![]() |
1 Zał±cznik(ów)
...BMU Zauber donosi
Azja zaliczona, najbardziej podobał nam się shell i stoisko z arbuzami:) Aha, no i most. Pijemy 60km na pln od Istambulu. Próbujemy zaplanować powrót ale ciężko to idzie, bo za dużo chcieli¶my zaliczyc;) wszystko wskazuje na to, że dzi¶ wieczorem balujemy w złotych piaskach. Pozdrawliaju:) |
Bawcie się dobrze i aby wasze maszyny w drodze powrotnej Was nie zawiodły :Thumbs_Up:
|
wrruuummmm
niusy na stronie tszodadzida |
wrruuummmm
felek zaprasza do Złotych Piasków! |
Felek :
Chyba nam zwial ostatni prom do rumunii. Bedziemy tu spac na drodze. Jade jak na bujanym fotelu brak tlumienia. Miron skonczyl sprzeglo. Ja kierunki. Dajemyrade\ Jednak płyniemy. Biał± perł± z kapitanem jackiem danielsem http://img827.imageshack.us/img827/9606/felekperla.jpg |
GreyKantRekliTeam w domu. Bez większych awarii. Tylko pozbyli¶my się jednego z 4 ham tarczowych. Ferdek był w szpitalu w Turcji po skoku do basenu. Będzie żył. Karton stracił Power. brak ładowania ale w belgradzie naprwione. Dacia urwała tłumik ale jakim¶ cudem chłopaki nie ogłuchli. Na www.greykantrejliteam.blog.pl niebawem obszerna relacja plus "słita¶ne focie":D
Było hardo. Zwłaszcza Bułgarski nocleg i Transalpina Kantem. Ja chcę z powrotem!!!! |
wrruuummmm
wiejscy motocykli¶ci na urdelach?! |
wrruuummmm
eMZtowcy w zasięgu sieci komórkowej? |
Tszodadzida już w domciu. Zajebi¶cie, to mało. Było czadowo, odjazdowo i w ogóle prze prze. Było kilka chwilowych przej¶ciowych, ale awarii żadnej. W my¶ł mazurkowej teorii; awaria to usterka uniemożliwiaj±c± dalsz± jazdę. My takiej nie mieli¶my. A te kilka drobiazdów ... tylko poprawiały i tak dobry humor.
|
Felek jak wczoraj wracali¶cie mijali¶my się na 19 kolo Niska.:at:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 16:57. |