![]() |
Cytat:
ps: Zbyszku wszelkie szczegóły w grupie Sląsk w wątku lajtowe offy beskidzkie....oj to złe spojrzenie Puszka robi się mityczne.. |
Moje miejsce przejete prze Rodezjana.
|
Moje miejsce nadal do wzięcia.
|
Cytat:
Duniu o waszych twardych tyłkach nie wypada nawet pisać, więc bardzo proszę powiedz że było lajtowo i nikt nie stracił niczego na UA bolegędy zaczną się pisać. |
To dobrze, niech legendy powstają....albowiem smutne byłoby życie bez opowieści i legend
A ktoś kiedyś tu powiedział, że po Szuter Party już nic nie jest takie samo...magia tych miejsc i ludzi ma Moc i niech tak zostanie W każdym razie w przyszłym tygodniu wracamy w Gorgany...cudowne jesienne Połoniny ( tym razem samochodem) ps: A tak naprawdę to potajemnie zapisaliśmy się do tajnego Stowarzyszenia Miętkich Faji, :D:D |
Pozwalam sobie pisać w tym wątku bo obiecałem przywieźć kilka sztuk. Jak ktoś chce, może zrobić wpłatę u Laski a ja wyślę w tygodniu prowadnicę.
To mówiłem ja – Jarząbek Wacław |
Już dotarłem cało do domu:)
Wielkie podziękowania dla organizatorów za wspaniałą imprezę :Thumbs_Up: i szczególnie za przygotowanie ciekawej trasy lajtoffowej ;) |
Ja tez juz dojechałem i wielkie dzięki za fajną impreze i spotkanie.Do następnego razu!!! Pzdr.
|
Kujasy mega! Ful wypasior.
Ja już zameldowany u siebie. Było zajebombastycznie z wami pogadać i wódy się napić! Explosia expressis grande! |
Bardzo dziękuję za gościnę, organizację i w ogóle :D
|
Cytat:
|
My też się meldujemy i dziękujemy za gościnę, organizację i w ogóle :bow:
|
Wiejskim zwyczajem też coś napiszę , żeby wiedzieli Ci co im krwi napsułem, wódkę wypiłem, zjadłem karkówkę a na koniec sprzątnąłem z przed nosa nagrodę w najszybciej rozwijającej się kategorii offowej:haha2:
Dzięki |
I ja też w domu,było zajefajnie,podziękowania dla wszystkich :bow:
|
Tez dotarłem do domu, było jak zwykle super, ludzie potrafią stworzyć taka atmosferę, ze człowieka z kapci wyrywa. Wytanczylam się, wysmialam, spotkałam tych na których mi zależy, poznałam nowych, serce nadal się raduje tymi zlotowymi doznaniami. Dziękuje Wam wszystkim za to spotkanie. Pozdrawiam rownież dwóch ginekologow, przyjmujących w damskiej toalecie... dziękuje za wspaniała imprezę naszym szanownym organizatorom, było super.
Macius |
:dizzy::D
|
Meldujemy, że dotarliśmy po 7 godzinach jazdy. Było ekstra, pokonałem znów swoje granice w naszym sporcie narodowym. Fajnych ludzi poznaliśmy i ten klimat... Poza tym Śląsk to samo zło! Tych dwóch znów to udowodniło ;) Dziękujemy organizatorom za super imprezę!
Węgrzyn i Justyna. |
podziękował, przeżył, dojechał..
- jakimiś zdjęciami się pochwalą? jajecznica na koniec uratowała reputację tego zlotu:) (- choć wybuchła mi z dupy 40 minut później) no ale cacy było i do zo ba na izi.. |
W domu...... znowu zmokłem fatum jakieś czy co pozdro....
|
Dojechałem,offa wygrałem ,w Licheniu byłem.
