![]() |
Byłam dwa razy i polecam :)
Super miejscówka na obiad... ciekawe trasy :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
OGŁOSZENIE PARAFIALNE:
Wszyscy którzy zgłosili chęć zwrotu biletu do 6.05.2017 włącznie, a jeszcze nie otrzymali, dostaną zwrot w przyszłym tygodniu. Pozostali, ze względu na klepnięte już zasoby żywieniowe mogą jedynie odsprzedać wejściówkę innej osobie. |
Cytat:
Acedece na żywo ,na płacz mnie bierze.:mad: |
Cytat:
Ale będę już o której by to nie było!:D :) |
Jeśli ktoś chciałby się wybrać na Izi meeting a ma ograniczony czas, może się zabrać z Bielska z Kudlatym w piątek po 19. Powrót do BB w niedzielę na 18-19. Kontakt 79zero41170dwa. Atrakcje gwarantowane!
|
Cytat:
|
Wybieram się na Izi Meeting, jadę na moto z Zielonej Góry (nie mam daleko :) ). Mam prośbę do wszystkich uczestników zlotu z Forum. Chciałbym możliwie dużo osób z Was poznać osobiście. Jeżeli taka będzie wola także z waszej strony, to miło będzie z Wami pogadać i napić się piwa (a może i nie tylko piwa :) ). Moje zdjęcie profilowe to ja osobiście, zresztą było ono zrobione w sali Zamku Grodziec na pierwszym piętrze w tamtym roku (spałem przy samym wejściu do sali na podłodze). Kupiłem sobie koszulki forumowe więc zabieram je ze sobą jako znak rozpoznawczy. Do zobaczenia na zlocie.
|
Poznać jedno, a pamiętać na następny dzień, drugie. ;)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |