![]() |
Z przyczyn losowych odpuszczam.
Miejsce 64 w hotelu do opchnięcia. Powodzenia. |
Musicie ostro walczyć - nikt nie napisał, że dojechał.
|
Miło było poznać i wspólnie pośmigać, pogoda i humory dopisały :).
Zdrowia . |
Podziękowanie za impreze
Ekipa na KTM ze Stalowej Woli, dziękuję za super imprezę. Straty w sprzęcie były, ale najważniejsze że nie było strat w ludziach :)
|
Dziękuje za imprezkę, wszystko dopisało.
Pozdrawiam Kuba |
Czy ta zwięzłość wypowiedzi jest podyktowana tylko zmęczeniem, czy też jakaś grubsza akcja była?
Foty dawać :) |
Cytat:
|
Cytat:
Jutro jakąś fotkę poszukam. |
Impreza jak zwykle super. Trasy niby suche ale było kilka miejsc gdzie trzeba było powalczyć z błotem. Dziękuję organizatorom i towarzyszom jazdy i imprezy :) Jak ogarnę to wrzucę kilka zdjęć.
|
Było jak zwykle... super
|
Trudno w to uwierzyć na słowo... Nie ma póki co, na to żadnych dowodów...;)
|
Kto nie wracał w nocy to nie wracał.My po 12>A tam wilki niedźwiedzie w lesie.Tak było TRUE STORY :D
|
U nas jednego dnia powrót był po 22, co drugi nie miał świateł a jedna xr'a poszła cała pod wodę w takiej niepozornej kałuży :)
|
1 Załącznik(ów)
Ukraina jest jak wymagająca kochanka która w każdej chwili może oczekiwać gotowości i najwyższej sprawności.
Z wyrazami uznania i podziękowaniem dla wszystkich tych którzy wspomagali mnie swoim kierownictwem oraz dobrym słowem wsparcia i rady. Serdecznie wszystkich pozdrawiam. DZIADU, znany również jako GÓRAL. |
Oponki z Wigry 3..?:p
|
Ja rozumiem że kochanki to się nie fotografuje a w szczególności gdy kochanka jest dla wszystkich, ale rąbka tajemnicy można by uchylić.
Czekam z niecierpliwością na więcej zdjęc i filmy. |
mój telefon się zepsuł i słabe filmy i zdjęcia wyszły ale coś wrzucę:
Podjazd śmieci na Krasnej |
4 Załącznik(ów)
Ja od siebie dopiszę, że zaprzyjaznilem się z lokalesami: jeden poratował mnie pompką zdziełaną w CCCP a drugi elektrolitem za 15 grywien.
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
11 Załącznik(ów)
My jechaliśmy dwoma Katami, na szczęście kawałek taśmy uratował sytuację
Załącznik 70915 Załącznik 70916 Ogólnie każdą okazję próbowaliśmy mądrze wykorzystać Załącznik 70917 Załącznik 70918 Podjazd pod wyciągiem na trasie szuter dzień drugi Załącznik 70919 Załącznik 70920 Gdzieś po drodze zgiąłem dźwignie hamulca Załącznik 70921 Załącznik 70922 Gimba. Potem pojechaliśmy w lewo. Załącznik 70923 Załącznik 70924 Załącznik 70925 I wybraliśmy niewygodny zjazd z połoniny... ale nie potrafię załączyć filmu :) |
Cytat:
P.S. Szczerze to wielkie dzięki ekipie za uratowanie tyłka, bez nich dzwoniłbym po helikopter ;) |
Johny,
zajeb$#@te zdjęcia! ;) Fajna jazda..:drif: W końcu Ktoś jeździł "po mesku"..:p |
Widze Johnny, ze daliscie czadu bardziej niz w tamtym roku No i lewa flanka od Gymby zaliczona . Pewnie bylo pysznie :Thumbs_Up:
|
Podziękowania dla Puszka za ogarnięcie imprezy i Madziara za logistykę bagażową. To już nie jest zlot afrykański tylko kateemiarski. Nudy na maksa
:) https://lh3.googleusercontent.com/MJ...=w1131-h639-no |
2 Załącznik(ów)
Fajne te kateemy ale strasznie brudzą...