Wszystko poza offem to prawda:-)))))))))))))))))))))) ps. Podziekowania dla onanizatorów |
A ja przede wszystkim dziękuję za cudowne urodziny, tort z polarnymi misiami bardzo mnie wzruszył - tak się ciepło w serduszku robi :)
poza tym wyskakałam się na jak koza :lol8::lol8::lol8: za co dziękuję organizatorom !!! Cieszę się, że poznałam nowych czarnuchów, starych zaczynam się bać ;) szczególnie tych w winylowych rękawiczkach :hehehe::hehehe::hehehe: poza tym: Gawron wygrałam dla Ciebie nagrodę - odezwij się :) Baba - znalazłam windstoper prawdopodobnie Twój.... Czołówka szuka swojego właściciela..... |
Podlasiaki dojechali cało i zdrowo!!!! Dziekujemy Kujawiakom za super imprezę, fajnie,że jeszcze komuś się chcę :bow: no i wszystkim współtowarzyszom imprezy, jak zawsze napili się, natańcowali, nagadali!!!! Teraz idziem szykować zapas ogórków i słoniny na Podlaski :D
aaaa i szczególnie chciałam podziękować sponsorowi rózowych flag - Stopa-uć- będą fajnie się komponować z różowymi kwiatkami na moim moto :bow: |
I Śląsk się melduje cały i zdrowy :)
Węgrzyn jakie zło? Przeca my som aniołki :P |
Zapodajcie jakieś fotki , chętnie popatrzę.
|
my z przygodami ale dotarliśmy. :) Samochod zawiódł 2 km przed domem... dojechal ale zaczal gubic olej. Na kolanach mu dziekowałem ze nie zrobił tego wczesniej... Dzieki za super impreze. :)
|
Ja od godziny w domu - dzięki za fajną imprezę, pierwszy raz w życiu na Kujawach bardzo mi się spodobał :)
|
Ja z Pauliną również w domu, wielkie dzięki dla onanizatorów i wszystkich czarnuchów. Było grubo.
Kilka fotek: https://picasaweb.google.com/1144437...eat=directlink |
19 Załącznik(ów)
Witajcie!!!
Dziękujemy pięknie za gościnę u Kujawiaków:bow: Brawa dla Organizatorów daliscie czaduuuu!!!! Wystawiamy wam najwyższe Referncje ... za kreatywne wyznaczenie trasy OFFex :) Miło było spotkać znanych i poznać nowych :) Podlasiaki to mistrzowie kreatynych procentów :) z Wami człowiek z pragnienia nie umrze, :zdrufko: Oficjalnie ogłaszamy, że rekord został pobity ..... Rambo będzie wiedział komu przekazać puchar :) parę fotek m.in z trasy offEX Załącznik 34411 Załącznik 34413 Załącznik 34408 Załącznik 34401 Załącznik 34407 Załącznik 34406 Załącznik 34414 Załącznik 34415 Załącznik 34410 Załącznik 34405 Załącznik 34409 Załącznik 34402 Załącznik 34417 Załącznik 34418 Załącznik 34404 Załącznik 34403 Załącznik 34416 Załącznik 34419 Załącznik 34412 |
Halo! A czy ktoś może ma zdjęcia z moich zaręczyn :D?
|
Dziękuję bardzo wszystkim za przybycie. Każda z naszych imprez forumowych jest udana dzięki Wam. To Wy tworzycie świetny klimat tych spotkań.
Chciał bym podziękować wszystkim dzięki którym odbyło się to zakończenie, bo jedna osoba nie jest w stanie nic zrobić. Trasę OFF turystyczną przygotowali Motomysza, Marcin(Scott), Baloo Trasę OFF Extrem przygotowali Blacha Świecie, Marco Polo, AmberBamber Trasę ON Elektrownie Lukasz i Edar Trasę ON Exploseum Zielas i Mirass Chyle czoła za ogrom pracy włożony przez Was. Dziękuję całej reszcie która dołożyła swoją cegiełkę do zorganizowania tego zakończenia. Do zobaczenia na rozpoczęciu. Tylko gdzie?? |
Bamber ja mam. Trochę was obstrykałem ;) Wyslij mi swojego maila, to prześle Ci wszystkie fotki :)
|
1 Załącznik(ów)
Cytat:
Ps. No i szacun dla Centralnego Gółwnego Onanizatora że nawet po % ogarniał papiery :Thumbs_Up: |
13 Załącznik(ów)
Dotarłem do domu przed 24, było zacnie, a OFFik Turystyczny (!) :haha2: bardzo zacny! :brawo::blues::at: :D Wielkie podziękowania dla Baloo, Myszy i Marcina za wytyczenie, oznaczenie i prowadzenie! :Thumbs_Up: :drif: :rules: GRATKI PANOWIE!!!! :) :bow:
Rodezjan trochę urwał... Załącznik 34423 Załącznik 34424 Załącznik 34425 Zaczął się piach :D Załącznik 34426 Załącznik 34427 A na anakach Tosiek wszędzie wjechał! :bow: Załącznik 34428 Załącznik 34429 Ta górka zebrała swoje żniwo, leżały KTMy, Afryki, XTZeta... :rolleyes: Załącznik 34430 Załącznik 34431 Załącznik 34432 Zajefajna traska pod drutami w piachu, mniódmalyna!! :D Załącznik 34433 Załącznik 34434 Szczęśliwe gęby na powrocie Załącznik 34435 |
Dzięki Kujasy za super imprezkę. Dzięki temu że lało w sobotę przynajmniej wreszcie się wyspałem he he :D
|
Cytat:
Kujasy, Wielkie Dzieki! Trasa elektrowniana w pyteczke! Odzywam sie i umieram z ciekawosci! |
Kujasy - wielkie podziękowania dla Organizatorów. Wszystko było idealnie dopięte na ostatni guzik. Oragnizacja wzorowa, atmosfera wspaniała, a trasa off ex, naprawdę taką była :D Małe motorki miały co robić i szalały z radości. Atmosfera wieczorami niezapomniana: wygadałam się, wytańczyłam, wyśmiałam - czego trzeba więcej? Miło było spotkać wszystkich, których niestety widuję kilka razy do roku...
Pozdrawiam |
Dzięki za imprezę fajnie że wam się chciało:Thumbs_Up:
|
I ja ze swojej strony dziękuję Organizatorom oraz wszystkim, którzy się przyczynili aby stworzyć ten wspaniały i niepowtarzalny klimat imprezy! :)
|
Słowa uznania dla organizATorów i wszystkich, którym się chciało :D
Bo : - enduro nie pęka :haha2: i : - Krzychu, tego nie pomalujesz. . . :haha2::haha2::haha2: Dzięki! |
6 Załącznik(ów)
Pogoda pozwoliła i udało się pstryknąć parę fotek....
