nadzieję. Spławiku, negocjacje w toku :D |
po-każ... yyy... Rycha! po-każ Rycha! po-każ Rycha! :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
1 Załącznik(ów)
Azja !!!
Gratulacje w końcu Ryszard wygląda jak prawdziwy facet, klamka złamana błoto wszędzie tam gdzie być powinno a że grzeje się ... no wiesz w terenie przy tobie trudno by było inaczej ... :) Załącznik 15267 |
Super Azja wygląda z Ryszardem ... :) widać że zgrana para :Thumbs_Up:
|
Ashanti, a ty zaczęłaś już poszukiwania swojego Ricardo?
|
Cytat:
|
Dzięki Dona!:D
Ashanti, Ricardy do najfajniejsze motóry na świecie;) |
Cytat:
Ty na tym swoim Ryśku to po prostu ... cudnie się prezentujesz :at: nic dodać nic ująć Ricardo ... wkrótce cię znajdę :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Ostatnie tchnienie lata
1 Załącznik(ów)
Hej
Dziś z racji pogody wybitnie wycieczkowej i podejrzenia, że to ostatnia taka okazja Panowie zabrali mnie na zwiedzanie pól i lasów dookoła Zalewu Sulejowskiego. Wycieczka super, kolory lasu wspaniale ładowały akumulatory. Po prostu bajka. No i wystarczyła chwila nieuwagi... Ślicznota niestety uważa, że piasek to jest do plażowania, a nie do jeżdzenia po nim i trzykrotnie wylądowałam tyłkiem na tymże piachu. Ale Lejdis się nie poddaje ;-). Która jeszcze w ten weekend nie wytrzymała obowiazków rodzinnych i pognała w świat?? |
Cytat:
jesteście órocze ;) matjas |
A tam przejmujesz się wywrotką :) ja często tak kończę na piachach , błocie :) najważniejsza jest frajda :)
|
Kaś,
A ja myślałam, że ja jestem mistrzynią gleb :dizzy:... pocieszające że to jest ... po prostu normalka :D Dobra gleba nie jest zła, ;) byle by miał kto podnosić :haha2: |
Kaś, mój tato, po obejrzeniu zdjęć z Białej, powiedział, że powinnam sobie kupić motocykl z koszem, żeby mieć w czym przewozić tych dwóch (Spławik i Andrzej), którzy mi motocykl podnoszą :D
|
Koncepcja z koszem nawet słuszna jest..to trochę by z dominatorem jak side car wyglądało ;-)
Pozdrawia gleboznawca miesiaca |
Przypomnial mi sie ten epizod z nakretka do butelki.To chyba rodzinne:lol8::lol8::lol8::lol8:
|
Cytat:
|
Cytat:
http://lh4.ggpht.com/_NMo8Fz5l3Yc/TJ...1009261672.jpg Przyznaj, że przynajmniej miękko i prawie przyjemnie tak się wyłożyć w piachu :D |
Cytat:
Ale zanim dojechałam na Rajd, :at: na piaseczku były dwie piękne gleby :mur: |
Gleba w terenie szosowym motorem na szosowych oponach naprawde nadzwyczajny wyczyn. W niedzielę byliśmy na offie WTA tam były gleby:hehehe: ale nikt do siebie tego nie brał, poprostu trzeba ćwiczyć :Thumbs_Up:.
|
Tak jak Arturze napisałeś, wyłożyć się w takim piaseczku to czysta przyjemność. A podnoszenie moto powoduje kupę śmiechu, więc ogólnie fajowo.
Pozdrawiam |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |