![]() |
Termin na Kłodzko już był dużo wcześniej zaplanowany. Na ten właśnie termin. Z tego co mi wiadomo.
wytapatalkowano |
Niepokoi mnie ten bałagan informacyjny w przeddzień terminu zlotu...
Wysłane z ajfona.. |
Termin 22.23.24/04 było planowany już na początek grudnia tylko cały czas próbowałem prowadzić rozmowy z prezesem Twierdzy który z swój strony wymigał się za każdym razem. Dzisiaj rano znowu olał mnie z grubej rury :mad::mad::mad: więc ja z tym człowiekiem zakończyłem jakikolwiek rozmów bo mi nie śmieszę poniżania się za każdym razem :mur::mur::mur: po raz kolejne nie przeszedł do telefonu i kazał sekretarce mnie podziękować :Sarcastic::Sarcastic::Sarcastic:
|
ukatrupic :P
|
Cytat:
:p |
Albo ma ego wyjebane pod sam sufit.
|
Burak i tyle.
Szkoda nerwów na takich niekulturalnych ludzi. Cieszę się ogromnie, że byłam na ostatniej Twierdzy i mogłam poczuć tamtą atmosferę :) |
Moge chlorować w kamieniołomie jak i na hałdzie a nawet i pod nią :haha2:
Miras,Ty ,Chlorze Ty ! :D |
Może być kamieniołom :)
|
ja jestem za :D co by nie było Kotlina :D
|
Byle jakiegoś lasu nie spalić :-)
Wysłane z ajfona.. |
A tam nie ma na okolicy jakiś wiat w nadleśnictwach?
|
Mam u siebie w okolicy dużą wiatę ze stołami i ławkami i co najlepsze z komikiem.
Rozeznam temat i dam znać z tego co wiem to należy do jakiegoś koła łowieckiego. |
Taki prezes też ma swojego szefa ..... Burmistrz, lub właściciel prywatny. Może by tak się poskarżyć ... choćby na sposób olewania petentów.
|
OK dzwoniłem przed chwilą do koleżanki pracującej w UMiG Kłodzko i kazała skontaktować się z burmistrzem może być w formie pisemnej .
Można by napisać iż takowy zlot przyczynia się do rozsławiania miasta. Można by napisać iż spotkanie będzie kosmopolityczne (reprezentacja wielu krajów). Powiem krótko trzeba to dobrze bajkowo opisać trzeba szpeca od ściemy i reklamy. |
1 Załącznik(ów)
Ok machnąłem pisemko. Dobrze by było dorzucić do tego petycję podpisaną przez zainteresowanych.
Wpisałem 10 lat bo w sumie nie wiem ile to już lat? :) Załącznik 60875 |
Gdzie mam się podpisać ?
|
Chyba trza petycję online stworzyć
wytapatalkowano |
Jak będzie jakieś pisemko + lista + ...... + ...... + słoik święconej wody to 29 tego miesiąca mogę podjechać osobiście do UMiG Kłodzko a nóż nie odbiję się od drzwi.
|
Moge reprezentować UK;)
|
Jasne im więcej tym lepiej. Można napisać iż ma być dodatkowa trasa krajoznawcza dla zagraniczniaków po kotlinie z pokazem jakiś cudów architektury + jakieś muzea etc wszak w kotlinie tego nie brakuje.
Baja o tym jak to chcemy rozpropagować i pokazać innym kotlinę i jakiś filmik o tym promo zrobić. Wszystkie chwyty dozwolone. |
Trzeba koniecznie dodać, że jak się nie zgodzą to zryjemy im lasy i zgwałcimy kobiety :-).
Wysłane z ajfona.. |
Bicio pismo pierwsza klasa teraz było by dobrze to wysłać do poniedziałku razem z petycja możemy ją stworzyć tu i teraz wirtualnie a potem wydrukować i wysłać tylko w jaki formie ją stworzyć tu na forum ??? po prostu lista czy osobny plik na którym każdy się podpisuje ???
|
1 Załącznik(ów)
|
Proszę bardzo działać działać działać !!!!!!!!!!
http://www.petycjeonline.com/forum_a...kiej_2304#form |
Podpisane.
Działamy! wytapatalkowano |
Podpisane ;)
|
Wincu filmik promo mówisz? No jest trochę filmików z Kłodzkiej, ale nie wiem czy one się na promo nadają :D
Poszło. |
raczej nie :haha2::chleje::lc8::smoking::lol8::lol8::lol8::lo l8:
|
Podpisane.
Co do filmiku to macie rację raczej nic z tego lepiej aby twardogłowi decydenci nie oglądali:haha2: |
Nie wiem czy dotrę - ale po raz pierwszy od wielu, wielu lat jest opcja wyrwania się z domu w tym terminie - podpis poszedł
|
Podpisane i wysłane. Szkoda, że nic o gwałtach i paleniu wsi nie było w tym piśmie :-).
Wysłane z ajfona.. |
Czy można się jeszcze dopisać na zlocik ?
|
Hehhe, można, ale najpierw trzeba zrobić żeby zlocik był :)
Dopisz się do petycji. |
I ja podpisałem - A co pochwalić się afryką przyjechać trzeba .
Jest ciekawa alternatywa dla Twierdzy jak coś - http://www.zalewradkow.pl/ Tez w Kotlinie - spędziłem urlop i było ok - dookoła fajne drogi on i off . |
Hej, przeglądam temat i mam sugestię:
po pewnych wpisach nie jestem pewien czy wątek powinien być dalej ogólnie widoczny, jeszcze kto co z niego wyciągnie, wiadomo o jakie forum chodzi. Sugestia 2 - chyba wszyscy mogą się podpisać? pozdro:at: |
Nom, trzeba to wydzielić od posta #315 i stworzyć nowy wątek "Twierdza Kłodzka 2016 - petycja" w innych tematach, a ten ukryć dla niezalogowanych.
Już piszę do Pałeła. Jasne że wszyscy się mogą dopisać :) |
widmo: za ładnie w tym radkowie. Muszę być kamienie, uporządkowane lub nie. Ale musi być klimat ;)
A zlot będzie czy w twierdzy czy nie. |
Masz racje Michał ;) jak dobrze ze mam ciebie Bicio co ja bym robił beż ciebie :bow::bow::bow: nominuje cię na doradca osobistego pana Don Corleone z rodziny Berlusconi :D:D:D:lol8::lol8::lol8:
Miedzy czasie puszyłem dalej informacje do naszych braci z forum włoskiego zobaczymy czy nasz stary kolega Renato pomoże w tym :D:D:D |
A tak chciałem zobaczyć. PODPISANE.
|
Podpisałem.
|
Ja nie wiem jak to jest:mad:?
Czy w całym pierwszym półroczu 2016 r jest tylko jeden weekend 22-24,04? 1 zlot w Kłodzku 2 zlot w Białej i kurna jeszcze szef robi roboczy weekend:vis: Dobrze się zaczyna:mad: |
Też mi to nie w smak. :Sarcastic:
Nie cierpię takich wyborów, bo i na jednym i na drugim zlocie chciałbym być. |
No ja też, ale mam sentyment do tej miejscówki.
Zresztą Biała będzie też na jesieni, a Twierdza jest tylko raz w roku. |
Kurde jak mam wybierać zlot gdzie byliby ci sami ludzie to muszę brać pod uwagę warunki panujące na miejscu. W tym przypadku zdecydowanie wygrywa zlot na którym nie ma łóżek i trzeba uważać żeby sie na miejscówce nie zabić.
A tak w ogóle to kto mówi, że to MUSI być ten weekend któryś tam nie wiem nawet który. :) |
Podpisane. Trzymam kciuki!
|
Czekam na rozwój sytuacji. Petycje, oczywista poparłem podpisem, ale mąjąc doświadczenie z samorządowym "betonem", niestety kiepsko to widzę.
Tak prawdę mówiąc, na dzisiaj nie można mówić o żadnym wyborze. Uważam, że klimat Zlotu "Twierdza Kłodzka 20.." robi sama Twierdza Kłodzka, która na razie jest dla nas zamknięta niezależnie od terminu. A tak jak Misza pisze, na zlot w Kotlinie, czy to w kamieniołomach, czy pod jakąś inną wiatą, można się zmówić w innym, teoretycznie cieplejszym ;) terminie, zwłaszcza że nocleg "pod chmurką" |
Dla mnie Twierdza to Twierdza i już.
Wybór między Twierdzą a Białą jest jeden Twierdza i już szkoda tylko, że nas tam nie chcą. Każde inne miejsce to będzie inne miejsce. |
Zobaczymy co przyniesie pismo z petycją. Jestem dobrej myśli.
Tyle lat i nic się nie stało, nic nie popsuliśmy i krzywda nikomu też się nie stała. Dla mnie wybór jest jasny-Twierdza. Nawet jeśli Twierdza w Twierdzy nie będzie. Urlop mam zaklepany bo termin już był dawno ustalony i z resztą z tego co pamiętam termin był w miarę sztywny -rok temu też była twierdza w trzeci weekend kwietnia. wytapatalkowano |
Pamiętajcie, że petycję należy potwierdzić klikając na link w mailu zwrotnym!
Wysłane z ajfona.. |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 00:30. |