![]() |
Dzięki wszystkim za kolejny udany Rajd!!!
Szczególne podziękowania Marcinkowi Onegdaj, MarkowiSz,Frogowi, Zigiemu i Leonowi z Osowca za ogarnięcie tras i miejscówek, spisaliście się na medal no i ekipie sprzątającej w sobotę :D!!! Cytat:
Zaś jeśli chodzi o angielską punktualność, to zasadą Rajdu jest, że kolegów się nie zostawia w potrzebie, a tak się złożyło, ze jeden był i stąd to opóźnienie z wyjazdem :). No ale cóż nie jesteśmy doskonali a Rajd nie jest obowiązkową imprezą! Fotki wrzucę jak ogarnę :D |
Dotarłem z przygodami, 4 pory roku i armagiedon który przetrwaliśmy razem ze szkapą.
Jak zawsze na Podlasiu klimat mi służy, rajd pierwsza klasa !!! Vlo nie ma prawa otwierać dzioba, bo nie dorósł do tego aby krytykować mistrzów organizacji i zasad, którymi na rajdzie wszyscy się kierują. Nie pasuje tam są drzwi. Specjalne podziękowania należą się osobom, które opracowały tak zróżnicowaną, a zarazem bardzo ciekawą trasę rajdu. Wszyscy mogli znaleźć coś dla siebie. Wszystkim za super klimat i wspólne imprezowanie po biały świt. Za możliwość zwiedzenia Twierdzy Osowiec, warto było. Najważniejsze jest to, że znowu Wam się chciało DZIĘKUJĘ !!! |
Cytat:
Jendrus też się nie załapał z mojej winy, ale może to lepiej bo afrykę to byśmy do rana wyciągali:D Jednak dając znać o chęci wyjazdu razem mogliśmy wiedzieć dokładnie na kogo jeszcze zaczekać. Pozdrawiam. |
27 Załącznik(ów)
Można by o tym rajdzie powiedzieć krótko, że dobry, ale ja nie umiem krótko. Postaram się przynajmniej na temat:
Załącznik 47812 Miejscówka z tych pachnących żywicą Załącznik 47813 no to LU Ekipa z Polmos LUblin Team szybko przystąpiła do prezentacji wokół pięknego mrowiska, coby wzmocnić przekaz wyrobów naturalnych Załącznik 47814 Załącznik 47815 Nadciągały też Miejscowe, ratować honor Podlaskich Zakładów Wyrobów Mocnych Z Głębi Puszczy, którym po wielu akcjach zakrojonych na szeroką skalę nadano status prześladowanych Załącznik 47816 Choć była dopiero wiosna, wszyscy wyglądali... Załącznik 47817 ...Mikołaja. Oto zbliżał się dostojnie w letniej szacie, bez brody i czerwonego kubraczka, za to rozdający na prawo i lewo wspaniałe wędzone sery, które wpisały się wyśmienicie w swojskie smaki. Ranek wielu zaskoczył i wszystko wokół dziwiło Załącznik 47818 Nastawał pogodny, leniwy, sobotni rajdowy dzień. Wojtuś wesoło popierdywał... Załącznik 47819 Załącznik 47820 Jędruś jak zwykle wziął za dużo koszulek na zmianę i wszyscy już powoli się niecierpliwili, żeby jechać. Tylko Wolly wciąż spał... Załącznik 47821 Jazda tego dnia wyglądała w skrócie tak: Załącznik 47822 Załącznik 47823 Załącznik 47824 Załącznik 47825 Dominował widok krętej Narwi i jej dorzeczy. Trasa i widoki wspaniałe. Dziękuję Panie Marku Załącznik 47826 Podlaskie drogi czasami kończą się dziwnie- tu na ruchomych mostach: Załącznik 47827 Załącznik 47828 Załącznik 47829 Załącznik 47830 napęd mieliśmy własny Była jeszcze Strękowa Góra, gdzie zniczem i cichą piosenką uczciliśmy poległych żołnierzy majora Raginisa Załącznik 47831 Załącznik 47832 Śpij kolego w ciemnym grobie niech się Polska przyśni Tobie, niech się Polska przyśni Tobie... I tu niestety wielu z nas z dalszej służby w Rajdzie Podlaskim zdezerterowało. Między innymi ja. Nagle przypomnieliśmy sobie o innych priorytetach. A szkoda, bo organizator postarał się i trasa i mijane podlaskie atrakcje były bardzo ciekawe. Najbardziej szkoda mi było zostawić tą uwaloną błotem i kurzem roześmianą gębę Seby :D Dziękuję za wszystko, przepraszam za pokazanie pleców i mam nadzieję do zobaczenia! Rajd Podlaski impra dobra; pocałujcie w dupę bobra! :D |
7 Załącznik(ów)
Dzięki onanizatorom za organizację i wielkie dzięki, że byliście.
Załącznik 47833 Załącznik 47834 Załącznik 47835 Załącznik 47836 Załącznik 47837 Załącznik 47838 Załącznik 47839 |
Zona dzwoni w Piątek wieczorkiem i mów tak,a co ty nie dajesz znaku życia?.Odpowiadam ze są małe straty KALUMNA się spaliła ,a ona gdzie w OGNISKU!!!!!! cha cha cha:haha2::haha2:.Czyli było jak zwykle BOSKO!!!!!!!!Pozdrawiam bez was nie ma RAJDU PODLASKIEGO.Do zobaczenia mam nadzieje na jesiennym.A dla KŁOSA TETMINATORA link ;).https://www.youtube.com/watch?v=LpQK...ature=youtu.be
|
Kalumne ja słyszał w Twierdzy Kłodzkiej,czyli dobrze było.
|
Cytat:
|
Przejazd przez rzeczkę to była taka wisienka na torcie na zakończenie rajdu :Thumbs_Up: podziękował było zacnie.
Można? Można! :D |
Fajnie było zobaczyć Wasze gęby, fajnie, że są jeszcze tacy którym się chce zadać sobie trud. Dzięki ekipie offrołdowej za miłe pomykanko po lasach i sorry za ten kurz. A no i dzięki mojej kochanej żonce, że mnie z chaty wypuściła. Mam nadzieję, że do zoba w komplecie na jesiennym.
|
Dzięki wielkie wsiem za zajebistą, jak zawsze imprezę i konkretną pojeżdżawę.
Co złego to nie ja ;) Do następnego! :at: |
Super rajd. Markowa traska w pytę. Offik ponadprogramowy też mega, w końcu się wyjeździłem :) Dzięki wszystkim tworzącym tą niepowtarzalną imprezę. Do następnego.
|
20 Załącznik(ów)
Mata linka i parę fotek.https://www.youtube.com/watch?v=UuMsXN0a-xE
|
Dziękuje wszystkim i za wszystko :Thumbs_Up:. Ekipa Off :bow: Mam nadzieje, że wszyscy cali w domach. Klejcie foty. Zdrówka.
|
Dzięki za wspólne gry i zabawy nocne rolne dissco .
Co prawda ja tym razem na czterech kołach polatałem ale i tak było fajnie . Pamiętajta przebywanie w rzece w skarpetach wcale nie spowoduje że woda będzie cieplejsza. I do zobaczenia na przyszłym radzie w pidżamkach . |
Co tu pisać , do następnego ,pozdrowienia dla wszystkich :)
|
Bardzo fajna impreza na której byłem pierwszy raz mam nadzieję że nie ostatni dzięki za fszystko. Pozdrawiam
|
Heheheh foty mega :D!!!! Przypomniał mi się Polmos Lublin, załatwili nas małymi grupkami- byli wszędzie z morzem napitków, ale już znamy ich strategię- odpłacimy się na jesieni :D!!!!
|
Dziękuję za wspaniałą imprezę, klimat, gościnność, za trud włożony w przygotowanie trasy i całej reszty. Cieszę się, że mogłem poznać tak wspaniałych ludzi i spędzić z wami te kilkadziesiąt wartościowych godzin.
Oto link do przeprawy https://www.youtube.com/watch?v=3NFdzbKa2lQ |
Już w domu cały zdrowy i szczęśliwy.:o
Dzięki za wstrieczu i wspólną zabawę. Do zobaczenia następną razą... |
Wielkie DZIĘKI za suuuuuper weekend, pierwszy raz na Podlaskim, ale napewno nie ostatni.
Eleganckie traski, bycza zabawa, zaprawde polecam. Pozdrawiam i do zobaczenia |
Dzięki organizatorom i całej ekipie - było extra! Całą radość zabija jednak wiadomość o Orzepie ...
|
I chu, deszcz powstrzymał..
|
Jak zwykle było zajebiście. Dzięki organizatorom za ciepłe przyjecie i wspaniałą organizację
|
Dzięki za udany rajd i wspaniałą atmosferę ,było zajebiście, pozdrawiam i do zobaczyska na jesiennym.
|
Kilka zdjęć poczynionych przeze mnie.
