![]() |
Dochodzi jeszcze kwestia "jajowatości" głowy.
|
Ja przymierzałem xxl,xl i oba były za duże mam 60cm obwodu zamówiłem L w razie W będziemy się wymieniać!
|
1. Ltd454 - 1szt. XL niebieski, 1szt. M niebieski
2. erwinw - 1szt. L niebieski 3. oskar - 1 szt. L pomarańczowy 4. polnybandzior - 1 szt. M pomarańczowy, 1 szt. XL Niebieski 5. dominik - 1 szt. XL pomarańczowy 6. raf - 1 szt. L pomarańczowy 7. duzy79 - 1szt. M czerwony 8. dzięgiel - 1szt. L czerwony 9. Łysy82 - 1szt. L niebieski 10. jkb^^ - 1szt. XL niebieski 11.maher-1szt.L pomarańczowy 12. dziabka - 2 szt. L niebieski 13. Wolo- 1 szt. L niebieski 14. puszek 1 szt XL pomaranczowy 15. temek 1 szt XL niebieski grzecznie sie slucham, zamawiam jak radza. mam nadzieje ze bedzie dobry :-) |
Cytat:
|
kasa poszła :), daj znać kiedy mogę wyprowadzać krówkę z garażu
nie wiem czy wy też tak mieliście, Afri to mój pierwszy prawdziwy motocykl a że kupiłem ją zimą jeszcze nie jeździłem i normalnie takie mam ciśnienie na wiosnę że to w głowie się nie mieści... ale respekt dla sprzętu jest |
Ja także przelałem wczoraj kasę. Kiedy można się spodziewac wysyłki?
ps. szybkę przeźroczystą dokupiłem w 3fun w Sękocinie, 143zł z 5% rabatem |
Nie mam jeszcze wszystkich przelewów, ale tak jak pisałem w pierwszym poście, paczki powinny być u Was do końca miesiąca, lub w pierwszym tygodniu marca.
Niedawno w POLO była promocja na szyby po 40 euro i daszki po 25 ale to chyba słaba promocja jak za 143 zł można mieć u nas. |
kasa przelana w poniedziałek
|
Ja przelałem w niedzielę więc do tej pory powinna być :umowa:.
|
Ode mnie też poszło.
|
Czasy w strefie GMT +2. Teraz jest 17:51. |