![]() |
marekw a do jakiej grupy był zapisany syn? bo jeśli krajobrazowej to mógłbym wskoczyć do niej za niego.Jeśli tylko organizator zaktualizuje liste:umowa: i wciągnie mnie na nią to nie ma najmniejszego problemu z rozliczeniem się na miejscu:Dwysłałem mu PW ale jeszcze zadzwonię zaraz aby się upewnic
Wysłałem do Ciebie zapytanie na PW |
Cytat:
|
Oddam opłacone miejsce w namiocie, trochę nam się pozmieniało i Żona musi zostać z Młodym.
pozdr, laska |
Uwaga - ponieważ w ostatniej chwili z udziału w zlocie zrezygnowało trzech Niemców istnieje możliwość wskoczenia na ich miejsca. Osoby zainteresowane proszę o kontakt z Fassim - on udzieli dokładnej informacji (rodzaj kwaterunku, ew. grupa tematyczna w sobotę) i przyjmie wpłatę na miejscu.
I to by było na tyle. |
Witam,
jak Jochen wspomnial sa juz tylko 2 miejsca wolne od niemieckich gosci. Ogloszenie wisi tez na niemieckim forum, wiec kto pierwszy ten lepszy. Platnosc gotowka w EURO przy wjezdzie na zamek osobiscie w moje rece + info dla mnie i dla Jochena poprzez priv. Jestem do srody popoludnia dostepny online, pozniej mozna mnie znalezc juz tylko na zamku. pozdrufka fazi PS. Miejsca Niemcow poszly. Zostalo jeszcze miejsce laski. |
Chyba nie jasno to napisałem. Ja jadę, chcę sprzedać miejsce Marty, żony swojej osobistej, Ona zostaje.
pozdr, laska Cytat:
|
Witam panów,
wbijam się za MARIO nr.157. jeżeli można to mała zmiana - trasa w krzokach. Jeśli się nie da tyż sobie poradzę :D pozdrawiam i do zobaczenia. Oooo lista już po - update - a ja się produkuję :) |
Uważam się za należycie przygotowanego...:D
https://lh3.googleusercontent.com/-N.../s288/yy01.jpg :hello: |
Tyle Sprite'a to chyba nawet koń nie wypije :D :D
|
Jeszcze jutro tyko po dętki skoczę, cytrynówkę na ostro doprawię i w pniątek z samego rana na:at:.
Ps. czy pogodę kto zamówił, bo mnie baba straszy, że jakoweś załamanie pogody ma być?? prawda to, czy to ona jaka załamana. |
ma się załamać ponoć...... a mnie zaczyna choróbsko załamywać.... kurna
|
Jest jedno miejsce pod namiotem - kolega właśnie odpadł.
Chętnego proszę o telefon 516011580 bo pod netem nie bedę dostępny. |
Pogodę - zgodnie z zapowiedziami załatwiłem całkiem dobrą. Ruszam jutro o 6 w stronę zamku. Wszystkim życzę bezpiecznej drogi na miejsce imprezy. Do zobaczenia w Grodźcu!
|
Uprzejmie uprasza się uczestników zlotu o nie marudzenie w związku z taką, czy sraką pogodą - będzie jaka będzie, za bardzo nie mamy na to wpływu. Brać coś od słońca i od deszczu i w drogę;):Thumbs_Up:
|
Dobrej zabawy braty
|
My ruszamy, do zrobaczenia! :at:
|
Rezerwuję jeszcze jedno miejsce w Grodźcu dla mojej sis ;) Jak jest jeszcze coś wolnego na zamku, to bierzemy ;) Z tego co wiem opłata na miejscu, Jochen to samo wysyłam Ci na PW, żeby sis nie musiała spać pod płotem ;P Pozdrawiam całą ekipę gorąco i już sie nie możemy doczekać jutra :D
|
Jechać jutro ostrożnie, bo mamy (aż strach wypowiadać) ....... 13 w piątek i pewnie stada czarnych kotów przez drogę będą przelatywać. http://africatwin.com.pl/images/icons/icon12.gif
|
Hihihi, wypaśnie w tym Grodźcu już jest :lol8:, a płyn do mumifikacji mniam, ścina z nóg:dizzy:, zamkowa sceneria zresztą też!!!
|
zostawcie coś na jutro ... :-)
|
Pijoki!!!
Jutro do Was dołączę:):at::chleje::chleje::kumbaya::kumbaya: |
Można będzie się podłączyć do foty na rynku w sobotę? Czy to tylko dla vipów?
|
Życzę dobrego i spokojnego weckendu dla was , :Thumbs_Up:
|
Przyjemnego TRZODOWANIA!!!!!!!
|
Niestety ja też z Wam tego życzę.... niestety ponieważ miałem być tam z Wami, ale zaniemogłem :(
Bawcie się :) |
Cytat:
|
za 1,5 godzinki ruszam , do zobaczenia. Ciekawe czy się kogoś spotka po drodze zmierzającego na zamek.
Hejka |
Ku...wa jak ja przeżyje w nudnej robocie te 4 godziny do wyjazdu :mur::mur::mur:
Może ktoś mnie zastąpić :bow::bow::bow: |
Cytat:
|
Pogoda jest zajebista !!!!!!!!!!.
Nie dzwońcie do sambora z pytaniami o pogodę !!! Siadać na motóry i przyjeżdżać, nie marudzić :):):):) |
A ja się boję moturów.
Motury są niebezpieczne i hałasują ;) Zajadę na wrotkach :D |
:bow::bow::bow: dla wszystkich czarnóchów i czarnólek za klimat na zlocie :D:D:D
|
Przed chwilą dojechałem, cały!!!. Ostatnie 20 km w deszczu, trudno. Zlot był super, pogoda dopisała prawie do końca, zamek rewelacja, Germanie nikogo nie najechali,atrakcji dla każdego wystarczająco, muza na poziomie/ z wyjątkami/...Jednym słowem , czemu to tak rzadko. Pozdrawiam Organizatorów i jeszcze raz wielkie dzięki. Jackmd
|
20 km w deszczu, my jakieś 200 i pierwszy raz nie zabrałem żadnej koszulki z długim rękawem . Dobrze że kurtka nie przemokła, ale waży dwa razy więcej. Pozdrawiamy wszystkich i dziękujemy za wspólnie spędzony czas.
Beata i Marek |
Cytat:
Dziękować wszystkim za obecność i organizację na wysokim poziomie. Było pogo na gołe klaty w deszczu więc chyba nikt nie wraca smutny. Smucić się można, że już koniec. Szerokości :at: |
dziękuję:
1. Pomysłodawcom i Organizatorom za pomysł i organizację / + GRTULACJE/ 2. Niemcom za szwargot 3. Węgrom za madziarzenie 4. Nieznaomym za kufel piwa 5. Jagnie za "krutszą" trasę 6. Kolegom i koleżankom za obecność i uśmiech 7. Muzykom za granie 8. Teatrowi ognia, że mnie nie spalili 9. Przyjaciołom za kielonek ... 10. Gospodarzom za gościnę a tych, których zapomniałem w/w wymienić uściskam i wycałuję następnym razem ... :-) fotki zaraz postaram się ocenzurować i wrzucić na picassa to wkleję link |
Dojechałem suchy :D
Mnie się podobać. :) Wielkie dzięki dla uczestników i organizatorów. :bow: |
Również dojechaliśmy szczęśliwie. Dziękuję za wszystko, do następnego razu.
pozdr, laska |
Ja też już w domu nie całkiem suchy, ale szczęsliwy z powodu uczestnictwa w takim świetnym spotkaniu. Dziękuję Wszyskim.
|
Było super - dzieki wszystkim, a zwłaszcza tym co sie napracowali, żeby było jak było. :friday::friday::friday::friday:
|
Parę fotek z ustawienia (z dołu) w złotoryjskim Rynku:
http://www.facebook.com/media/set/?s...90410574307576 |
Ja też się melduję na miejscu :D
Dziękuje bardzo organizatorom i wszystkim za wspaniałą zabawę :Thumbs_Up: Jagna dzięki za fajną trasę i przepiękne widoki :bow: |
Eeee tam pindolenie w bambus :D. Wszyscy się zachwycają a tymczasem lipa na maxa była! Co to za zlot w ogóle? Wszyscy się lubią i kochają, Nie ma mordobicia, zarzyganych elementów, lanserki przy paleniu laka czy strzelaniu na koło, sztucznych cycków żelu do włosów i obcisłych t-shirtów na muskularnych bikolach! Zamiast tego wszędzie pomoc, zrozumienie, dobre intencje, pozytywne wibracje. Kiełbacha, kaszanka i mocnej wody szklanka. Namioty do bani bo nikt po nich nie jeździł. Warsztat na zlocie?! Kto to wymyślił? Przecież wtedy rannych się dobija nie leczy. Łańcuchy się podczepia i sprzęta przeciąga a nie reanimuje i w pięciu prądów szuka po nocy(dzięki chłopaki to tam spędziłem całe dwa dni :D ). A zatańczyć z czyjąś panną i w mordę nie dostać? To już czysta przesada.Nie rozumie ludzi, którzy bezinteresownie oddadzą Ci koszulkę gdy Ty jesteś mokry i nie masz nic na zmianę. Czy coś więcej wymaga podkreślenia? Chyba nic nie przychodzi na myśl do wyjałowionej bańki. To jest oczywiście moje zdanie i nie musicie się zgadzać. Trzeba być pogrzanym żeby przyjeżdżać na takie imprezy. I wiesz co Izi? Ja Cię nie znałem ale bardzo Ci dziękuję.
ps. Szparag rządzi, Matias, Pastor, PKS, Lewar, Vertus, Olek dzięki. Wy wiecie za co. |
Melduję posłusznie, że jestem już w Gdyni, Pantufl - mam nadzieję, że sam napisze - również jest już w domu. Dzieki za wspaniałą zabawę, organizatorom za wysiłek i serce jakie w zlot wlożyli. Jagnie za niezliczoną ilość zakrętów ;)
|
Trampki z Gdyni wraz ze swoimi marudzącymi kierownikami "już" na miejscu i to suchym bieżnikiem - a coooo. Warto było kulać się te dziurawe polskie kilometry by was poznać i świetnie się bawić. Dzięki za wszystko
|
Ekipa Endurovoyagera czyli Kowal i Tomasz dojechali na 18 do Wawy. Ostatnie 200km lało jak z cebra. Było super dziękujemy za zaproszenie. Szczególnie dziękuję ekipie offowej za super trasę.
|
trochę fotek:
https://picasaweb.google.com/1056787...ing1315052011# |
jak już dojdziecie do siebie to poproszę jeszcze więcej zdjęć, mam tylko 15 km do Grodźca, a być nie mogłem...
|
...już mi bigosu brakuje ;)
|
Gorące podziękowanie dla Jagny za piękną traskę :at: I jeszcze raz dla mojego przewoźnika - Rafał :bow: Pozdrowienia dla całej ekipy! Było :Thumbs_Up:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 14:54. |