https://picasaweb.google.com/1168342...eat=directlink A może ma ktoś foty tego starszego pana prowadzącego na XR-ce |
Marek , bród przez Ślinę w Targoniach to pikuś a straty były bo nie powiedziałeś o legendzie
Dawno, dawno temu, tam gdzie teraz znajdują się pola uprawne, kiedyś stał kościół. Zapadł się on pod ziemię zostawiając po sobie tylko głęboki dół. Legenda głosi, że kościół znikł z powierzchni ziemi, gdyż ludzie strasznie grzeszyli. /źródło/http://www.bramanabagna.pl/mapa.html https://picasaweb.google.com/1168342...91096010623186 a starszy pan miał za szybki motur ,ino mig , ale zachód ładnie Ci wyszedł |
Wolly to nie zachód, a niedzielny wschód.
|
ojtam,ojtam sprawdzałem czujność , masz źle ustawiony zegar w aparacie , a tak na marginesie to ptaki też pstrykasz ??
|
również dziękować wszystkim za wszystko, było świetnie, jak zwykle zresztą :DDDDD
a ja wolly dziękuję Ci jeszcze za to bezcenne poczucie w środku nocy ".....czy to na pewno mój namiot, bo nie pamiętam żebym go trytytkami pozamykała" a po chwili "k....., a gdzie mój XT-ek? , k.... to chyba jednak nie mój namiot" a potem nagle objawienie...coś błysnęło daleko na wale od światła czołóweczki...." ooo , to chyba moje blachy, a co to tam robi? ....a niech stoi...idę się bawić dalej" :) uśmiałam się ostro :) PS. dzięki Turek za kurtkę na powrót, bez niej nie tylko dupa byłaby mokra ( wyprana już nawet :D ), Kłosie za znalezienie okularów, dalej nie pamiętam kto to był, ale znalazł mój aparat - dzięki :) |
Baba , po pierwsze skąd bym miał trytki , i czy nawet po podlaskiej napitce wjechałbym na wał ale jedno jest pewne mamy takie same produkty z sieci L... do spania i uwierz mi to nie ja a szkoda
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Też się zastanawiałem rano co to dziwnego z dupy wystawało.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A szefowa swet focie z rasi kiedy zanapoda?
|
A takie pytanie, czy na Strękowej Górze (obok schronu Raginisa) ktoś nie zostawił rękawic Held. Jakby co to mam.
|
Gdyby jednak ktoś znalazł już po rozpakowaniu się moją czołówke, niemal nówke sztuke - chętnie odbaruje go chojną nagrodą przy nastepnym spotkaniu :D
Rajd extra - dzięki wszystkim za miłą zabawę i do następnego ! Kto był zieloną Toyotą? Dzięki Ci że pomogłeś mi dołączyć do grupy, bo, nie wiem czy wiecie, ale się zgubiłem podczas rajdu na jakąś godzinke. Wszyscy których pytałem przy drodze czy nie widzieli dużej grupy ludzi na motocyklach odpowiadali, że są w Białymstoku na rynku "Takie piękne, czyste maszyny ..." i już wiedziałem że to nie od nas :D :D |
Wolly, Marek ptakiem pstryka laski a nie ptaszki:haha2::haha2::haha2:
|
Cibor w niedziele rano ktoś chodził i pytał czyje to rękawiczki
|
Wojtuś boje się tych foci wrzucac, bo jakimś dziwnym sposobem okazało się, że mam nadprzyrodzony aparat, który niechcący zarejestrował Czarną Trytytkową Damę :cold:. Nie była sama, miała jakichś Giermków..........Ojj dziwne rzeczy na tym Podlasiu :dizzy:
Fihu plotka głosi, że to nie Ty się zgubiłeś, tylko Rajd się zgubił!!!! Ty byłeś w odpowiednim miejscu :D |
Ale XT-ek ładnie się prezentował na górce, dobrze Wojtek mówi tam są jakieś duchy :bow:
|
Iwona lepiej te zdjęcia zniszcz bo jeszcze jakaś klątwa dopadnie
|
Dziękuję Wszystkim za super zabawę. Traska super :) Rajd z dodatkowym offem po górze ok 190km łącznie, wyjeździłem się :) Jeszcze raz dziękuję Sebie za klamkę sprzęgła :) oddam przy kolejnym rajdzie. Pozdrawiam i do zobaczenia na następnym
|
A nie byli wy zwiedzać twierdzy?. Przewodniczka mówiła ze duhiiii tam są i czyhają na ofiary. A zdaje mi się ze wdrugiej połowie XIX wieku nie było tretytek.czyli co to mogło być?
|
Cytat:
A co do Czarnej Damy Trytytkowej to faktycznie tam była... Dobrze, że miałem kozika w namiocie, bo w innym wypadku miałbym mokro :) |
1 Załącznik(ów)
Dzięki organizatorom oraz wszystkim błotniakom. jak zawsze było zaje... , nie wiem czemu tylko ja miałem uwalony motor :)
|
Robert jak miałeś błoto w spreju to się dziwisz:o.
|
1 Załącznik(ów)
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |