![]() |
Trzymamy za Was kciuki! Ciekawe jak tam sylwestra będziecie obchodzić :)?
|
Cytat:
Cytat:
Na capingu bedzie specjalna impreza ma byc duuuuzo browca i innych przyjemnych rzeczy ;D Jest tez darmowy net satelitarny jak widac :) |
No proszę :). A jaki browiec? Piłem kenijskie wino Papaya i ekhm... no... wlewało się lepsze :D.
|
Cytat:
|
Cytat:
Rpancy sa tacy jak Polacy duzo pija i bawia sie na maksa takze dobrze sie dogadujemy :D |
Kuuurde ale fajnie :).
|
hej Chomiku jak wam sie spisały maszyny , były jakies powazne awarie? Jak tam stelaze a la Podosek? Wytrzymały obiązenie? A kufry Bonjoura?
|
Cytat:
|
ja tam w święta spędziłem 3 godziny na obżarstwie i 9 godzin w terenie (w rozbiciu na pierwszy i drugi dzień świąt) :rolleyes: :D No na pewno nie było tak ciepło :cold:
zazdroszczę opcji sylwestrowej. Piwo plaża ocean i duże fale. 3mcie sie i najlepszego na nowy rok :beer2: |
Cytat:
U mnie wali lozysko glowki ale da rade no i jakas guma jedna druga i pare pierdol w stylu mlody niedokladnie wtyczki podlaczyl... . U Kalinskiego zjebali przerobki wydechow i sie upierdalalo, obcieralo i trzeba bylo przerabiac (przez to nie mam tylnego hamulca bo wydech uszkodzil mi przewod) generalnie nic strasznego, odpukac.... Stelaze pancerne jak mowil Podos, daly rade... Kufry wytrzymaly zarowno moje wyjebanie jak i Mlodego ale mocowania to polecialy na szczescie latwo daje sie je reanimowac. |
No to znaczy ze w zasadzie idziecie bezawaryjnie...Tylko tak dalej... Uwazajcie na krokodyle....
|
tak na dobry poczatek troche zdjec powybieralem :) jestesmy do Sylwka w Mdumbi pozniej do parku Krugera walimy a potem Cape Town.
Milego ogladania mam nadzieje ze troche Was rozgrzeja... |
Jedno co mnie pociesza w te zimowa noc to fakt, ze bedziecie musieli zapieprzac w fabrykach jak my bedziemy latem jezdzic. O!
|
A innych wywalą z fabryki, bo zapowiada się długie i namiętne czyto-oglądanie. Czekam na szczęśliwy powrót.
PS. Słowa zachwytu zostawiam sobie na potem, bo już czuję, że będzie co chwalić. |
Jak buty? :)
Grzybki się już wyhodowały? czy ciągniesz je za motocyklem ,a na girach trampki. Zadroszczę tego co widzicie :dizzy: a Sambor pewnie też :p |
Cytat:
Nie ma co zazdrościć tylko jechać :oldman: |
Cytat:
|
Powodzenia w dalszej części wyprawy. Fotki bomba
|
super ciepła lektura na nasze -8 stopni.
trzymajcie sie! |
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku !!!!!!!
|
Dobra dobra :D
|
Ale fotki zapodali... ja pierdziu...
|
Zyja kurde w ogole?
|
żyją i niebawem wracają ale to tajemnica ;)
|
No teraz to maja lzej...bo i zjedli wiekszośc zarcia...i części zurzyli , a poza tym droge już znaja....:)
|
Cytat:
|
Cytat:
jestesmy w Polsce dzis przylecielismy o 16:30 (Chinski nasz odebral..dzieki.).... 14 godzin w samolocie i wrocilismy do punktu wyjscia :) Bike wyslane woda bo taniej beda w Gdyni za 4 tygodnie. Cape Town oczywiscie zdobyte i przyladek Igielny i Dobrej Nadzieji :) i Cape Point i klub ze striptizem "Teazar" w Cape Town tysz :) Przygotuje jakis opis z ostanich dni bo niestety zawiodla technika i na nasz blog nie trafilo 6 ostatnich relacji :( P.S. I dla tych co watpili ze nie damy rady... Ch.. Wam w d... :) |
PKP (pięknie k...wa pięknie...) Witamy w zimie.
|
Fajno :).
|
JEAH !! :oldman:
GRYZONIE GÓRĄ !! :oldman: |
Cytat:
Witajcie! jakoś szybko zleciało |
no to fajosko że jesteście !! Gratulacje :D
|
Cytat:
Fajana przygoda - Respekcik (nie dla qka ...:)) |
No, bo już sie martwiłem, że HamsterTeam przepadł. Witajcie :)
|
Gratulacje !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wnosiliscie sporo afrykanskiego ciepla do naszego zimowego, "smutnego jak piiii...da życia" :) :beer2: |
Gratulacje.
A ile można schudnąć na takiej trasie? |
Super.. czekamy na fotki i dokładna relacje... Pozdrówka
|
Gratulacje!!!! Ważne, że cali i zdrowi w domu.
|
Hej, fajnie ze jesteście! Zabieram sie w takim razie ostatnia czesć mojej pisianiny i ustępuję Wam pola.
Brawo! |
Witajcie "w domu" i congratulaciones. Teraz czekamy na WAsze ciepłe relacje.
|
Gratuluje udanego powrotu :brawo::bow:. Czekamy na obszerna relacje zdjeciowo- pisaniowa. Pozdrawam.
|
:bow:szacunek dla całej ekipy :brawo:
|
Trzymam kciuki za gładkie i bezbolesne zatrybienie rzeczywistości:dizzy::Thumbs_Up:
|
gratulacje z okazji przebycia i przeżycia takiej wyprawy :brawo: :Thumbs_Up: :) ( jak również zniesienia szoku termicznego po powrocie do Polszy :cold: )
|
A nie ciągnie Was żeby znowu gdzieś pojechać? :hehehe:
|
Witajcie na POLSKIEJ ZIEMI. Bez wątpienia należy się szacun...:bow:
|
Tiaaa... Wrócili... Cali i zdrowi... Pełni wrażeń.. Będą pisać relację...Fajną relację... Pewnie ze zdjęciami.... Znooowu klawiatura do czyszczenia....:drif::drif::drif: :D :D :D
A poważnie. Wielkie brawa za ten wyczyn :) :) |
Gratulacje! :brawo:
Ja również życzę w miarę bezbolesnej adaptacji do rzeczywistości, co chyba nie będzie łatwe po tym wszystkim. |
Tylko gdzie ta rzeczywistość? Tu czy tam? Wyrazy podziwu - życzę wam dużo kasy na następny wyjazd (gdybyście mieli jakiś bank na oku - służę pomocą).
|
Cytat:
BTW: Tez gratuluje gryzoniom wyprawy :Thumbs_Up::brawo: |
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 04:55. |