![]()  | 

Od 5l średnio dla Waszych maszyn do 7 dla mojej to mi wychodzi 40%... Tu nie chodzi tak na prawdę o litra dużo czy pół za mało a o to co jest zjeba.e. i  czym może skutkować na przyszłość. Bo coś na rzeczy jest na pewno. 
	Aha, mój wydech ma 1600km a nie 8000 a wygląda gorzej niż Twój.  | 

Kiedyś afryki dużo paliły jak zaciski stały ;) 
	Podjedź może na stację diagnostyczną i za 14 zeta zrób analizę spalin. Spróbował bym się też zamienić z kimś, kto też ma 1100 dct, na jakieś 100-200km, i wtedy porównać spalanie, chociaż to automat, to w sumie wspólna jazda powinna dać podobne wyniki.  | 

Był kiedyś wątek na innym forum i sprawa dotyczyła Cbf 1000 która też paliła za dużo tj 7,5 vs 5.5. U paru osób pomogła wymiana sondy u kogoś przeczyszczenie wtrysków ale najlepsze było u kolegi Majkrzag który wyczerpał już pomysły i ostatnim podejrzanym było ECU . No i po podmianie na inny używany od kolegi z forum spalanie nagle okazało się prawidłowe. I teraz najlepsze po powrotnej zamianie ECU spalanie u Majkrzag pozostało w normie na tym niby uszkodzonym ECU.  
	pozdrawiam Marcin Jan  | 

Tylko czy w 1100 do podmiany sondy  zy ECU nie potrzeba juz elektroniki serwisowej? Jak poznać że wtryski byly wykręcone? W sensie łatwy jest do nich dostęp? 
	 | 

Czytając to co opisujesz i patrząc na zdjęcia wygląda to na jazdę na zbyt niskich obrotach ale przez internet bez macanka z pacjentem to takie trochę fusy w kawie 
	 | 

Mnie ostatnio wracając z Wrocka motocykl spalił 9,5l/100km :) 
	 | 

Cytat: 

pozdrawiam Marcin Jan  | 

Powiedzcie mi prosze  jak u Was wyswietla sie temp silnika? u mnie trzy kreski swieca i czwartej nie widziałem nigdy. Czy macie tak samo? Moze cos sie nie dogrzewa i tak duzo złopie?? 
	 | 

Przy 100 st też są trzy kreski... 
	 | 

Cytat: 

| 
| Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 03:51. |