|
Sprawdzanie głębokości kałuży patykiem wyszło już z mody;)
https://images84.fotosik.pl/589/ab01a7192d620d51gen.jpg https://images83.fotosik.pl/590/6c18dc8e775c737fgen.jpg |
9 Załącznik(ów)
kilka zdjęć
|
te "szuterki" na dwóch pierwszych fotach zatrzymały nas na godzinę, a miał być szybki i łatwy przelot do Turki :)
|
Nuu strasznie było
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
ten ułamek sekundy, kiedy wiesz :) |
Cytat:
... tylko -20C różnicy w temperaturze, 2m wyżej i wody ok 1m więcej :-/. |
Cytat:
ja - czarny trampek z wielkim kufrem z tyłu ,zaliczałem mnóstwo gleb i trzeba mnie było ciągle ratować...:D na pewno pamiętacie ;) Było zajebiście, przeżyłem niezapomniane chwile:bow: np tą kiedy po n glebie na stromym stoku padłymi nagle nowe świece :mur:w przednim garnku i trampek ledwo co ciągnął na jednym cylindrze. Jechałem później tak ze 20 km ledwo wdrapując się na najmniejsze górki...Na szczęście ktoś (przepraszam że nie pamiętam imienia) poratował mnie świecą od chyba afryki i trampek nagle odżył jak nowy... :eek::bow: Jeszcze raz wielki dzięki! W tej edycji nie dane mi było pojechać, ale może w następnej ....who knows Ps. Podczas powrotu do Wawy jeszcze po stronie ukraińskiej kolega na drugim trampku z którym przyjechałem miał groźny wypadek z innym uczestnikiem imprezy. Na szczęście kolega już się wylizał z tego ale trampek -szkoda całkowita :( |
Pamiętam, pozdrawiam!
Słyszałem o jakimś wypadku, ale nie wiedziałem, że to Wy... |
Cytat:
Patryk na wiosnę nurkował na Mazurach..fifakował, fifakował, Pani Łoś mu odpuściła a potem było plum...! :haha2: PS Jest jedyna rzecz, która PL przebija UA na głowę...latając po lesie spotyka się stada jeleni, łosia, zające, lisy.. a na UA nawet wiewiórki nie widziałem! Wsio wpierdol$%li..:mad: |
Piranio droga jak kiedyś wytniesz figurę przez gapiowatego łosia lub zahamujesz ze stopi przed jaśnie jelonkami to przestaniesz narzekać na brak zwierzaczków / atrakcji.... Ja po zmroku na moim zadupiu jeżdżę max 60km/h.... Normalnie terror na wsi:)
|
U mnie w Gorcach czy jak byłem na mazurskich szutrach.. no bajka z ta zwierzyna. Oczywiście, jak się Ją widzi to człek zwalnia, gasi moto co by nie ploszyc..ach...
Mazury z nurkiem Patrykiem mijalismy 2 stada jeleni i wpadliśmy na Pania Los, co była dosłownie 50m przed nami..widok dech zapiera! PS Figury to ja rezerwuje na Halki na UA..:drif: |
|
coś mię nie bangla...
|
|
Fajne fotki..\Które to gopro tak zbiera? Rozumiem ze byøo ustawione na foty - to nie kadry z filmu..
|
W gopro bez problemu wytniesz z filmu foty i to całkiem niezłe.
|
W aplikacji Capture (oryginalne gopro) na smartfonie jest funkcja do wycinania i eksportu klatek, dziala duuuzo lepiej niz screenshot z pauzowanego filmu.
|
Wiekszosc to kadry z filmu.
Screeny są z kamerki eken h9. Nagrywane w najniższej jakości tej kamerki HD 30 klatek. Większość fotek jest trochę poprawiona w programie do obróbki zdjęć. |
Siema szukam kontaktu do Grześka który jechał na białej-czerwonej TTR 600.Chciał żebym się do niego odezwał jak będę sprzedawał swojego 525.Ktoś coś?
|
Gdzieś się uchowało ( koniecznie oglądać z głosem) :)
https://youtu.be/gLqHx7cpa9A Podjazd podjazdem ale nagrać też coś trzeba :p |
Cytat:
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:39. |