Załącznik 34436 Załącznik 34437 Załącznik 34438 Załącznik 34439 Załącznik 34440 Załącznik 34441 |
No, Mat. Niezły miałeś odlot :):)
|
Dzięki, dzięki za całą imprezę, za świetną zabawę na parkiecie i za błyskawicze pozbieranie z asfaltu :bow::bow::bow: Pierwsze koty za płoty :p Mam nadzieję, że do zobaczenia na rozpoczęciu :)
|
Cytat:
- ILE ????? .... - Tyle to ja za 40 mogę mieć :haha2::haha2::haha2: |
i ja ze swojej strony bardzo chcialbym podziekowac Kujasom za pierwszorzedna impreze, dla mnie wyjatkowa z jeszcze jednego powodu bo pierwsza w tak zacnym gronie :bow:
poznalem super ludzi - niestety nie wszystkich, ale moze to i lepiej bo chlopaki na stole musieliby jeszcze jedne zwloki nosic... :D i nawet nie uspokoila mnie obecnosc hi-endowej karetki w domku obok :) prawdą jest że 'enduro nie pęka', 'to je amelinowe', a 'za 40 to ja nie takie rzeczy moge miec'! :D PS. dzieki wielkie tez WTA za przygarniecie w obie strony drogi (chociaż w pierwsza strone przygarnąłem sie z partyzanta sam ;) ), i dzieki wielkie Wujasowi za bramki :bow: |
Po takich spotkaniach potrzeba kilku dni, żeby dojść do siebie :dizzy:- zakwasy w kończynach od tańczenia, ból szczęki i brzucha od śmiania, gardło zdarte od śpiewania... Dzięki Kujasy za fantastyczną imprezę!:Thumbs_Up:
|
18 Załącznik(ów)
Postaram się jakoś przedstawić nasz przebieg zakończenia sezonu :D
W pięknej pogodzie i tylko 12 km w deszczu dotarliśmy na miejsce. Najpierw rejestracja i od razu nasza koleżanka dała się poznać z najlepszej strony :haha2: Załącznik 34442 Dostaliśmy domek 5 osobowy, w którym było 6 łóżek :Thumbs_Up: Całe szczęście, a raczej nasze nieszczęście, ślązaki (Lolo i Miro) mieli nocleg z nami. Rozpoczęliśmy przygotowania do kolacji : Załącznik 34443 Wszyscy jednym głosem zaczęliśmy śpiewać: http://www.youtube.com/watch?v=Hds3_...eature=related Zawsze chciałem poczuć się na afryce jak na chopperze i lolo mi to umożliwił. Nogi na ziemi miałem tuż przy przedniej ośce ;) Załącznik 34444 Integrowaliśmy się nieustannie :D Załącznik 34445 Teraz już wiem do czego służy deska klozetowa. Ja głupi do tej pory to piwo piłem i puszkę podkładałem. Człowiek się całe życie uczy ;) Załącznik 34446 W sobotni poranek równym głosem śpiewaliśmy http://www.youtube.com/watch?v=Gt8nQ...eature=related Organizatorzy stanęli na wysokości zadania. Zawsze i wszędzie można było na nich liczyć. Myślę, że najlepiej może to potwierdzić Mrówa, który przybywając na boso do pawilonu zobaczył : :haha2: Załącznik 34447 Odbywały się również zapasy Załącznik 34448 Sędziował Bamber, jednak zawodnicy tak bardzo nieprzepisowo walczyli, że zostali znokautowani przez sędziego Załącznik 34449 Losowanie nagród, podczas którego nie wiedzieć dlaczego organizatorzy szeptali sobie na ucho jakieś numery ;) Załącznik 34450 Zielas i Mysza robili świetne tło Załącznik 34451 Odbyły się zaręczyny. W moich stronach tradycją jest, że wszyscy, którzy są na zaręczynach później są również na weselu. AmberBamber czujemy się zaproszeni :D Załącznik 34452 Załącznik 34453 Przyszła Pani młoda była tak rozpalona, że trzeba było użyć gaśnicy w sprayu. Bamber gratuluję!! :D Załącznik 34454 Taki mały, taki duży może wódkę pić ;) Załącznik 34455 Jedną z nagród były gogle z kota :haha2: Załącznik 34456 Atmosferę podgrzewało ognisko. Załącznik 34457 Nad wszystkim czuwała służba zdrowia z mega wypasionym wozem :Thumbs_Up: Załącznik 34458 Dopiero rano w niedzielę odkryłem skąd niektórzy mają lepszą fazę :D Załącznik 34459 Kujasy jeszcze raz wielkie dzięki :at: |
Świetna relacja :D
Koleżanka AGA Pytająca niech nie zapomni o obiecanej wizycie z powitalni jeszcze w tym tygodniu - tylko bez pytań :haha2: |
Dzięki za wspaniałą imprezę. Nóżka się goi, nie wygląda to tak źle a L4 i tak dali:).
Gratulacje za super organizację i do zoooo |
Węgrzyn, świetna foto relacja :Thumbs_Up:
|
czekamy na więcej zdjęć !
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 01:05. |