![]() |
Nooo, aż strach wpisać w profilu bo jeszcze bana można dostać :)
|
Cytat:
|
To wyjdzie na to ze NNATAS na full wyjdzie 90k albo lepiej...
Dzięki za odpowiedz. |
Z cała pewnością wraz z zupełnie nowymi użytkownikami, którzy kupią nowe moto za 90k i zapiszą się bo trza, pojawi się na naszym skromnym forum zupełnie nowa jakość...
M |
jak kogoś stać niech kupuje będzie czym jeździć za kilka lat!
gdyby zrobili wersje z kardanem, wierzcie mi, że byłby popłoch na rynku. |
Cytat:
|
Cytat:
|
80800 ale nie przesadzajmy z tym na full . Są jeszcze opcje dodatkowe, ale za 80800 mamy motocykl w pełnej specyfikacji ES. Czy posiada system obniżający, w specyfikacji jest mowa o zawieszeniu showa z tymi literkami EEER czy jakoś tak i wynika z opisu producenta że powinno to być w standardzie owego rozwiązania.
Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Dorzucisz kufry, quickshifter i namiot to 90 tysi pęknie jak nic 🤣
|
Kufry nie bo tu wyśmieją:haha2:
|
1 Załącznik(ów)
Malkontentom podpowiem, że w NAT full opcja też kosztowała niemało... I to bez namiotu. :D
|
Co oni tam dodawali za ok 24 kpln?
|
1 Załącznik(ów)
Nie trzeba dużo. Stara ATAS DCT z pakietem touring (kufry, centralka, nożna zmiana biegów) plus autoalarm daje letko 8 dyszek.
|
Cytat:
- pakiet touring - niższą kanapę - alarm - osłonę ramy - osłonę silnika |
Panowie, ale po co te spekulacje? Cennik jest dostępny na honda.pl od momentu ogłoszenia nowej NAT.
Najdroższa wersja kosztuje 80,8 kPLN (jak pisze consigliero) - https://www.honda.pl/motorcycles/ran...and-price.html. To jest DCT więc jaki qickshifter, jakie 90kpln? Jak dodacie do tego kawalerkę zamiast namiotu to spokojnie i 290 kPLN wyjdzie. Ja proponuję założyć elitarny klub tych kogo nie stać na nową afrykę i wyświetlać (nam) koronę obok pseudonimu. Każdy nabywca nowej NNAT będzie z definicji gorszy i wszyscy będą zadowoleni. |
Cytat:
|
Cytat:
Fu.k - zapomniałem 😀 |
Moja NAT DCT w 2017 kosztowała ok. 74k.
Ale dodatki miałem akcesoryjne. |
1 Załącznik(ów)
Tak patrzę na ten obrazek i się zastanawiam
Załącznik 91105 Czy ten gość jest taki duży, że z tyłu tak mało miejsca zostało ( może optyka tak przekłamuje), czy też ten motocykl dzięki specjalnemu zawieszeniu obniżył się po zatrzymaniu i ten gość wygląda trochę jakby na kucyku jechał. Ewidentnie proporcje mi nie pasują. Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Jeśli inżynierowie Hądy, mający możliwość w wersji ES software'owo dodać opcję przysiadu na postoju, a nie zrobili by tego, to nie mam więcej pytań.
Jak dotąd nie znalazłem nigdzie, by było to napisane wprost. A to przecież niezły marketingowy fjuczer! |
Cytat:
Jak zrozumiałem ten podwątek nt ceny chodzi raczej o to, żeby udowodnić, że ta nowa "tylko hądzina" kosztuje prawie tyle co miszcz segmentu wszech-gs. Ale być może źle zrozumiałem, bo ostatnio mam problemy z czytaniem ze zrozumieniem :D |
Na temat zawieszenia można by poczytać tutaj. https://www.showa1.com/en/technology...ycle/eera.html
Pytanie tylko brzmi która wersja będzie w owej jak to określił przedpisacz, hondzinie Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
Cytat:
|
Kierownik ze zdjęcia to też kawał chłopa. Ledwie mu kolana przy baku się mieszczą.
|
Znaczy, że ja kupiłem po taniości ATAS manual w maju 18-tego roku. 60 kpln bez kufrów ale one ponoć 3 k miały tylko kosztować.
|
Cytat:
|
|
T7 to będziemy porównywać, ale z nową, małą Afryką.
|
Haha - fajnie opowiada ten Motoeuro.
Ale nie wspomniał tu, że swoją NAT sprzedał dwa lata temu i kupił żółtego GS1200 😀. Nie żebym miał coś naprzeciw żoltemu kolorowi. 😀 |
Ostatnio robiłem sobie e-learning na panelu Hondy i tak:
Honda pozycjonuje NNAT z GS850 a NNATAS z GS1250. Na małą afryke szybko bym nie liczył. |
|
W Honda Plaza twierdzą, że w listopadzie będą pierwsze sztuki do odbioru. Już można zaklepywać, kupować, jeśli komuś się spieszy na pierwszy wypust.
|
Tylko czemu w AS wrócili do konepcji bagażnika plastikowego, skoro ten metalowy był ok?
Jak się pojawia więcej filmów, i ciągle to oglądam, to chyba trochę przesadzili z tym tabletem i przełącznikami na kierze po lewej. |
Ładne to ciemne malowanie.
|
Ładne też to ciemne tło na ekranie. Szkoda że giees ma niestety IMO ładniejszą grafikę. Oj, nie postarali się.
|
Nie wiem czy było, ale ja już nie chcę 2018, 2019... całkowicie zakochałem się w 2020 ATAS i oczywiście biało, czerwono, niebieskiej:
https://www.youtube.com/watch?v=9tfl...ature=youtu.be PS> i to siodło wyprofilowane fajnie do jazdy wyprawowej ... ekstra |
1 Załącznik(ów)
A mnie podobają się jedynie nowe czarne plastikowe kufry - wygląda że od Hepco&Becker a nie Givi :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Rzecz jasna szukam dziury w całym bo też mi się podoba na obrazkach ale kwota jaką trzeba wyłożyć... może kiedyś :) |
A propos nowych zegarów to jako część zamienna kosztują... 12 730 zł.
|
A jak już masz dostęp - to ile kosztują (uzbrojone w łożyska) felgi bezdętkowe ?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Pewnie najprędzej w maszynach leasingowanych :D |
Cytat:
.. generalnie otwarcie motocykla na sieć IP czyni go częścią globalnej całości a jeżeli będzie tam np. android to już wogule robi się "multi kulti" w kwestii aplikacji |
Gorzej. Odpali ale nie ruszysz dopóki nie skończysz oglądać.
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Na tę chwilę nie wiemy czy będę kompatybilne z CRF1000L. |
Koła i zegary to już czternastak:vis: Jak oni to liczą, że taki tani motocykl im wychodzi w sprzedazy:haha2:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 15:58. |