Africa Twin Forum - POLAND

Africa Twin Forum - POLAND (https://africatwin.com.pl/index.php)
-   Imprezy forum AT i zloty ogólne (https://africatwin.com.pl/forumdisplay.php?f=13)
-   -   IV Weekend z koniem w tle - 16-17 czerwiec 2012 (https://africatwin.com.pl/showthread.php?t=13588)

Roomyanek 18.06.2012 02:19

A mnie się straaaasznie nie podobało! ;) moto mi się zepsuło K/Gliwic i pojechałam.... ale busem z motkiem na pace ...do domu :mad:
Cynciu a może jakiś wariant specjalny? (dla organizacyjnego treningu :p

Miras Sc 18.06.2012 03:27

10 Załącznik(ów)
Nie mogę spać to coś skrobnę. :)

Organizatorom, :bow: :bow: :bow: dzięki za organizację i Cynciowi za cierpliwość (z małej imprezki zrobił się średniej wielkości zlot).
Uczestnikom :bow: za wspaniałą zabawę :friday: :beer2: :kumbaya:
Tylko ta jedna łyżka dziegciu - nasi piłkarze :(
A najlepsze na koniec: w drodze powrotnej jadę ostrożnie piaszczystą drogą przez las, walczę o równowagę, a Krystyna do mnie: "Mirek DZIDAAA" :eek: :devil: - się narobiło.
Garść fotek.

Rychu72 18.06.2012 07:04

Okrutne dzięki odemnie i żonki. :)
Było baaaaaaardzo sympatycznie. :D

PS
Dzięki Artur za możliwość potestowania XR ki. Nawet nie chcę myśleć jakby się jeździło w lżejszym terenie, bo bym pewnie już siedział na ebayu.
Tak czy siak tego typu lub podobne moto zagości u mnie w stajence. ;)

Frantic 18.06.2012 09:38

jeszcze raz wielkie dzięki dla Cyncia i pozostałych organizatorów za fantastycznie spędzony czas. Czekam na następny weekend z koniem.

Powrót do Krakowa z Puszkiem i Dunią rewelacja, wyjeździłem się jak nigdy. Dziękuje Im za to że zachowali się jak prawdziwi Afrykańczycy, bo bez nich nie znalazł bym swojego kufra i byłby weekend z debetem w tle :)

Paluch 18.06.2012 10:17

Napisałem posta nr 56 a tu go nima. Osssso chodzi? Czyżbym komuś podpadł ;)?
Ok. Zatem jeszcze raz podziękowania dla wszystkich, którzy się narobili, zwłaszcza dla Cyncia i Roberta.
To dla mnie szok, że musiałem opuścić imprezę w sobotę rano ale szczerze powód był jeden. Nie wytrzymywałem tempa picia :D.
Lepi dzięki za rundę na kacie. On zdecydowanie nie jest dla mnie :drif: .
Świtem na bosaka po kamulcach latać- bezcenne. Dziękuję ekipie spacerowej. A woda nad ranem w tym bajorku najcieplejsza ;).
Co złego to nie ja tylko Grzela :haha2:.
Aha no i pozdrawiam pana Henia od grabek, który później zajebiście wyluzował ;).

Cynciu 18.06.2012 10:43

Cytat:

Napisał Roomyanek (Post 245247)
A mnie się straaaasznie nie podobało! ;) moto mi się zepsuło K/Gliwic i pojechałam.... ale busem z motkiem na pace ...do domu :mad:
Cynciu a może jakiś wariant specjalny? (dla organizacyjnego treningu :p

Dlaczego nie dzwoniła :oldman:
Otoczylibyśmy opieką, a tak? Wino my sami musieli wypić :(
Wariant specjalny do rozważenia :rolleyes:

Cytat:

Napisał Miras Sc (Post 245248)
...w drodze powrotnej jadę ostrożnie piaszczystą drogą przez las, a Krystyna do mnie: "Mirek DZIDAAA" ....

:haha2:

Cytat:

Napisał Paluch (Post 245282)
Napisałem posta nr 56 a tu go nima :(. Osssso chodzi

Jo nie wim. Pisz jeszcze roz.

Dunia 18.06.2012 13:38

Cynciu- jakoś mi się nie chce wierzyc że to debiut organizatorski-organizacja była naprawdę wyborna.
A wino ekstra:)

wilczyca 18.06.2012 20:26

Cytat:

Napisał Cynciu (Post 245166)
Dzięki, że byliście.
Jako, że był to debiut współorganizatorski i nie wszystko poszło jak po maśle (jedni byli głodni, innym za ciasno, jeszcze innym za ślisko) chyba dramatu nie było? Poprawi się następnym razem.

ps2.
Mnie się podobało, a jak komuś nie, to niech se zrobi własny zlot

Cynciu, nie wyobrażam sobie lepszego przewodnika zlotowego [na miejscu i w trasie]... Nawet spacerek o świcie zorganizowałeś... Jesteś niezastąpiony! Wielkie Ci za to Dzięki...
Oczywiście podziękowania należą się całemu domkowi nr... yyy... temu najgęściej obleganemu, byliście bardzo dzielni czuwając nad wszystkim... :) Mam nadzieję, że mimo spięcia organizacyjnego też dobrze się bawiliście...

Cytat:

Napisał jagna (Post 245120)
Nie ma jak wyjeżdżać o 6 rano... Kiedy inni dopiero wracają z ogniska... Eh...

:hehehe:

Jagna, dzięki za gitarrę i wzięcie sprawy w swoje ręce... Opłaciło się zrobić parę prób przed wyjazdem ;) Trenuj nowe chwyty na następny raz :Thumbs_Up:

Cytat:

Napisał Paluch (Post 245282)
Napisałem posta nr 56 a tu go nima. Osssso chodzi? Czyżbym komuś podpadł ?
Ok. Zatem jeszcze raz podziękowania dla wszystkich, którzy się narobili, zwłaszcza dla Cyncia i Roberta.
To dla mnie szok, że musiałem opuścić imprezę w sobotę rano ale szczerze powód był jeden. Nie wytrzymywałem tempa picia .
Lepi dzięki za rundę na kacie. On zdecydowanie nie jest dla mnie .
Świtem na bosaka po kamulcach latać- bezcenne. Dziękuję ekipie spacerowej. A woda nad ranem w tym bajorku najcieplejsza .
Co złego to nie ja tylko Grzela .

Z tego, co pamiętam, to w poście nr 56 było brzydkie słowo. Widocznie za brzydkie jak na tak udany weekend ;)
A tempo picia było prawdopodobnie odwrotnie proporcjonalne do czasu, jaki się na nie miało...

Podsumowując... chyba na pamiątkę zlotu nie będę myła motura, dopóki piach i błoto same nie odpadną... Trwalsza pamiątka to zawinięta klamka hamulca: można powiedzieć: uśmiechnięta :) jak ja. ;)

raf 18.06.2012 20:34

:bow::bow::bow::bow::bow: Cynciu wielkie dzięki za organizację i cierpliwość na objazdówce. Do dziś jestem pod wrażeniem.
Był to mój pierwszy koński i było naprawdę sympatycznie.

PS
Czy tylko Miras miał aparat? Może by kto wstawił więcej zdjęć

PS II
Czy ja coś komuś naobiecywałem na ognisku;)

winc74 18.06.2012 20:46

Z żalem i ja musiałem o 6 rano :at:
Wielkie dzięki za zagubienie się i małego OFF-a.
Do zobaczyska .
P.S. Foty plizzzzz widziałemmieliścieta aparaty.

Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 22:59.