![]() |
Dzięki za fajną imprezę. Fajnie, że byliście. Ikarus opróżnił się około 2.30 i nocnym kursem na zajezdnię nas zawiózł. Enduro nie pęka i nawet bez moto można pojawić się w Twierdzy.
Dzięki za organizację i nocne zwiedzanie kazamat i winiarni. |
Dziękuję wam wszystkich za super towarzystwo jak zawsze z wami czuje się najlepiej :bow::D filmiki się ładują a na razie przystawiam wam kolekcje wiosenną na ten rok niech każde wybiera swoją :D:D:D
https://picasaweb.google.com/1052054...CMbo8ZGO4KCeFQ |
Ja też składam wielkie podziękowania dla organizatora(ów), fabrizio że mnie przygarnął na trasie, całej grupie Lubuskiej. Wielkie dzięki lokalnemu przywódcy za świetnego offa i za wszystko, imprezka fajna, mnie troche kości łamią ale czarnuchy nie pękają. Mimo kilku gleb afryka nie ma nawet ryski na sobie:D. pozdro dla wszystkich i czekam na jakiś filmik, chłopaki z KTMów zróbcie użytek ze swoich kamer i podzielcie się materiałem na forum;).
|
|
|
Cytat:
|
Jakiś czas naczelny leciałem za tobą przekroczyłes 100,
Pies jak cie zobaczył to zaczął szczekac i podwarkiwać chyba cię rozpoznał :) |
Dotarłem i ja. Dziękuję za klimat, którego nie da się opisać, trzeba to przeżyć!!! Jest niepowtarzalny!!! Dziękuję za quada, który był głębokościomierzem :-) i za niezły ,,wpierdol''w off'ie.
|
Cytat:
jak oczy ? puściły trochę ? czy na zwolnienie idziesz? :at: |
Grazie a tutti per la solita calorosa accoglienza, saluto tutti qui sul forum avendo abbandonato la compagnia sabato pomeriggio dopo le escursioni con Fabrizio13 ma la dura notte sulla paglia mi ha distrutto, sono troppo vecchio per queste nottate e la vodka non la so trattare bene e mi fà cattivi scherzi ......... alla prossima ciao ciao
Dzięki wszystkim za zwykle ciepłe powitanie, powitanie wszyscy tu na forum, które opuścił firmę w sobotnie popołudnie po wędrówek Fabrizio13 ale w ostatnim słomy w nocy byłem oszołomiony, jestem za stary na tych późnych nocy i wódki nie wiem proces dobrze i sprawia mi kiepskie żarty :bow::dizzy::vis:.........następny Hello Hello |
Cytat:
|
są moze jakies foty z offa?
|
9 Załącznik(ów)
Dzięki wszystkim. Było w pytkę :):):)
Parę fotków wrzucam. ;) |
dzięki panowie za za offa dostałem porządnie w dupsko pełen szacun:bow:za wasze umiejętności .W życiu nie zaliczyłem tylu gleb w jednym dniu :dizzy:,plecy mnie jebią okrutnie ale wrażenia przednie .
Afri moja potrzebuje teraz małego liftingu:D |
Cytat:
Dobrze - ale powiem tak motocykliści dzielą się na : 1) takich co leżeli 2) takich co będą leżeć :) Ty już masz to za sobą ...:D kuruj afrę i łoponkę lepciejszą na przodek zakładaj :) |
Dzięki wszystkim za miłe przyjęcie i za super klimat. Warto było zostać do niedzieli bez dwóch zdań :D Sobotni off przepiękny, po prostu zajebista trasa! Dzięki przewodnikom z soboty i niedzieli za pokazanie uroków Kotliny Kłodzkiej.
Pozdrawiam Tomek |
10 Załącznik(ów)
OFF-u było bardzo dużo i był raczej wymagający ;) no i nie obyło się bez strat. U mnie to tylko połamane lusterko ale byli i więksi pechowcy. http://hondadominator.pl/images/smiles/icon_mrgreen.gif Pozdrawiam Wszystkich z którymi dane mi było się spotkać i podzidować http://hondadominator.pl/images/smiles/icon_cool.gif
|
10 Załącznik(ów)
To i ja dorzucę kilka fotek ;)
Zaraz po przyjeździe Załącznik 30129 Załącznik 30130 Zajęcie pozycji Załącznik 30131 Wyczekiwanie na poprawę pogody Załącznik 30132 Na jednym z OS-ów RMP Załącznik 30133 Jaką trasą wrócić żeby było wesoło :dizzy: Załącznik 30134 Błotka było pod dostatkiem Załącznik 30135 Znowu w twierdzy Załącznik 30136 Harcownicy w akcji Załącznik 30137 Rozstania nadszedł czas Załącznik 30138 |
No to druga runda z zdjęciami :D:D:D nasze dziewczyny dojechały trochę obolałe ale szczęśliwcze niż się spodziewałem :D:D:D
https://picasaweb.google.com/1052054...Kfx7f3LjLux7QE Dziękuje Varhonda za świetne towarzystwo :) a o to filmik z Błędne skale :D:D Grazie a Varhonda per la piacevole compagnia :) ecco il filmino delle rocce matte :D:D http://www.youtube.com/watch?v=ydLSf_U_f_U |
Cytat:
:hehehe: :lol19: :oldman: |
a ja żałuję ogromnie, że ......... to był mój pierwszy raz.
Dzięki i mam nadzieję, że za rok nikt z Was nie powie: "SIEDŹ W DOMU !!!" Pozdrawiam szczególnie "ekipę ze śląskiego" i Gorzów. Bartol :) - przednia trasa i zdrowe tępo :at: |
4 Załącznik(ów)
|
Dziękuję Wam za przybycie i za to, że było tak, jak zawsze. Dzięki temu moja wiara w ludzi nadal jest żywa :). Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia gdziekolwiek.
P.S. Puntek. Dzięki. P.S.2. Dobrze, że jesteście :) |
a może ktoś sie natknał podknął lub znalazł pokrywe na klucze od lewego boczka do Rd04 lub ma ktoś na zbyciu bo po offie się gdzieś zapodziała:Sarcastic:
|
2 Załącznik(ów)
Cytat:
a w ogóle ta góra jakaś plaskata:D i dojazd asfaltowy...sorry:o i nikogo tam nie było:Thumbs_Up: |
Dzisiaj jakoś w nocy spać nie mogłem, wstałem otworzyłem okno, zrobiło się trochę chłodniej i zrozumiałem że za rok również muszę Was zobaczyć.
Wielkie dzięki za miłe przywitanie ( Winc bez Ciebie na pewno byśmy tam nie trafili ), towarzystwo, atmosferę i dobrą zabawę. PS. Jakoś w tym pijacko-motocyklowym szaleństwie składki mnie ominęły. Proszę o info na priv, przelew zrobię. |
Dzięki za zajebistą imprezę. Ślązakom za przyjęcie w poczet ciuli:), oraz całej grupie sobotniej za fajne trasy czasem polem czasem lasem;).
Fajnie że byliście. Do następnego razu! |
Wszystkim w pas :bow: za wspólne: latanie, ślizganie :lc8:, śpiewanie :kumbaya:, popijanie :friday: i zagryzanie :) Rafowi za nakrętki i palinkę :dizzy: miałem po niej nie najgorzej ;)
Bartolowi, Mirkowi i reszcie za traskę :at: Organizatorom za sianko pod dupą ;) i wszystko, co dobre :) Osobiście obiecuję więcej nie śpiewać bo głosu nie mam do dziś, a nie jeden słuch przeze mnie stracić również mógł :p Do następnego! |
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Na razie wrzucam 1 fotkę, resztę zlinkuję, jak się ogarnę i zrobię cenzurę. ;) Załącznik 30156 |
Serdeczne Dzięki za wspaniałą imprezę..off! :Thumbs_Up: :dizzy: szczególne podziękowania dla kolegi na quadzie :beer2: który to cierpliwie pomagał nam się podnosić po wywrotkach.. :)
|
|
|
Cytat:
|
hehehe, spoko, narazie mam pozrzucane i poopisywane 12 GB filmów.
żeby zmontować dzieło trzeba czasu :D ps. jakiś*mały wyszedł ten mój mot, chyba czas na dietę :D heheh |
Ale się ciszę że udało mi się pojechać i spędzić z Wami wszystkimi ten czas - piątek super (wiele nie pamiętam po 20;) ), sobota hiper, a niedziela w pytkę :D
Szczególne podziękowania dla: - organizatorów - bo tak :D - Pałeł, Cumuulus - tak ogólnie :) - Bartol, Bliźniak, Grucha, Jagna, MirasSC, Raf, Rychu72 (reszty nie pamiętam ksyw - przypomnijcie) za sobotnie (i nie tylko) pomykanie i biesiadowanie:at: - przepraszam w imieniu Garmina za nieplanowane błoto;) Do zobaczenia następnym razem. PS. Spotkaliśmy Naczelnego w Pszczynie - za szybko jechał (pow. 85) i nas pewnie dlatego nie zauważył - gnał do domu ;) |
Cytat:
|
Wielkie dzięki organizatorom za zlot, super klimat i miejsce.
My niestety nie byliśmy na kłodzkim offie, ze względu na muss powrotu w sobotę, ale gleby zaliczaliśmy w drodze off'em do i z Twierdzy :) W przyszłym roku jeśli allah (czyt. szef ) da i partia (czyt. żona) pozwoli, to przybędziemy na całą imprę i offik. P.S. Browar z Twierdzy lepszy niż z lodówki Pozdrowienia dla całej czarnej braci. |
Cytat:
|
ten twój licznik oszukuje
|
Cytat:
|
Dzięki organizatorom za organizacje zlotu.
Byłem tylko jeden dzień ale i tak było super. Dzięki Rychu72 za fajną sobotnią trasę i dzięki koledze yonec i jego nawigacji Garmin za offowy epizod:) Dzięki całej ekipie z sobotniego wypadu na rajd samochodowy. |
Chłopaki. Pytanie mam. Który z Was to Szymon Ślązok?
|
To chyba o mnie pytasz.
Coś przeskrobałem ? Pisałem już wcześniej, że pozdrawiam Gorzów :) |
Tak tak nawigacja Yonca już nie jedną grupę zaprowadziła w .....
Cytat:
|
Wpadliśmy na chwilę, ale ślady i klimat w powietrzu ewidentne wskazywały na to, że Twierdza Kłodzka dobrze sobie przypomniała czasy świetności i zamieszkujących ją hord...
http://pl.wikipedia.org/wiki/Horda |
Cytat:
A Ty Calgonie się teraz wytłumacz dlaczego żem Cię nie spotkał:mad: (jak jechaliśmy przez Stronie Śląskie to mi się przypomniało jak się poznalim:p). |
Cytat:
|
Miras, byłem tylko w sobotę i to w chwili gdy prawie wszyscy byli na offie.
Miałem dla Ciebie voltmierz i to w różnych kolorkach. Pisz na PRW. Wyślę Ci. |
Może teraz czas na mnie :)
Dzięki Sławcio , że nas podprowadziłeś do ekipy Puntkowej :) Tylko Chłopaki daliście małą plamę, zostawiając bezbronną kobietę z niedziałającym samochodem ;) Chłopaki dzięki za SUPER TOWARZYSTWO w twierdzy !!! I dzięki za akceptację KIEMLICZÓW ( Czyt. Maksymiliana i Grzegorza) są pod wrażeniem takiej ilości cioć i wujków :) W drodze do domu, pytali się czy na następny weekend tam wrócimy do twierdzy !!!! Widzę, że chyba udało mi się w nich zaszczepić sympatię do śląska :) Ja już robię odliczanie do następnego zlotu w Kłodzku, i strasznie dużo mi wychodzi tych dni... :( Mam nadzieję że to szybko zleci.... I że na następnym zlocie pojawię się już na swoim Trampku !!! Jak to mówią do 3 razy sztuka !!! Kochani mam prośbę , wrzucajcie tu jak najwięcej zdjęć, pozbieram je wszystkie i zrobię, prezentację , jak z poprzedniego zlotu !!! |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:02. |